This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/yana (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-28. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

ЯНА

Заснування 1994 рік

Генеральний директор турагентства Яна Столар

Сфера діяльності туризм

Туристична компанія "Yana Travel Group" успішно працює на туристичному ринку з 1994 року, і за цей час компанія стала одним з провідних туроператорів в Україні, об’єднавши групу професіоналів більш ніж з 8-ми річним досвідом роботи в галузі туризму. Ліцензія Серія АА № 780622 від 31 березня 2004 року.

Регулярно приймаючи участь у міжнародних виставках за кордоном та в Україні, колектив фірми "ЯНА" постійно спілкується та обмінюється досвідом з колегами з різних країн. "ЯНА" є туроператором, що співпрацює більш ніж з  50-а іноземними партнерами з Європи, Азії, Африки та США. Туристичне агентство "Яна" - член відомих міжнародних туристичних організацій та асоціацій, таких як PATA, ASTA, UFTAA і IATA.  Компанія неодноразово була нагороджена дипломами і призами.

Основним напрямком діяльності турагенства є надання туристичних послуг українським громадянам за кордоном, але разом з цим компанія здійснює прийом і обслуговування іноземних громадян на території України. Центральний офіс компанії розташований у центрі Києва, філії компанії - у таких найбільших містах України, як Одеса, Кривій Ріг, Харків, Запорожжя, Львів, Івано-Франківськ. Відкрито й успішно працюють представництва компанії "Яна" у міжнародному аеропорті Бориспіль і Жуляни.

У власності турагенства знаходиться сучасний і комфортабельний готель-ресторан на воді "Золотий берег", катери, транспортні засоби.

Роботу турагенства забезпечує взаємодія структурних підрозділів компанії, таких як: відділ міжнародного туризму, відділ прийому іноземних туристів і корпоративного обслуговування, агентство з продажу авіа- та залізничних квитків, відділ маркетингу, калькуляційно-інформаційний відділ.

Спектр наданих послуг:

 - Надання авіа- та залізничних квитків в усіх напрямках, безкоштовна доставка квитків.  - Бронювання готелів з урахуванням усіх побажань клієнта, як на території України, так і за кордоном.

 - Проведення екскурсійного обслуговування на різних мовах.  - Організація прогулянок і подорожей по Дніпру.  

- Зустріч - проведення а/п "Бориспіль", "Київ". VIP - обслуговування  

- Оформлення запрошень іноземним громадянам для одержання візи в Україну  

- Оформлення віз іноземним громадянам для поїздок у країни СНД.

- Надання транспортних засобів з урахуванням усіх побажань клієнта  

- Організація ділових зустрічей із представниками міністерств різних галузей, великих компаній і підприємств.  

- Організація ознайомлювальних поїздок на українські підприємства різних галузей, сприяння просуванню ділових намірів клієнтів в Україні та організація неофіційних зустрічей.  

- Організація семінарів і бізнес - форумів.  

- Обслуговування виставок і конференцій, як на території України, так і за кордоном.  

- Організація спеціальних турів по Україні (полювання, рибалка, релігійні тури тощо).

Джерело: офіційний сайт туристичної фірми "ЯНА".

Оновлено: 19 липня 2006, 16:42
Пошук новин про "ЯНА"
Реклама
Дивись також
  • АвтоВаз
  • РЕНОВА
  • Швидко
  • Газметал
  • UMC
  • Базовий Елемент
  • Велтон. Телеком
  • Дарниця
  • IDS Group
Обзор сети
Афиша
Как найти секс в Интернете?
Ricardo
Подержанные машины станут доступнее
Новинар
Криза на користь: так чи ні
Корреспондент
Фотоконкурс: Я видел истинное лицо этого города
bigmir)net
Самый "мудрый" украинец
bigmir)net
Mystery - онлайн игра