This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10810 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Медичні послуги
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні фірми (155)  Медичні послуги (17)
Сортувати по:  
Всього:  17   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 

  Інтермед 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт компанії Інтермед привсячений сучасним методам лікування судинних захворювань шляхом балонної ангіопластики та стентування. Подано статті провідних українських спеціалістів, розклад міжнародних конференцій та з'їздів. Сайт зацікавить не лише спеціалістів, а і всіх, хто стикався з проблемою лікування судинної патології. Також розміщена інформація про апарати штучної вентиляції легень та пульсоксиметри.
зареєстровано: 2 дата невідома 2001 р., поновлено: 2 дата невідома 2001 р.

  Ladisten - ортопедичні послуги 
      Рейтинг   Мова 
  
Ladisten - приватна медична фірма, яка займається лікуванням ортопедо-травматичних хворих за методикою Ілізарова. Новітні технології в галузі лікування переломів, усунення дефектів кісток та суглобів за допомогою апаратів Ілізарова-Векліча.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 дата невідома 2002 р.

  ТзОВ "Лінкон" - контактна корекція зору 
      Рейтинг   Мова 
 
Лікарі нашої установи підберуть Вам окуляри або контактні лінзи вітчизняного чи іноземного виробництва. У нас Ви зможете придбати засоби для очищення контактних лінз.
зареєстровано: 1 дата невідома 2001 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Медична лабораторія "ДІЛА" 
      Рейтинг   Мова 
  
Медична лабораторія "ДІЛА" є однією з провідних приватних медичних лабораторій України. Використання сучасного високотехнологічного обладнання та реагентів провідних світових виробників, комп'ютеризація технологічного процесу, кваліфікований персонал, регулярний контроль якості досліджень гарантують високу точність та достовірність результатів лабораторних аналізів.
зареєстровано: 0 2003 р.

  DNA Solutions PTY Ltd - Україна 
      Рейтинг   Мова 
      
Компанія DNA Solutions спеціалізується на проведенні тестів ДНК з метою встановлення батьківства та інших видів кровної спорідненості лдя приватних осіб та організацій. Розроблений компанією метод "домашнього набору" дозволяє клієнту виконати необхідні процедури і отримати з лабораторії результат, не покидаючи місце проживання. Дослідження ДНК з метою встановлення батьківства та іншої кровної спорідненості. Відбір проб генетичного матеріалу по місцю проживання замовника.
зареєстровано: 9 дата невідома 2005 р., поновлено: 3 дата невідома 2006 р.

  Фірма "Хатіс" 
      Рейтинг   Мова 
 
Діяльність: Медична допомога та Рекламно-видавнича: всеукраїнські щотижневики "МОЯ газета" та "МГ плюс буза". Лікувально-діагностичний комплекс: Обстеження - ультразвукова діагностика, комп'ютерна діагностика всіх внутрішніх органів, інші методики діагностування нетрадиційної медицини. Лікування - мануальна терапія та спеціальний лікувальний масаж, рефлексотерапія, фізіотерапія, фітолікування, біоепіляція.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Лабораторія ДНК - діагностики урогенітальних інфекцій 
      Рейтинг   Мова 
 
Перша на теренах Західних областей України лабораторія, яка використовує точну, високочутливу та ефективну методику полімеразно-ланцюгової реакції (PCR) для діагностики таких бактеріальних інфекцій, як хламідіоз, гонорея, трихомоніаз, та ін.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  MEDEX 
      Рейтинг   Мова 
 
Приватна медична допомога в області психіатрії, психотерапії, медичної психології. Діагностика, лікування, профілактика, реабілітація, комплексна психолого-психіатрична та наркологічна судова експертиза.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2001 р.

  Денсар 
      Рейтинг   Мова 
  
Послуги. Стоматологічна практика. Обладнання та матеріали. Продукти оральної гігієни.
зареєстровано: 5 дата невідома 2001 р.

  Зуботехнічна лабораторія PORCELAIN 
      Рейтинг   Мова 
 
Зуботехнічна лабораторія українсько-швейцарської стоматологічної клініки PORCELAIN. Лабораторія здійснює такі види послуг: * виготовлення металокерамічних коронок з використанням маси Vita-Omega 900 (Німеччина); * виготовлення коронок з використанням фотополімерного композиту Sinfony німецької фірми ESPE; * бюгельне протезування; * виготовлення з'ємних протезів з використанням пластмас та гарнітури фірми IVOCLAR. Лабораторія обладнана найновішою сучасною технікою фірми KAVO (Німеччина).
зареєстровано: 5 дата невідома 2002 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  17   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" Рекомендуем феерические фанеру по низкой цене