This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10820 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Медичне обладнання та апаратура
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні фірми (155)  Медичне обладнання та апаратура (91)
Сортувати по:  
Всього:  91   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » 

  НЕЦ Медичної Техніки 
      Рейтинг   Мова 
  
Науково-експертний центр виробів медичного призначення, матеріалів та нових технологій. Офіційні документи Національного агентства з контролю за якістю та безпекою продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення. Закони України у сфері медицини.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2007 р.

  АТ Сольвейг 
      Рейтинг   Мова 
  
Холтеровські системи моніторування ЕКГ, АТ, варіабельності ритму серця, системи для архівації медичних досліджень -розробка, виробництво, продаж. Засновано у 1993 році. Оголошення. Новини. Дискусія. Підтримка. Мед. інформація. Продукція. Програми. Ціни. Лист-замовлення. Адреса.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Компанія Бакмед (Київ) – медичне обладнання 
      Рейтинг   Мова 
 
Постачання і сервісне обслуговування обладнання для неонатології, акушерства, гінекології, замісної терапії нирок, служби крові, діагностичного обладнання. Інкубатори для новонароджених, реанімаційні системи, апарати штучної вентиляції легень і т.д.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 8 дата невідома 2002 р.

  Відділ Медичного Обладнання фірми S&T Ukraine Ltd. 
      Рейтинг   Мова 
   
Ми всі хочемо вірити, що прийде час, коли в наших медичних закладах з'явиться сучасне і надійне медичне обладнання, а пацієнти не лякатимуться лікарень і довірятимуть лікарям. З нашого боку вже сьогодні Ви отримаєте: консультації та інформаційну підтримку; готовність разом шукати як технічні, так і фінансові рішення; інформаційний супровід і сервіс для користувачів; а головне - техніку, якою можна пишатись. Виробничу програму HP Medical Products Group орієнтовано на 2 напрямки: ультразвукові діагностичні системи та клінічні системи.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Діагностичні системи (Київ) 
      Рейтинг   Мова 
 
Фірма пропонує медичне обладнання: ультразвукові сканери, денситометри , аналізатори газів крові, ендоскопи, лазери, обладнання для фізіотерапії, флюорографії, стоматологічні комплекси, рентгенівську техніку, електрокардіографи, електроенцефалографи.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  ІНТЕКС: матеріали та обладнання для стоматології 
      Рейтинг   Мова 
 
ТзОВ "Інтекс" - дистрибуторська компанія, яка постачає на ринок України найновіше стоматологічне обладнання та матеріали.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  МІДА 
      Рейтинг   Мова 
 
СП "МІДА" (Медична Інформаційно-Діагностична Апаратура). Спеціалізація: розробка, постачання, ремонт та сервісне обслуговування медичної апаратури для функціональної діагностики. Онлайн-магазин з продажу витратних матеріалів.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 2003 р.

  Медичнi дiагностичнi системи 
      Рейтинг   Мова 
   
Фiрма Паллар Лтд. випускає дiагностичнi системи орiєнтованi на прискоренi методи дiагностики, що забезпечуються комп'ютерною обробкою медичних сигналiв -електрокардiографiчних, реографiчних, термографiчних, кардiофонографiчних та iнш. Системи як правило орiєнтованi на використання стандартної медапаратури, яка за допомогою спецiальної електронiки поєднується з комп'ютером. Всi системи побудованi таким чином, що можуть бути легко конфiгурованi практично пiд будь-яку комп'ютерную технiку, а також Epson та HP-сумiснi друкуючi пристрої. Програмне ядро кожної з них має ретельно вiдпрацьований користувацький iнтерфейс, що легко сприймається медперсоналом навiть без комп'ютерної освiти. Закладенi в програмне забезпечення схеми роботи дозволяють лiкаревi суттєво спростити роботу з апаратурою та придiлити максимум уваги пацiєнтам.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  ALSI - обладнання сучасних лабораторій 
      Рейтинг   Мова 
 
Фірма "АЛСІ" спеціалізується на постачанні та обслуговуванні сучасного аналітичного та лабораторного обладнання провідних світових виробників, а також хімічних та біохімічних реактивів. На сайті Ви знайдете перелік обладнання, опис його призначення, технічних характеристик та деяких конструкційних особливостей, а також інформацію про хімічні реактиви і стандартні речовини, без яких неможлива робота аналітичної лабораторії.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Компанія TREDEX : телемедицина, ЕЕГ, ЕКГ - системи 
      Рейтинг   Мова 
 
Компанія TREDEX - розробник медичних комп'ютерних діагностичних систем для телемедицини, електроенцефалографії, електрокардіографії.
зареєстровано: 3 дата невідома 2002 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  91   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market"