This version of the page http://www.pvu.gov.ua/control/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-22. The original page over time could change.
Державна прикордонна служба України

Пошук
Розширений пошук
Реєстрація
Логін
Пароль
  Увійти
  Реєстрація







Головні події
Одну з найбільших партій контрабанди товарів народного вжитку затримали на Луганщині 21 лютого 2009
Вчора на Луганщині співробітники Державної прикордонної служби України та СБУ виявили велику партію товарів народного вжитку вартістю близько 500 тисяч гривень. Отримавши напередодні інформацію про можливе переміщення контрабанди прикордонники відділу "Бірюкове" затримали автомобіль "УАЗ" з українськими номерними знаками.
Прикордонники констатують підвищення активності контрабандистів та нелегальних мігрантів у прикордонних регіонах 20 лютого 2009
Захист економічних інтересів України на кордоні - одне з пріоритетних завдань на 2009 рік, визначених колегією Державної прикордонної служби, що відбулася днями у Києві. На ній підкреслювалося, що у зв'язку з погіршенням економічної ситуації в країні та зростанням рівня безробіття у прикордонних регіонах спостерігається активізація протиправної діяльності.

Новини
Контрабандні авіаприлади залізничник замотав у ковдри 20 лютого 2009
Специфічну контрабанду виявили учора пізно ввечері прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками митниці на залізничному вокзалі Харкова. Два прилади автоматичного УКХ радіокомпасу "АРК - У2", який також може використовуватися у військовій авіаційній техніці, намагався вивезти у Росію житель Дніпропетровщини, провідник поїзда "Дніпропетровськ -Москва".
52-річна жінка несла через кордон наркотики 20 лютого 2009
Учора на Харківщині прикордонники затримали жінку, яка прямувала від українського села Тополі в напрямку російського Соловей. Про можливе порушення кордону на цій ділянці відділ прикордонної служби "Тополі" поінформували співробітники СБУ.
На Донеччині прикордонники знайшли 19 мін, 2 артилерійські снаряди та гранату 20 лютого 2009
Учора на Донеччині неподалік кордону з Росією прикордонники знайшли велику кількість боєприпасів часів Великої вітчизняної війни. Патруль відділу "Дмитрівка" виявив у районі села Тарани Шахтарського району 3 ящики з 19 мінометними мінами калібру 50 мм, 2 артилерійських снаряди калібру 76 мм, один з яких бронебійний, а також 1 гранату РГД.
Рибалка переніс через кордон майже 170 китайських годинників 20 лютого 2009
Чоловіка, який переніс через річку Велика Кам'янка 6 ящиків з годинниками китайсько виробництва, затримав учора ввечері наряд відділу прикордонної служби "Краснодон", що на Луганщині.
30-річна киянка намагалася контрабандою вивезти з України 9 відеокамер 20 лютого 2009
Учора о 23.30 під час прикордонно-митного оформлення в пункті пропуску "Конотоп" поїзда "Ужгород-Москва" спільна прикордонно-митна оглядова група виявила 9 контрабандних відеокамер. Їх, приховавши від контролю на боковій полиці під матрацом, везла 30-річна жителька Києва.
Анонси подій
24 лютого об 11.00 в прес-центрі інформаційного агентства "Укрінформ" відбудеться прес-конференція на тему "Прикордонний контроль: крок до Євро-2012" за участю начальника управління прикордонного контролю та реєстрації Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майора Біньковського Олександра Анатолійовича

Державна прикордонна служба застерігає потенційних нелегальних мігрантів та їх переправників

Головний правоохоронний Департамент Республіканського управління поліції Угорщини поінформував Державну прикордонну службу України про початок реконструкції моста через річку Тиса з 1 вересня. У зв'язку з цим пропуск через державний кордон в перепускному пункті "Чоп - Захонь" (Закарпатська область) буде обмежено.

Основні правила перетинання державного кордону дітьми - громадянами України

Порядок перетинання державного кордону громадянами України



Адміністрація Державної прикордонної служби України висловлює подяку Секретаріату Сьодеркопінгського процесу за допомогу в підготовці англійської версії сайту

Розробник: ЗАТ "Cофтлайн" (Україна)