This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10210 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Вищі навчальні заклади
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медична освіта (47)  Вищі навчальні заклади (27)
Сортувати по:  
Всього:  27   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 

  Львiвський Державний Медичний Унiверситет iм. Данила Галицького 
      Рейтинг   Мова 
  
Офіційна сторінка ЛДМУ ім. Данила Галицького. Структура Медичного Університету, підрозділи, кафедри, навчання студентів та інтернів, кваліфікаційні тести, студентські організації. Інформація про вступ до Університету. Каталог медичних сайтів України - УКРМЕД. Колекція кращих медичних сайтів світу. Підбірка онлайнових навчальних ресурсів для студентів, реферати. Український шлюз до free MEDLINE. Повнотекстова онлайн версія журналу "Acta Medica Leopoliensia". Новини університету, світові медичні новини. Довідкова інформація по використанню комп'ютера та Інтернету та багато іншого ..
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 5 дата невідома 2001 р.

  ДДМА | Дніпропетровська державна медична академія 
      Рейтинг   Мова 
 
Про Академію. Факультети, кафедри, спеціальності, наука. Абітурієнтам. Новини. Медичні ресурси. Журнали "Медичні перспективи", "Урологія". Лікарська Асоціація Дніпропетровщини.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 2001 р.

  Національний Медичний Університет ім. акад. О. О. Богомольця 
      Рейтинг   Мова 
   
Про університет. Інформація для абітурієнтів. Підрозділи університету. Студентський розділ. Адреси.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 2001 р.

  Івано-Франківська Державна Медична Академія 
      Рейтинг   Мова 
  
Офіційний сайт Івано-Франківської державної медичної академії. Історія ВУЗу, загальні відомості, навчальна та наукова діяльність, видавнича діяльність, студентське життя, правила прийому.
зареєстровано: 5 дата невідома 2001 р., поновлено: 2 2002 р.

  Медичний факультет Сумського державного університету 
      Рейтинг   Мова 
  
Медичний факультет Сумського державного університету створений у 1992 pоці. За цей час пройшов шлях від кількох кафедр до навчально-наукового комплексу зі своїми традиціями. Навчання проводиться за методами зарубіжних класичних університетів. Кафедри клінічного профілю розміщені у 25 лікувально-профілактичних установах обласного центру. На кафедрах функціонують 9 комп'ютерних класів. Працюють 2 лабораторії електронної мікроскопії, лабораторії атомно-абсорбційної мас-спектрометрії, радіоімунологічних методів дослідження та імунологічна лабораторія. Усі випускники, у тому числі й ті, що навчаються на умовах повної оплати, забезпечуються роботою після закінчення навчання. У 1998 році медичний факультет був акредитований і отримав сертифікат МОЗ України на право навчати студентів за спеціальністю "Лікувальна справа". У подальшому випускники можуть продовжувати навчання в аспірантурі та клінічний ординатурі як з теоретичних медичних дисциплін, так і з дисциплін клінічного профілю.
зареєстровано: 0 2003 р.

  КМАПО ім. П.Л.Шупика 
      Рейтинг   Мова 
   
Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика - найпотужніший і провідний в Україні заклад післядипломної медичної освіти і потужний науковий центр, який нараховує п'ять факультетів, понад 60 різнопрофільних кафедр, біля 500 викладачів, в тому числі понад 140 професорів і докторів медичних наук, 360 кандидатів наук, що є одним з найвищих показників в Україні.
зареєстровано: 1 дата невідома 2004 р.

  Буковинський державний медичний університет 
      Рейтинг   Мова 
     
Буковинський державний медичний університет — сучасний навчальний заклад, в якому приємно вчитись і працювати, який допоможе вам не тільки здобути фах лікаря, лікаря-медичного психолога, медичної сестри із вищою освітою, фармацевта, або клінічного фармацевта.
зареєстровано: 4 дата невідома 2005 р.

  Вінницький Державний Медичний Університет 
      Рейтинг   Мова 
 
Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова - це багатопрофільний центр підготовки, спеціалізації, післядипломної освіти та удосконалення лікарських, науково-педагогічних кадрів із значним обсягом науково-методичної, експериментальної та консультативно-лікувальної роботи в усіх галузях медицини і великим потенціалом відносно перспектив подальшого розвитку. Про університет. Освітня діяльність. Управління університетом. Підготовка спеціалістів. Наукові дослідження.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 0 2002 р.

  Стоматологічний навчальний центр "Фенестра" 
      Рейтинг   Мова 
 
Курси, семінари, конференції та практичні заняття для лікарів-стоматологів з метою вдосконалення та підвищення кваліфікації. П'ятиденні курси з реставрації, ендодонтичного лікування, мікропротезування розглядають лише сучасні стоматологічні технології. Учасники курсів, семінарів, конференцій отримують сертифікат центру "Фенестра". Журнал "Фенестра" в форматі PDF.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 9 дата невідома 2003 р.

  Українська Фармацевтична Академія 
      Рейтинг   Мова 
   
Історія. Адміністрація. Структура, факультети, наукові підрозділи, кафедри. Навчання. напрямки наукових досліджень. Вступ. Журнали "Клінічна фармація" та "Вісник фармації". Бібліотека.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 2001 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  27   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" детские болезни