This version of the page http://www.asmap.org.ua/index1.php?idt=59216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-18. The original page over time could change.
АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
  Головна | Контакти | Корисні лінки
 АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
Середа, 18 березня 2009 р.
НОВИНИ | ПРО АсМАП | МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ | КОНКУРСИ | ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ | ГОСТЬОВА
Гарячі новини
18.03.2009 Важливо!
Обговорення Проекту Наказу Держмитслужби України «Про затвердження Порядку видачі...    
17.03.2009 Щодо обмеження руху автотранспортних засобів на під’їзді до пункту пропуску «Лужанка-Берегшурань...    
17.03.2009 Щодо набрання чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Митний тариф Укр...    
17.03.2009 Щодо участі української делегації у 71-ій сесії Комітету з внутрішнього транспорту Європейськ...    
16.03.2009 З 16 березня п.р. у пункті пропуску СМАП "Ужгород" почалося оформлення і видача дозволів Італ...    
16.03.2009 Квота дозволів Греції (в/з ІІІ країн) 2009 року використана на 79 %...    
Авторизація
Логін
Пароль
 РеєструватисяЗабули пароль?
Пошук
Опитування
На данний момент немає опитувань
Старі опитування
Перевізники
10 листопада 2006 року в Женеві, Швейцарія, відбулося засідання Генеральної асамблеї Міжнародного союзу автомобільного транспорту.
 Системі МДП - жити!

10 листопада 2006 року в Женеві, Швейцарія, відбулося засідання Генеральної асамблеї Міжнародного союзу автомобільного транспорту.

Одним з основних питань, що обговорювалися, було питання стосовно ситуації, яка виникла навколо системи МДП.

Президент МСАТ пан Поль Лареманс у своєму виступі окреслив основні причини конфлікту, який виник між Секретаріатом МДП (Європейська економічна комісія ООН) та МСАТ, запевнив, що ні в якому разі не йде мова про призупинення дії цієї системи. Підкреслив, що він завжди наголошував на труднощах, які виникли, і необхідності забезпечення конкурентоспроможності системи МДП.

Всі учасники Асамблеї у своїх виступах підкреслювали необхідність і важливість системи МДП для забезпечення діяльності національних міжнародних автоперевізників, і тому, необхідно вдатися до любих кроків з метою збереження системи МДП як дієвого міжнародного митного інструменту.

За результатами обговорення одностайно прийнято Резолюцію МСАТ стосовно системи МДП.

Генеральну асамблею відвідав представник Генерального Директорату митної політики Європейської Комісії Європейського Союзу пан Зелінський. У своїй промові пан Зелінський наголосив, що Європейський Союз не має намірів заміняти систему МДП іншою транзитною системою (NCTS) і , не дивлячись на останні негаразди в окремих країнах, буде підтримувати її функціонування як надійної міжнародної гарантійної системи. Але він виказав надію і побажання, щоб система NCTS, яка започаткована в країнах Європейського Союзу, і система МДП плідно співіснували і взаємно доповнювали одна одну.

На уточнююче запитання Президента Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Л.М.Костюченка стосовно твердження, що система МДП буде і в подальшому надійною та дієздатною гарантійною ланкою, пан Зелінський вдруге запевнив присутніх, що Європейська Комісія не має намірів руйнувати систему МДП і буде всіляко її підтримувати.

Отже, хочемо розвіяти скептичні настрої серед деяких верст українських перевізників і наголосити, що Система МДП буде жити і керівництво МСАТ та його асоціації-члени зроблять для цього все можливе.

Детальна інформація - в звіті про участь делегації АсМАП України в засіданнях Транспортних Рад з вантажного, пасажирського транспорту та Генеральної асамблеї МСАТ.

Copyright © by AsMAP        Powered by Vis-A-Vis