This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=11500 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Ресурси для студентів
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)   Ресурси для студентів (20)
Сортувати по:  
Всього:  20   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 

  ІІІ Міжнародна конференція "Медицина - здоров'я - XXI сторіччя" 
      Рейтинг   Мова 
  
Конференція відбудеться 26-28 вересня 2002 року в Дніпропетровську. Присвячена актуальним проблемам сучасної медицини. До участі в конференції запрошуються студенти, молоді вчені-медики, практикуючі лікарі.
зареєстровано: 5 дата невідома 2002 р.

  Колекція мікрофотографій 
      Рейтинг   Мова 
   
Інтернет-версія навчальної програми по гістології розробленої в НДЛЦ НМУ спільно з кафедрою гістології. Також створена версія цієї програми на Delphi для стаціонарної роботи. Пропонований набір електронних мікрофотографій є частиною загальної програми з курсу гістології, цитології та ембріології, яку затверджено МОЗ України для вищих медичних навчальних закладів. Комп`ютерна програма дасть можливість студентам здійснити передекзаменаційну підготовку з пропонованого курсу. Вона також може бути використана викладачами кафедр для проведення консультацій та поглибленого вивчення предмету.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Лабораторія спеціальних методів мікроскопії 
      Рейтинг   Мова 
  
Лабораторія знаходиться у Центральній науково-дослідній лабораторії Донецького державного медичного університету. Основні напрямки роботи лабораторії: ураження внутрішніх органів при псоріазі та пріонові захворювання в Донецькому регіоні. Лекції з патологічної анатомії професора Шлопова В. Г. Доступні повні тексти лекцій на 36 тем. Програми, друковані роботи.
зареєстровано: 5 дата невідома 2002 р.

  Yuri Kapusta's Homepage: a lot of useful medical information 
      Рейтинг   Мова 
 
Сторінка студента Дніпропетровської державної медичної академії Юрія Капусти. Колекція рефератів, історій хворіб та інших матеріалів; Підбірка цікавих текстових медичних матеріалів з різних областей медицини; Колекція кращих лінків, медичних тестів, тести з різних кафедр ДДМА, а також пробні варіанти тестів Крок-1, Крок-2 та ін.
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р.

  CyberMed_Station 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт Олексія Копйова, студента медфаку НМУ, спеціалізується на питаннях виживання студентів Медичних Університетів. Тут Ви зможете знайти історії хворіб, реферати, лекції, екзаменаційні питання, тести, посилання на інші медичні сайти та цікаві адреси, - загалом все те, що коли-небудь стало мені в пригоді.
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р.

  II Міжнародна наукова конференція 
      Рейтинг   Мова 
 
II Міжнародна наукова конференція для студентів медицини та молодих вчених, Львівський Державний Медичний Університет ім. Д. Галицького, 11-13 жовтня 2001 р.
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р.

  Mедичні Лінки для Студентів 
      Рейтинг   Мова 
 
Підбірка різноманітних медичних сайтів, яка повинна полегшити життя студентам-медикам, і не тільки... Розділи: студентські спілки, кращі сайти, навчання (лекції, курси, підручники, методички), допоміжні навчальні матеріали, реферати, тести, екзаменаційні питання, мультимедія, зображення, програми, пошук роботи та навчання, гумор, тощо.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 4 дата невідома 2001 р.

  Українська Медична Спілка Студентів 
      Рейтинг   Мова 
 
Основна мета створення УМСС - це перш за все об'єднання всіх студентів-медиків пострадянського простору за допомогою Internet. На сайті можна знайти медичні статті, реферати, посібники, історії хворіб і просто поспілкуватись.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Навчальна програма "Аускультація серця" 
      Рейтинг   Мова 
 
Навчальна програма "АУСКУЛЬТАЦІЯ СЕРЦЯ" з використанням аудіо фрагментів та графічної інформації розроблена студентами Олегом Пархоменко та Дмитром Микитенко сумісно з Кафедрою пропедевтики внутрішніх хвороб №2 НМУ ім. О.О.Богомольця. Дана навчальна програма є першою в своєму роді спробою застосувати сучасні технології навчання в області медичних знань. Вона створена для допомоги студентам-медикам в опануванні азів аускультації серця. "АУСКУЛЬТАЦІЯ СЕРЦЯ" також буде корисна лікарям для підтримки навичок. У демо-версії програми доступний огляд лише нормальних та акцентованих тонів серця.
зареєстровано: 5 дата невідома 2002 р.

  ЦИТРАМОНЧИК! - (: медики жартують :) 
      Рейтинг   Мова 
 
Медичний гумор - це особливий гумор, зрозумілий, переважно медикам чи, в крайньому випадку, деяким пацієнтам з медичним світоглядом (бувають і такі...). Цей проект призначено для тих, кого не коробить "жахливий цинічний медичний гумор". Тут зібрано винятково веселі анекдоти, картинки та карикатури.
зареєстровано: 2 2002 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  20   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market"