This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10120 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Громадські об'єднання, асоціації, спілки, товариства
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні організації (74)  Громадські об'єднання, асоціації, спілки, товариства (39)
Сортувати по:  
Всього:  39   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 » 

  Українська Асоціація "Комп'ютерна Медицина" (УАКМ) 
      Рейтинг   Мова 
   
Українська суспільна неурядова некомерційна організація експертів з медичної інформатики. УАКМ об'єднує 75 науково-дослідних інститутів, університетів, наукових товариств, лікувальних закладів та підприємств. В УАКМ входить Вчена Рада, складена з 67 провідних вчених-експертів в галузі медінформатики, медицини, радіоелектроники. Про УАКМ. Державна політика в галузі інформатизації охорони здоров'я. Телемедицина в Україні. Вчена рада. Дійсні та асоціативні члени УАКМ. Робочі групи. Членство в УАКМ. Конференції.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 дата невідома 2003 р.

  Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД 
      Рейтинг   Мова 
  
Офіційний сайт благочинної організації Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД. Багато аналітичних матеріалів, практичних порад як жити з таким діагнозом, куда звертатися за допомогою. Бібліотека, закони, поради на кожен день та в кризових ситуаціях, база даних ВІЛ/СНІД-центрів, НКО та медзакладів України. Форум, служба знайомств, звіти про діяльність організації, бюлетень, новини та ін.
зареєстровано: 7 дата невідома 2001 р.

  Сприяння правам дітей з особливими проблемами 
      Рейтинг   Мова 
  
В Україні все ще й сьогодні діти з важкою неповносправністю не можуть ходити до школи разом зі своїми однолітками і не мають доступу до послуг і видів діяльності, що грунтувались би на принципі залучення, хоча це їхнє право, як громадян України. Мета Проекту: збудувати правосвідомість і розуміння щодо людських прав для дітей з особливими потребами серед батьків і загалом в українському суспільстві через освіту поширення інформації.
зареєстровано: 9 дата невідома 2001 р.

  Український Альянс з запобігання вродженим вадам розвитку 
      Рейтинг   Мова 
  
Створений в травні 1999 року в Києві за сприяння Українсько-Американської Програми запобігання вродженим вадам розвитку, Світового Альянсу організацій із запобігання вродженим вадам розвитку, американського фонду "March of Dimes". Членами Альянсу є провідні українські лікарі-генетики, неонатологи, педіатри та інші медики, працівники творчої інтелігенції та організації батьків хворих дітей. Ми поширюємо знання про запобігання вродженим вадам. Ми прагнемо впливати на процес прийняття рішень керівництвом охорони здоров'я. Ми вважаємо, що всі діти з вродженими вадами повинні бути під опікою лікарів та громадськості...
зареєстровано: 2 2001 р.

  "Мій лікар - море" - благочинна реабілітаційна організація 
      Рейтинг   Мова 
  
Доктор Дельфін - некомерційний медичний проект благочинної організації “Мій лікар – море”. Спілкування з дельфіном -дельфінотерапія - нетрадиційний метод психологічної реабілітації людини та лікування багатьох хворіб.
зареєстровано: 2 2001 р.

  Американський український медичний проект 
      Рейтинг   Мова 
   
Ми - команда добровольців - медичних працівників та комп'ютерних професіоналів з Америки та України, що працює разом, щоб покращити медичне обслуговування в обох країнах через навчання на місці, технічні обміни та відкрите спілкування. Ми активно займаємось багатьма проектами за допомогою численних медичних партнерів, підтримуючих організацій та великодушних осіб. Наша місія - покращити охорону здоров’я в Україні та Америці через навчання на місці, технічні обміни, відкрите спілкування та інформаційну технологію з використанням персональних комп'ютерів.
зареєстровано: 4 дата невідома 2002 р.

  Українська Медична Асамблея 
      Рейтинг   Мова 
   
Втілення та розвиток системи реєстрації та сертифікації українських медичних спеціалістів. Визнання медичної освіти України та українських медичних дипломів в усьому світі, курси медичної англійської мови
зареєстровано: 1 2005 р.

  Українська Медична Рада 
      Рейтинг   Мова 
   
Українська Медична Рада - це ліцензування та сертифікація професійної медичної діяльності лікарів всіх спеціальностей, організація підвищення кваліфікації лікарів, контроль діяльності лікарів, створення й підтримка інформаційних баз даних про лікарів всієї країни, розробка та узгодження стандартів надання медичної допомоги(контроль їхнього виконання), організація грантової підтримки.
зареєстровано: 3 дата невідома 2006 р.

  Асоціація стоматологів України 
      Рейтинг   Мова 
  
Організаційна структура АСУ. Основні види діяльності. Офіційні документи Асоціації.
зареєстровано: дата невідома, поновлено: 1 дата невідома 2001 р.

  Батьківська ініціатива 
      Рейтинг   Мова 
  
"Батьківська ініціатива" - об'єднання батьків, діти яких хворі на онкологічні захворювання крові (лейкоз, лімфогранулематоз, лімфоми, апластична анемія). Ми спільно з лікарями боремось за їхнє життя. Спочатку сторінка задумувалась як прохання про допомогу при складному та дорогому лікуванні. Тепер ми хочемо також розказати іншим про захворювання крові, про наше життя, допомогти тим, хто знаходиться в подібній ситуації, налагодити обмін інформацією між нашими лікарями та іншими спеціалістами в області гематології та імунології. І, зрозуміло, ми просимо допомоги, без якої наші діти можуть загинути.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 4 дата невідома 2001 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  39   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" Webseite mit Informationen ueber HIV .