This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10930 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Довідкова інформація для пацієнтів
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Ресурси для пацієнтів (74)  Довідкова інформація для пацієнтів (27)
Сортувати по:  
Всього:  27   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 

  Аптечний Центр "Інфомед" 
      Рейтинг   Мова 
 
Інформація про наявність ліків в аптечній мережі м. Києва, пошук, замовлення і доставка медикаментів та інших товарів медичного призначення по м. Києву.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 2002 р.

  "Програма Зменшення Шкоди" в Україні 
      Рейтинг   Мова 
   
Мета сайту - публікація матеріалів стосовно профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, ЗПСШ (захворювань, що передаються статевим шляхом) і наркоманії, а також популяризація стратегії Зменшення Шкоди (Harm Reduction). Важливими елементами Програм Зменшення Шкоди є налагодження довірливих стосунків з представниками груп підвищеного ризику, залучення їх до загального інформаційного простору, забезпечення вільного доступу до стерильного ін`єкційного обладнання, засобів дезінфекції, а також поширення інформації про небезпеку, пов`язану з вживанням наркотиків, та методи запобігання ВІЛ/СНІД.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Комп'ютер і здоров'я людини 
      Рейтинг   Мова 
 
Огляд та шляхи вирішення питань безпеки роботи з комп'ютером: вплив комп'ютера на здоров'я людини. Стандарти. Як сидіти за комп'ютером. Правильна робота з клавіатурою, мишкою. Тривалість роботи. Як захистити свої очі. Чи потрібен іонізатор повітря. Коли і де ставити кактус. Що таке торсійні поля.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 5 дата невідома 2002 р.

  Центр слухової реабілітації "Аврора" 
      Рейтинг   Мова 
  
Центр слухової реабілітації "Аврора" - організація професійної спеціалізованої допомоги людям з порушенням слуху та мови. Для реабілітації слуху застосовуються найсучасніші та ефективні програмовані слухові апарати з цифровою обробкою звуку, які забезпечують природнє сприйняття звуків, максимальну розбірливість мови, комфортне прослуховування музики. Проводяться заняття з розвитку слуху та мови, підготовки детей із слабким слухом до школи з використанням комп'ютерних технологій.
зареєстровано: 4 дата невідома 2001 р., поновлено: 4 дата невідома 2002 р.

  privivka.com.ua Вакцинація 
      Рейтинг   Мова 
  
Інформація про вакцинацію від грипу, гепатиту та ін. Опис цьогорічних вакцин. Облік пунктів щеплень та аптек у Донецкій області. Вірусні захворювання, їх профілактика та лікування. Закони Украіни, рекомендації ВООЗ щодо вакцин на біжучий рік.
зареєстровано: 2 2001 р., поновлено: 1 2002 р.

  Акушер-гінеколог Нікітінa О.І. 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт лікаря-гінеколога Олени Нікітіної містить величезну кількість зрозумілої, достовірної і вивіреної практикою медичної інформації призначеної для того щоб кожна жінка розуміла що з нею відбувається, як запобігти проблемам і як поступати в критичних ситуаціях. Про себе. Просвітницька діяльність: книги для жінок і мам, методи досліджень в гінекології. Онлайн-консультації. Історії з практики.
зареєстровано: 4 дата невідома 2002 р.

  Жіноче здоров'я 
      Рейтинг   Мова 
  
Програма охорони репродуктивного здоров'я, репродуктивних прав жінок та попередження передракових та ракових захворювань жіночої статевої системи. Консультаційний центр, поради фахівців, тематичні бесіди, медична енциклопедія з жіночого здоров'я, юридичні питання з прав жінок.
зареєстровано: 1 2002 р.

  Душевне акушерство 
      Рейтинг   Мова 
 
Cайт Елеонори Гройсман автора книг "Енциклопедія грудного вигодовування", "Народжені наперекір всьому", "Твій малюк" та ін. Опубліковано вибрані розділи книг. Крім цього тут ви можете отримати відповіді на всі питання стосовно зачаття, вагітності, родів, догляду за новонародженими і грудними дітьми. Практичні поради для мам. Все про домашні роди. Фотогалерея. Курси з підготовки до родів для подружніх пар.
зареєстровано: 2 2002 р.

  MAMA 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт Елеонори Гройсман, яка має досвід натурального народження і вигодовування двох своїх дітей та восьмирічний досвід роботи в очолюваній нею організації "Група підтримки екологічного усвідомленого батьківства "Фенікс". Значна частина статей сайту є розділами книг Елеонори. Всі її книги грунтуються на знаннях, відшліфованих практикою консультування декількох тисяч вагітних та молодих матерів. Опублікований тут матеріал допоможе вам повірити у власні сили і успішно справитися з проблемами.
зареєстровано: 2 2002 р.

  Вени та їх хвороби 
      Рейтинг   Мова 
 
На сайті розміщена актуальна інформація про захворювання вен: тробофлебіт, варикоз, трофічні виразки та інші, їх лікування та профілактику. Можливість консультації в місті Києві.
зареєстровано: 3 дата невідома 2006 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  27   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" рекомендуем http://www.zamarenda.ru-сайт аренда квартир в москве Рижская