This version of the page http://www.slavutich.ua/akcia4.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-23. The original page over time could change.
Славутич
 

25 грудня 2008 року, були підведені підсумки всеукраїнської акції "10 років разом!", що проводилась торговою маркою "Славутич" спільно з ТОВ "Ілта", офіційним імпортером автомобілів "Пежо" в Україні, в період з 15.10.2008 р. по 14.12.2008 р. включно на всій території України.

Згідно умов акції, фізична особа, придбавши Продукцію (пиво торгової марки "Славутич" в скляних пляшках місткістю 0,5 л, або в ПЕТ-пляшках місткістю 1л та 2 л), що продавалися на всій території України та була позначена логотипом Акції, бажаючи прийняти участь в акції і отримати Спеціальне Заохочення у вигляді права придбати один із 10 (десяти) автомобілів "Пежо 407" за спеціальною ціною 1 (одна) гривня з урахуванням ПДФ, повинна була Зібрати 5 (п'ять) кришок від Продукції з написом "АВТОШАНС" та надіслати їх за адресою: а/с "Славутич", м. Київ, 04136, зазначивши щодо себе наступну інформацію: повну поштову адресу (назва вулиці, номер будинку, номер квартири, район, область, місто, індекс), прізвище, повне ім'я та по-батькові, рік і дату свого народження та контактний телефон.

Також конверт з вказаною вище інформацією та 5 (п'ятьма) кришками від Продукції з написом "АВТОШАНС" можна було лишити в Центрі обміну в спеціальних боксах в часи роботи Центрів обміну.




Прес-реліз про результати розіграшу головного заохочення буде розміщений на сайті у розділі "Новини"
та у газеті "Сегодня" від 14.01.09.