This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=11010 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Медичні журнали
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні публікації (94)  Медичні журнали (52)
Сортувати по:  
Всього:  52   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 » 

  Видавництво "Моріон" 
      Рейтинг   Мова 
 
Видавництво "Моріон". Газета "Щотижневик Аптека" - оперативно про стан фармацевтичного ринку України, новини медицини, нормативні документи і закони, економічний аналіз, база даних пропозицій гуртових постачальників. Вільний доступ. Науково-практичний журнал - "Український медичний часопис", тексти статей без скорочень. Інформація стосовно довідників препаратів.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Журнал "Лікування та діагностика" 
      Рейтинг   Мова 
  
Журнал орієнтований головним чином на інформування практикуючих лікарів про можливості сучасної клінічної медицини. Повний текст основних матерiал журналу. Статті друкуються мовою автора. Видається з 1996 року. Повний зміст всіх номерів. Анонси наступних наступних номерів. Підписка починаючи з будь-якого номера. Медична довідкова інформація.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Науково-популярний Журнал "Жіноче здоров'я" 
      Рейтинг   Мова 
 
Головна мета Журналу - інформувати жінок України (і не лише) про широкий спектр медичних знань, пропаганда здорового образу життя, високих морально-етичних та сімейних стосунків. Рубрики: Духовне здоров'я, Цікаві інтерв'ю, Актуальна тема, Енциклопедія здорового харчування, Народна медицина, Самопочуття, З косметикою до здоров'я і краси, Хірургія краси, Зі всього світу, Поради журналу.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 5 дата невідома 2002 р.

  Оториноларингологія в Україні 
      Рейтинг   Мова 
 
Електронний журнал "Оториноларингологія в Україні", засновано в серпні 1999 року спеціалістами кафедри оториноларингології Національного медичного університету ім.акад. О.О.Богомольця. Події, новини, оголошення, лікувальні заклади, статті, інструкції для авторів.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Сучасні проблеми токсикології 
      Рейтинг   Мова 
   
Тематика журналу охоплює всі аспекти сучасних проблем екогігієни та токсикології. Вищодить щоквартально. Представлені повні тексти публікацій починаючи з 1998 р.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 4 дата невідома 2003 р.

  Український медичний часопис 
      Рейтинг   Мова 
   
На сайті подано номери журналу починаючи з 1999 року. Статті доступні в повному обсязі в форматі PDF. Окрім того, інформація про передплату та вимоги для авторів.
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р.

  Журнал "ДентАрт" 
      Рейтинг   Мова 
 
"ДентАрт" - міжнародний журнал про науку та мистецтво в стоматології, орієнтований на практикуючих лікарів, які займаються естетичною стоматологією. Журнал присвячено естетичним аспектам прямої та непрямої реставрації, ортодонтії, ендодонтії, пародонтології; має методичну спрямованість; містить відомості про сучасні технології та матеріали; помагає стоматологам в організації власного бізнесу. Основні рубрики: практичні курси, вітальня, наука, матеріали Дентсплай, переклади, своя справа, історія стоматології. Лекції, семінари, виставки, акції. Форуми.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Щотижневик "Аптека" 
      Рейтинг   Мова 
  
Огляди ринків лікарських засобів. Інформація про нові медикаменти. Нормативні документи і закони. Пропозиції виробників та постачальників медикаментів.
зареєстровано: 1 2002 р.

  Експериментальна онкологія 
      Рейтинг   Мова 
  
Журнал "Експериментальна онкологія" публікує наукові статті та результати досліджень в галузі експериментальної та фундаментальної онкологїї. Періодичність виходу: 1 раз на 3 місяці. Платний доступ до повних текстів.
зареєстровано: 1 2002 р., поновлено: 4 дата невідома 2004 р.

  "Журнал сучасного лікаря. Мистецтво лікування" 
      Рейтинг   Мова 
 
Онлайн версія журналу з повними текстами публікацій (27 000 примірників щомісяця. Обсяг – 112 повнокольорових сторінок. Періодичність – 10 разів на рік). Журнал структурований за рубриками, що охоплюють різноманітні клінічні дисципліни: Доказова медицина, На перехресті сторіч, Дискусії та обговорення, Молодь у пошуку, Лабіринти свідомості, Світовий досвід, Інформаційний делікатес, Читацька вітальня.
зареєстровано: 9 дата невідома 2004 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  52   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market"