This version of the page http://www.boberz.kiev.ua/rules.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-15. The original page over time could change.
Наші правила | Злюки бобри ~ Фан-клуб київського Динамо
 
 
       
 
 
Головна сторінка >>  
завантаження сторінки...   
 
 
 
 
 
Наші правила
Існують певні правила, яких притримуються всі члени угрупування. Тому новачкам слід ретельно ознайомитись з даною сторінкою, щоб вони знали на що йдуть, приєднуючись до "Злюк бобрів".

Навряд ви зможете стати одним з нас, якщо не знаєте гравців клубу, не цікавитесь його історією і досягненнями, а прагнення стати ультрас для вас - віяння моди чи бажання піднятись в очах інших. Крім цього всього ще потрібно мати бажання щось робити заради організації перформансу на трибуні.

Керівництво. Топ-бой (лідер угрупування) займається переважною більшістю справ. Він вирішує питання по взаємодії з іншими угрупуваннями і офіційним фан-клубом. Коли необхідно прийняти важливе рішення, він радиться з кістяком (основою), або виносить питання на загальне голосування.

Фінанси. Ми здаємо гроші на перформанс та потреби угрупування раз на місяць. Сума коливається в залежності від нагальних потреб і поточних витрат.

Перформанс. Створення розтяжки чи баннера - плід колективної праці. Кожен робить свій внесок - хтось закуповує матеріали, хтось займається самим процесом, хтось тягає це все на матчі, а хтось просто робить свій фінансовий внесок. Тому не варто стояти осторонь цього процесу, а якщо є хороші ідеї - ми допоможемо їх втілити в життя.

Виїзди. Ми намагаємось відвідувати виїздні матчі Динамо Київ по мірі можливості. Буває, що збираємось в якомусь кафе чи барі для спільного перегляду гри. Іноді ми також зустрічаємось просто поспілкуватись, чи, наприклад, пограти в футбол.

Зовнішній вигляд. В принципі що тут казати, все і так зрозуміло - роза рідного клубу, а все інше - на власний розсуд. Звичайно, бажано одягати динамівські кольори на матч, тому червоне чи зелене навряд прокатить.

Дівчата на секторі. А хто сказав, що дівчатам не місце на секторі? Головне щоб була голова (не пуста) і бажання щось робити заради спільної справи, а це, повірте, не від статі залежить...

Відносини з міліцією. Відносин з міліцією ніколи не мали і мати не збираємось!

Алкоголь. В день матчу ніхто не вживає алкоголю до фінального свистка (це стосується і виїздів). Єдине виключення - пиво, але всьому слід знати міру. На трибуні потрібно бути в адекватному стані.

Чи махаємось ми? Ні. "Злюки бобри" ніколи не пов'язували себе з хуліганами і не приймали участі в махачах. Звичайно, якщо будуть проблеми - ніхто осторонь стояти не буде, але ми ніколи не будемо ініціаторами бійки.

Піротехніка. Піротехнічне шоу має бути яскравим і масштабним. Для цього замало зусиль одного нашого угрупування. Тому проносити піротехніку самовільно, без відома основи заборонено! До і після матчу - будь ласка!
 
 
 
спортивное питание performance; дешевые кухни; Храним документацию: понятие и принципы организации документооборота и другое - на OSG!; перевод монгольский; организация корпоративного праздника; Аренда кулеров: аренда кулеров оптовикам и частным лицам .
   
 
 
Про сайт      Наша кнопка      Карта сайту      Вакансії      Дружні сайти      Лінки      Зворотній зв'язок