This version of the page http://www.dinai.com/dinaicompany.php?view=goldbook (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-01. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочники.
Руководителю, Юристу
Бухгалтеру
ВЭДспециалисту
Фондовику
Информация полезная всем
Статьи
Конкурсы new
Хороший надежныйхостинг и бесплатныйдомен в подарок.
Бесплатная подписка на еженедельные обзоры законодательства
(формат WORD)
zip-формат
БОСС
ВЕДэксперт
ГРОСCБУХ
Ценные бумаги
Профессионал
Судебная практика
Ваш E-mail:

О компании

- Кто мы
- "Динай" в датах
- Клуб "Динай:Босс"
- Мы на "Юридическом олимпе"
- Мы в Золотой книге
- О нас пишут...
- Наш адрес
 

Наприкінці 2000 року Андрій Найдек та компанія "Дінай" були занесені до "Золотої книги ділової еліти України".

Андрій Володимирович Найдек, молодий перспективний науковець, коли настав час перебудови і відкрилися нові можливості для ініціативних людей, залишив науку "на потім" і обрав шлях бізнесмена. Тоді, в період зародження Української держави, він задумав і випустив перший комп'ютерний збірник законодавства України під назвою "Автоматизований довідник з зовнішньої торгівлі "Перший Помічник".

Маючи за мету поширення правових знань серед підприємців України, 25 грудня 1992 року Андрій Найдек засновує власне підприємство - компанію "Дінай" - "Ділова інформація від Найдека". З того часу життя Андрія нерозривно пов'язане з діяльністю очолюваної ним фірми, а його гордість - це ідеї, які компанія втілила в життя.

Компанія "Дінай" зробила ставку на невеликі довідкові системи як більш доступні за змістом та ціною. Такий вибір виправдав себе - нині компанія "Дінай" широко відома в Україні, її послугами користуються понад 5 тис. організацій, довідники з законодавства продають і обслуговують більш як 100 організацій-партнерів в усіх областях України.

Здобули популярність комп'ютерні довідники для бухгалтера "Дінай:Гроссбух", для директора "Дінай:Босс", для менеджера з зовнішньоекономічної діяльності "Дінай:ВЭДэксперт", для оператора фондового ринку "Дінай:Ценные бумаги", розроблені компанією. Результатом тісної співпраці з Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку стала електронна версія журналу "Ринок цінних паперів України". Це перша електронна версія офіційного друкованого видання органу державної влади України.

Зростаючі вимоги до програмного забезпечення змусили "Дінай" започаткувати в 1999 році розробку комп'ютерних довідників нового покоління. Це довідники, побудовані за ідеологією баз даних, які містять тексти документів у форматі редактора Microsoft Word та сумісні з популярним пакетом Microsoft Office. Уже влітку 2000 року "Дінай" репрезентувала комп'ютерний довідник у новому стандарті - "Дінай:Гроссбух-2000". Це перша з правових систем, у якій всі документи зберігаються в doc-форматі.

Прагнучи до об'єднання зусиль всіх організацій, які виробляють та поширюють інформацію для ведення бізнесу в Україні, восени 2000 року "Дінай" стала співзасновником Всеукраїнської асоціації центрів ділової інформації.

Компанія "Дінай" стрімко розвивається. Щотижня понад 10 тис. користувачів комп'ютерних довідників одержують нові нормативні акти, статті з провідних бізнесових видань і консультації фахівців. У компанії та її генерального директора великі плани - створення довідників з інших сфер діяльності, пошук нових шляхів поширення правових та економічних знань серед українських підприємців.

Семинары-практикумы от Компании "Динай"
О компании
Компьютерные справочники нового поколения
Поддержка пользователей
Цены
Реклама на сайте
Наши партнеры
Карта сайта
Ваше мнение...
Что вы искали на нашем сайте?
Нашли?
(Оставляйте e-mail для ответа)
Логотипы "Динай", "Справочники по законодательству", "Гроссбух", "Босс", "ВЭДэксперт", "ФондИНВЕСТ", "Ценные бумаги", "Страхование", "Профессионал" словосочетания "Компьютерные справочники", "Комп'ютерні довідники", "CD-справочники", "CD-довідники", "Сам себе юрист", "Сам собі юрист", "Даємо законам раду" - являются торговыми марками компании "Динай".