This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=31243 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Косметична хірургія
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 акуш./гінекологія
 анатомія
 анестезіологія
 біохімія
 внутрішні хвороби
 гастроентерологія
 гігієна та санітарія
 гомеопатія
 ґенетика
 дерматологія
 ендокринологія
 імунологія
 інфекційні хвороби
 кардіологія
 косметологія
 діагностика
 екологія
 інформатика
 народна медицина
 неврологія
 нетрад. медицина
 онкологія
 отоларингологія
 офтальмологія
 педіатрія
 проктологія
 психіатрія
 психологія
 радіологія
 ревматологія
 сексологія
 сімейна медицина
 стоматологія
 токсикологія
 травматологія
 ультразвук
 урологія
 фармакологія
 фізіологія
 фізіотерапія
 фтизіатрія
 хірургія
 швидка допомога
  інші
    Каталог УКРМЕД (1645)    Хірургія (53)  Косметична хірургія (12)
Сортувати по:  
Всього:  12   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 

  Київський міський центр пластичної мікрохірургії 
      Рейтинг   Мова 
 
Київський міський центр пластичної мікрохірургії та естетичної медицини на базі Київської міської клінічної лікарні №3 пропонує всі види пластичних операцій за новітніми технологіями та різноманітні косметологічні послуги. Інформація для пацієнтів про окремі послуги. Прейскурант цін. Електронна пошта.
зареєстровано: 2 2000 р.

  Хірургічна клініка доктора Валіхновського 
      Рейтинг   Мова 
   
Клініка доктора Валіхновського - це хірургічна авторська клініка, функціонує на міжнародному ринку, має регіональні представництва у 10 регіонах України, спеціалізований підрозділ пластичної хірургії в США. Клініка обладнана ультрасучасним операційним блоком, комфортабельним стаціонаром та фізіотерапевтичним відділенням. Відділення: Загальної хірургії, Травматології, Нейрохірургії, Пластичної та реконструктивної хірургії, Мікротрансплантацiї волосся
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р., поновлено: 3 дата невідома 2005 р.

  Київський міський центр пластичної мікрохірургії та естетичної медицини "Цертус" 
      Рейтинг   Мова 
 
Всі види пластичних операцій в комфортабельному стаціонарі. На сайті разміщена інформація про пластичні операції та косметологічні послуги.
зареєстровано: 5 дата невідома 2001 р.

  VIRTUS - приватна клініка пластичної естетичної хірургії 
      Рейтинг   Мова 
 
Клініка пластичної естетичної хірургії та косметології ВІРТУС заснована у 1991 році і знаходиться в Одесі. В Києві розміщено консультативний офіс та косметичний кабінет. Клініка має дві операційні, реабілітаційну службу, відділення лікувальної косметики для роботи з обличчям і тілом, консультативний кабінет.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Приватна клініка "Естель" 
      Рейтинг   Мова 
   
Діяльність: оперативна офтальмологія (амбулаторне видалення катаракти, глаукоми методом факоемульсифікації), пластична хірургія (корекція фігури, пластика носа, молочних залоз, вушних раковин, ліпосакція, лікування рубців), лікувальна косметологія (мікроструменева терапія, міоелектростимуляція, гарячі обгортування, ультразвукова терапія).
зареєстровано: 5 дата невідома 2003 р.

  Інамед :: Грудні імпланти :: МакГан Україна 
      Рейтинг   Мова 
 
Корпорація INAMED (торгові марки McGhan (Мак Ган) і C.U.I. (Си.Ю.Ай.)) є світовим лідером у області розробки і виробництва імплантантів молочної залози. Продукція Корпорації INAMED має ряд унікальних властивостей, які поки що не повторені жодною іншою компанією світу, що працює в цьому напрямі.
зареєстровано: 8 дата невідома 2006 р.

  Фатум - клініка пластичної хірургії 
      Рейтинг   Мова 
 
Клініка Фатум заснована у 1994 році, функціонує на базі Інституту хірургії і трансплантології АМН України (ін-т А.А.Шалімова). Більшість співробітників паралельно працюють у відділі мікросудинної хірургії інституту хірургії і трансплантології АМН України. Ми пропонуємо широкий спектр послуг: ринопластику (корекція форми носа), отопластику (корекція вушных раковин), "ін'єкції краси", омоложуючі операції на обличчі, ліпомоделювання окремих частин обличчя, коригування асиметрії обличчя, операції на молочних залозах, пластика живота, коригування форми і об'єму нижніх кінцівок, ліпоскульптура, усунення рубців, доброякісних новоутворів шкіри та мяких тканин, операції при варикозі вен, склеротерапія, операції на статевих органах, лікування внутрішньої гінекологічної патології з застосуванням лапароскопічної та мікрохірургічної техніки.
зареєстровано: 3 дата невідома 2003 р.

  Леге Артіс 
      Рейтинг   Мова 
 
Центр лазерної косметології і пластичної хірургії "Леге Артіс" сформовано на базі Інституту невідкладної та відновлюваної хірургії АМН України. Основний принцип Центру "Леге Артіс" — це комплексний підхід до вирішення косметологічних проблем — не просто корекція окремих недоліків, а покращення естетичного ефекту в цілому.
зареєстровано: 3 дата невідома 2003 р.

  Клініка омолодження і пластичної хірургії 
      Рейтинг   Мова 
 
Клініка омолодження і пластичної хірургії м.Київ пропонує комплексне лікування і індивідуальний підхід у всіх галузях естетичної і пластичної хірургії: профілактика і лікування передчасного і природного старіння, корекція дефектів косметичного характеру. Передові методи лікування в естетичній і пластичній хірургії, високий професіоналізм лікарів, наявність найсучаснішого устаткування дозволяє вирішити усі види пластичних, реконструктивних, естетичних проблем тіла.
зареєстровано: 6 дата невідома 2004 р.

  Клініка пластичної естетичної хірургії "Б'юті-Центр", Одеса 
      Рейтинг   Мова 
 
Клініка спеціалізується у пластичній та відновній хірургії, естетичній лазерній хірургії і косметології. У клініці проводяться всі види пластичних операцій. Пріоритетними напрямами в хірургії є операції: омолоджуюча пластика чола і повік, омолоджуюча пластика обличчяи і шиї, пластика молочних залоз, усунення надлишків жирової тканини, пластична хірургія для мужчин.
зареєстровано: 4 дата невідома 2005 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  12   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" Регистрация зао профессионально,выгодно !