This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10500 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Загальномедичні портали
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)   Загальномедичні портали (26)
Сортувати по:  
Всього:  26   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 

  Меднавігатор 
      Рейтинг   Мова 
   
«МЕДНАВІГАТОР» допоможе вам у будь-яку погоду зорієнтуватися в бурхливому потоці медичної інформації. Розділи: бібліотека; консультації спеціалістів; спеціалісти, фірми, установи, заклади; фармація, або все про ліки; сімейна сторінка; медична освіта; медичні товариства та асоціації; медгейм, або пісочниця; комп’ютерні програми в медицині; спосіб життя і здоров’я; неочевидне ймовірне; відпочинок; сторінка музичної терапії; конкурси, гумор; інші медичні сайти.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Перший Український Стоматологічний Сервер 
      Рейтинг   Мова 
  
Інформаційно-довідковий сервер який охоплює різні аспекти сучасної стоматології в Україні. Призначений як для спеціалістів в різних областях стоматології, так і для пацієнтів. Новини. Для пацієнтів. Для спеціалістів. Програми. Література. Стоматологія в Україні. Стоматологія в Інтернеті.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Екологія дитинства 
      Рейтинг   Мова 
 
Центр профілактики та реабілітації немовлят "Екологія дитинства". Сайт для батьків про виховання здорових дітей з перших днів життя.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  BABYCOM :: сервер для дітей та батьків 
      Рейтинг   Мова 
 
Портал для батьків та їхніх дітей. Інформація про вагітність та народження, здоров'я, виховання і розвиток дитини, медичні та психологічні консультації.
зареєстровано: 9 дата невідома 2000 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Земский Врачъ 
      Рейтинг   Мова 
 
Неофіційний сайт швидкої допомоги м.Києва зі сторінкою з сімейної медицини. Пропедевтика, протоколи по невідкладних станах, поради для бажаючих почати свою практику, діагностика, тести для студентів, інтернів і лікарів та багато іншого.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Український медичний сервер "Швидка Допомога" 
      Рейтинг   Мова 
 
Всесторонні відомості стосовно профілактики, діагностики та лікування душі і тіла. Використано найцікавіші медичні ресурси Інтернету. Допомога та поради для широкого кола людей: по діагностиці та лікуванню захворювань, про надання першої невідкладної допомоги, інформація про можливості отримання лікарств в Києві. Подано довідники лікарств, медичні енциклопедії, каталоги клінік та санаторіїв України. Наявні рубрики: поради психотерапевта, питання сексології, нетрадиційна медицина, вершини людської мудрості.
зареєстровано: 1 дата невідома 2000 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Медична Інформаційна Мережа 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт про здоров'я, психологію. Для Вас статті лікарів, відповіді на питання, реферати та історії хворіб, нетрадиційна, в тому числі східна медицина, цікаво про будову, фізіологію організму людинии, медична книга - купи з доставкою додому, стягни, прочитай online, все про похудіння, все про облисіння, клуб молодих батьків і дітей, комп'ютер і людина, гумор, корисні програми, консультації сексолога і психолога, чат, форум, своя розсилка та багато іншого!
зареєстровано: 5 дата невідома 2001 р.

  SuperDoctor - вирішення всіх медичних проблем на одному сервері 
      Рейтинг   Мова 
 
Медичні консультації через Інтернет (455 лікарів), 100 кращих клінік Росії і України (лікування у всіх регіонах), допомога провідних лікарів Дніпропетровська, операції будь-якої категорії складності. Медцентр "Панацея". Медичні журнали, конгреси, тести, ресурси для студентів та лікарів.
зареєстровано: 6 дата невідома 2001 р., поновлено: 0 2002 р.

  Лікар-інфо 
      Рейтинг   Мова 
 
«LIKAR-INFO» - медичні новини та оголошення. Найсвіжіша та актуальна інформація про здоров'я, консультації лікарів та юристів.
зареєстровано: 9 дата невідома 2001 р., поновлено: 2 дата невідома 2002 р.

  AKcON 
      Рейтинг   Мова 
 
AKcON - Перший український некомерційний медичний проект. Медична та ветеринарна інформація для лікарів і пацієнтів. Загальноукраїнські дистанційні та реальні регіональні консультації всіх спеціалістів. Безкоштовні публікації медичних матеріалів на сторінках сайта та в медичних журналах. А також: медичні новини, статті, доповіді, книги, чат, форум, безкоштовна рекламна підтримка, можливість створити свій розділ.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  26   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" безопасно, просто: ринопластика в клинике Грандмед