This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=31121 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
УКРМЕД >> ВІЛ / СНІД
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 акуш./гінекологія
 анатомія
 анестезіологія
 біохімія
 внутрішні хвороби
 гастроентерологія
 гігієна та санітарія
 гомеопатія
 ґенетика
 дерматологія
 ендокринологія
 імунологія
 інфекційні хвороби
 кардіологія
 косметологія
 діагностика
 екологія
 інформатика
 народна медицина
 неврологія
 нетрад. медицина
 онкологія
 отоларингологія
 офтальмологія
 педіатрія
 проктологія
 психіатрія
 психологія
 радіологія
 ревматологія
 сексологія
 сімейна медицина
 стоматологія
 токсикологія
 травматологія
 ультразвук
 урологія
 фармакологія
 фізіологія
 фізіотерапія
 фтизіатрія
 хірургія
 швидка допомога
  інші
    Каталог УКРМЕД (1645)    Інфекційні хвороби (27)  ВІЛ / СНІД (18)
Сортувати по:  
Всього:  18   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 

  "Програма Зменшення Шкоди" в Україні 
      Рейтинг   Мова 
   
Мета сайту - публікація матеріалів стосовно профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, ЗПСШ (захворювань, що передаються статевим шляхом) і наркоманії, а також популяризація стратегії Зменшення Шкоди (Harm Reduction). Важливими елементами Програм Зменшення Шкоди є налагодження довірливих стосунків з представниками груп підвищеного ризику, залучення їх до загального інформаційного простору, забезпечення вільного доступу до стерильного ін`єкційного обладнання, засобів дезінфекції, а також поширення інформації про небезпеку, пов`язану з вживанням наркотиків, та методи запобігання ВІЛ/СНІД.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД 
      Рейтинг   Мова 
  
Офіційний сайт благочинної організації Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД. Багато аналітичних матеріалів, практичних порад як жити з таким діагнозом, куда звертатися за допомогою. Бібліотека, закони, поради на кожен день та в кризових ситуаціях, база даних ВІЛ/СНІД-центрів, НКО та медзакладів України. Форум, служба знайомств, звіти про діяльність організації, бюлетень, новини та ін.
зареєстровано: 7 дата невідома 2001 р.

  Миколаївський Благодійний Фонд "Благодiйнiсть" 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт створено для того щоб розказати про ситуацію з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні загалом і в місті Миколаєві - одному з епіцентрів цієї епідемії - зокрема, про програму зменшення шкоди вживання наркотиків серед ін'єкційних наркоманів і стратегії зменшення ризику ВІЛ-інфікування серед жінок секс-бізнесу, а також про роботу груп підтримки ВІЛ-позитивних та їх близьких.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  Фонд Салюс 
      Рейтинг   Мова 
  
Регіональний Благодійний фонд Салюс - неурядова неприбуткова організація, що здійснює діяльність, спрямовану на поліпшення здоров'я населення України. Цілі фонду: Запобігання, профілактика, сприяння діагностиці та лікуванню інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) та ВІЛ/СНІД; Сприяння впровадженню нових діагностичних та лікувальних технологій; Пропаганда здорового та безпечного способу життя.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  Благодійний Фонд "Анти-СНІД", м. Полтава 
      Рейтинг   Мова 
   
Мета діяльності Фонду - генерація та впровадження нових підходів до вирішення проблем профілактики ВІЛ-інфекції, оздоровлення та соціальної реабілітації ВІЛ-інфікованих та хворих СНІДом.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Донецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом 
      Рейтинг   Мова 
  
Центр є самостійним спеціалізованим лікувально-профілактичним закладом, що здійснює консультативно-діагностичні, лікувально-профілактичні заходи та епідеміологічний моніторинг ВІЛ-інфекції на території Донецької області, а також розробляє, впроваджує та використовує форми і методи діагностики, лікування ВІЛ-інфікованих та профілактики розповсюдження інфекції серед різних груп населення. Повна статистика захворюваності. Інструктивно-методичні матеріали.
зареєстровано: 1 дата невідома 2002 р.

  DiaProphMed 
      Рейтинг   Мова 
   
Урядовий сайт "Україна проти СНІДу". Новини. Законодавство України стосовно проблеми СНІДу. Державна програма боротьби зі СНІДом. Динаміка та статистичні показники захворюваності. Донорські організації. Преса про СНІД.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД 
      Рейтинг   Мова 
  
Програма Альянсу в Україні започаткована для сприяння громадській дії у відповідь на епідемію ВІЛ/СНІД. Інформація про проект, електронні версії публікацій Альянсу, перелік укр./рос. сайтів з ВІЛ/СНІД, електронна база даних українських СНІД-сервісних організацій, форум та “банк ідей”.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  СНІД інфосайт 
      Рейтинг   Мова 
 
Інформаційний веб-ресурс по ВІЛ-інфекції/СНІДу та пов'язанних з ними аспектами - спроба збільшити кількість систематизованої корисної інформації з цієї проблеми. Спеціалізованний медичний розділ з 11 підрозділами по усім найважливішим аспектам ВІЛ/СНІДу. Інформація для медпрацівників, ВІЛ-інфікованих, співробітників громадських організацій та всіх хто цікавиться цією проблемою. Українське законодавство по СНІДу.
зареєстровано: 2 2002 р.

  AIDS.UA 
      Рейтинг   Мова 
 
Український національний портал з питань ВІЛ/СНІД, наркоманії та сексуального здоров'я. Мета цього проекту - підвищення ефективності інформування населення України з проблем ВІЛ/СНІДу, наркоманії та сексуального здоров'я. Єдина віртуальна інформаційна мережа України і Росії складається з двох національних порталів www.aids.ru та www.aids.ua, які, в свою чергу, об'єднують сайти-супутники організацій, що працюють в сфері профілактики і лікування хворіб та надання допомоги людям, котрі живуть з ВІЛ/СНІД.
зареєстровано: 1 дата невідома 2003 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  18   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market"