This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10610 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Медичні конференції
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні події (58)  Медичні конференції (28)
Сортувати по:  
Всього:  28   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 

  Друга Міжнародна науково-практична конференція "Здорова дитина" 
      Рейтинг   Мова 
  
Сайт - інформація про 2 Міжнародну науково-практичну конференцію "Здорова дитина: здоровій дитині - здорове середовище", що буде проходити 30 верересня - 01 жовтня 2004 року у конференц-палаці "Академічний" Буковинської державної медичної академії (місто Чернівці)
зареєстровано: 9 дата невідома 2004 р.

  ІТК & Охорона Здоров'я 2004 
      Рейтинг   Мова 
 
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній дистанційній науково-практичній конференції "Інформаційні Технології і Кібернетика на Службі Охорони Здоров'я ' 2004", яка відбудеться в червні 2004 р. у м.Дніпропетровську. Конференція проводиться дистанційно і не передбачає очної участі доповідачів. З авторами публікацій, які Вас зацікавлять можна буде зв'язатися за адресою, вказаною у кінці доповіді.
зареєстровано: 5 дата невідома 2004 р.

  Конференція "Реформування системи охорони здоров'я України" 
      Рейтинг   Мова 
 
Запрошуємо начальників управління охорони здоров'я, представників держадміністрації, головних лікарів медичних установ, приватних клінік, лікувально-діагностичних центрів, страхових компаній, лікарняних кас та фахівців, що працюють в галузі практичного застосування різних форм медичного страхування (сімейна медицина, приватна медична практика, лікарняні каси і фонди). Час проведення: з 24 по 28 травня 2004 року. Місце проведення:готель "ЯЛТА-ІНТУРИСТ" (м. Ялта, Крим)
зареєстровано: 5 дата невідома 2004 р.

  Міжнародна Конференція "Комп'ютерна Медицина 2004" 
      Рейтинг   Мова 
   
Конференція проводиться за планом Міністерства охорони здоров'я України 27-29 травня 2004 р. у Харкові. На конференції будуть розглянуті новітні світові досягнення в області медичної інформатики і телемедицини, інформація про діяльність міжнародних організацій. В рамках Конференції будуть проведені засідання Вченої Ради УАКМ, Проблемної Комісії МОЗ та АМН України з Телемедицини, Редакційної Колегії науково-методичного журналу "Клінічна інформатика і Телемедицина". Спеціальна секція буде присвячена технології дослідження Варіабельності серцевого ритму. Матеріали (тези) Конференції будуть надруковані в науковому журналі Вісник Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, серія "Медицина". Кращі роботи, які будуть рекомендовані Програмним комітетом, будуть опубліковані в журналі "Клінічна інформатика і Телемедицина" (Кіт). Термін подання заявок і тез до 25 квітня 2004 року.
зареєстровано: 4 дата невідома 2004 р.

  "Актуальні питання неврології і нейрохірургії" 
      Рейтинг   Мова 
  
Закарпатське обласне управління охорони здоров'я, Ужгородський національний університет, програмний та організаційний комітети запрошують Вас взяти участь у роботі другої західноукраїнської конференції неврологів і нейрохірургів "Актуальні питання неврології і нейрохірургії", яка відбудеться в Ужгороді 15–16 квітня 2004 року.
зареєстровано: 3 дата невідома 2004 р.

  Конференція Інформаційна медицина XXI століття 
      Рейтинг   Мова 
 
Запрошуємо Вас взяти участь в роботі четвертої Міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційна медицина - медицина ХХI століття". Конференція відбудеться з 13 по 15 травня за адресою: м. Євпаторія, вул. Московська, 29, конференц-зал туристичного готелю "Євпаторія".
зареєстровано: 3 дата невідома 2004 р.

  Міжнародна конференція країн СНД "Медицина і фармація 2003" 
      Рейтинг   Мова 
 
Конференція відбудеться в Одесі 27-29 листопада 2003 року. Конференція проводиться під патронатом Виконавчого комітету СНД, Міністерства охорони здоров'я України, за участі професійних медичних асоціацій країн-учасників СНД та інших країн.
зареєстровано: 1 2003 р.

  Український конгрес радіологів (УКР'2003) 
      Рейтинг   Мова 
 
27-30 жовтня 2003 у м. Києві відбудеться Український конгрес радіологів (УКР'2003)
зареєстровано: 0 2003 р.

  Конференція "Досягнення та перспективи розвитку сучасної офтальмології" 
      Рейтинг   Мова 
 
28-29 жовтня 2003р. в Одесі на базі Одеського державного медичного університету буде проведена ювілейна науково-практична конференція офтальмологів з міжнародною участю, присвячена 100-річчю кафедри та клініки очних хвороб: "Досягнення та перспективи розвитку сучасної офтальмології"
зареєстровано: 9 дата невідома 2003 р.

  ІІ конференція дитячих офтальмологів України 
      Рейтинг   Мова 
 
2-4 жовтня 2003 року у м.Судак, АР Крим, Україна, буде проведено II КОНФЕРЕНЦІЮ ДИТЯЧИХ ОФТАЛЬМОЛОГІВ УКРАЇНИ "Сучасні технології діагностики та лікування очної патології у дітей".
зареєстровано: 9 дата невідома 2003 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  28   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" В нашем интернет-магазине детские коляски с доставкой по Украине.