This version of the page http://www.expodon.dn.ua/2008/aqua/?id=press-release2007&lg=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-21. The original page over time could change.
АКВА-УКРАЇНА-ДОНЕЦЬК — «Експодонбас»
11-14 березня — Загальноукраїньский будівельний форум «АРХІТЕКТУРА ТА БУДІВНИЦТВО»

Міжнародний водний форум
АКВА-УКРАЇНА-ДОНЕЦЬК

25-28 березня 2008 р. * СВЦ «ЕКСПОДОНБАС», м. Донецьк, Україна

Шановні пані та панове!

З 25 по 28 квітня 2007 р. у виставковому центрі «Експодонбасс» проходив 1-й Міжнародний Водний Форум «Аква Україна» Донецьк 2007 організатори форуму, ВАТ «Спеціалізований виставковий центр» і Українська Водна Асоціація.

Форум проводився за сприяння Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України, Донецької Обласної Державної Адміністрації, Європейської Водної Асоціації.

Форум об'єднав роботу спеціалізованої виставки і науково-практичних конференцій і семінарів, присвячених сучасним методам водоочищення і водовідведення, очищенню і використанню шахтних і кар'єрних вод, створенню безстічних (замкнутих) оборотних систем водопостачання промислових підприємств, питанням впливу якості води на здоров'ї населення, централізованого водопостачання і фасованих питних вод. Проводилися ряд спеціалізованих семінарів-тренінгів з питань використання сучасного устаткування для мікрофільтрації рідин і газів, сучасних дезинфектантов, демонстрація і проведення презентацій фірм-виробників сучасних світових технологій водопідготовки, водовідведення і водопостачання.

У спеціалізованій виставці взяли участь понад 70 компаній, що представляли свою продукцію, послуги і інформаційну підтримку в даній галузі. Серед цих підприємств такі компанії як: «АКВАФОР-Украина» ТОВ, м. Одеса, «Аталанта» ТОВ, м. Київ, «БІБУС Україна» ТовзІІ, м. Київ, «ВИЛО Україна» ТОВ, м. Київ, «Водні экотехнологии-ХХI» НТО, м. Рівне, «ЕНЕРГОРЕСУРС-ІНВЕСТ» Корпорація, м. Львів, «Укрпромводчермет» ГПП, м. Донецьк, «Бровари-пластмасс» ТОВ м. Бориспіль, Київська обл., «РОЗМА» ВАТ, м. Чернівці, «Екотон» Приватне підприємство, м. Харків, та інші.

В рамках форуму проходили Науково-практична конференції «Водопідготовка, водопостачання, водовідведення» і «Вода і здоров'я», а також науково-практичний семінар «Сучасні методи знезараження води». У роботі конференцій і семінарів взяло участь близько 700 фахівців тих, що працюють як сфері ЖКХ (що безпосередньо займаються водоочисткою і водопідготовкою) так і представники промислових підприємств Донецькою, Луганською, Дніпропетровською і Запорізьких областей.

За час проведення форум відвідало близько 2,5 тисяч чоловік (по даним, отриманим від реєстрації відвідувачів), серед них були представники таких крупних промислових підприємств як: (ММЗ) Макіївський металургійний завод — 7 чоловік, (ДМЗ) Донецький металургійний завод — 3 людини, ММЗ Істіл — 2 людини, ММК ім. Ілліча — 8 чоловік, Азовсталь — 4 людини, Азовмаш — 5 чоловік, ЕМЗ — 3 людини, Донецьктепломонтаж — 2 людини, Укрпромводчермет — 58 чоловік, Макєєвтеплосеть — 4 людини, Донбассенерго — 5 чоловік, Артемсоль — 2 людини, Сармат — 3 людини, Геркулес — 2 людини, Донецький м'ясопереробний комбінат — 4 людини, Днепразот — 2 людини, Донецкагропроект — 3 людини, також виставку відвідала велика кількість приватних підприємців, що працюють у сфері будівництва і роздрібної торгівлі. Виходячи з якісного аналізу відвідувачів, повинні зазначити, що 87% відвідувачів були технічні фахівці — керівники середньої і вищої ланки, співробітники, як приватних, так і державних підприємств.

Не дивлячись на те, що даний захід проходив вперше, рівень відвідуваності був на достатньо високому професійному рівні, а ділова програма не залишила байдужими фахівців, що працюють в даній галузі.

Сподіваємося на плідну співпрацю і запрошуємо Вас, взяти участь у 2-му Міжнародному водному форумі «Аква Україна» Донецьк 2008, який відбудеться з 25 по 28 березня 2008 року у виставковому центрі «Експодонбасс»

Докладну інформацію Ви можете отримати у організаторів:

Директор виставки:
Ярош Володимир Іванович
+38 (062) 381-24-41
ICQ: 365046914
(e-mail: yarosh@expodon.dn.ua),
Куратор виставки:
Курінний Олександр Анатольевіч
+38 (062) 381-21-71
(e-mail: aka@expodon.dn.ua),
Куратор виставки:
Берлізова Катерина Сергіївна
+38 (062) 381-21-60
(e-mail: katerina@expodon.dn.ua),

Українська Водна Асоціація
03142, м. Київ, пр-т Паладіна, 32
тел.: +380(44) 452-5112, 452-3385,
факс: +380(44) 452-5112
E-mail: info@cleanwater.org.ua
http://www.cleanwater.org.ua

З питань розміщення в готелях міста просимо дзвонити по: тел./факс +38 (062) 381-23-74



  • Головна сторінка
  • АКВА-УКРАЇНА
    ДОНЕЦЬК 2008
  • Прес-реліз за ітогами виставки
  • Репортаж про виставку
  • Прес-реліз 2007
  • Регламент работи виставки
  • Ділова програма
  • Почесні гості виставки
  • Учасники виставки
  • Зворотній зв'язок
  • русский
  • українська
  • english

 

 



 

mailto:webmaster@expodon.dn.ua Copyright © 2004 «ЭкспоДонбасс»