This version of the page http://www.expodon.dn.ua/2008/aqua/?id=press-release-itog&lg=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-21. The original page over time could change.
АКВА-УКРАЇНА-ДОНЕЦЬК — «Експодонбас»
11-14 березня — Загальноукраїньский будівельний форум «АРХІТЕКТУРА ТА БУДІВНИЦТВО»

Міжнародний водний форум
АКВА-УКРАЇНА-ДОНЕЦЬК

25-28 березня 2008 р. * СВЦ «ЕКСПОДОНБАС», м. Донецьк, Україна

Пост-реліз
Водного Форуму
«АКВА Україна» Донецьк-2008

Удруге в «Експодонбассі» з 25 по 28 березня 2008 року відбувся Водний Форум «АКВА Україна» Донецьк-2008, присвячений вирішенню основних проблем водного сектора України. Тематика Форуму надзвичайно актуальна для Донецької області, яка належать до найменш забезпечених водою регіонів.

Враховуючи важливість заходу, Форум проводився за сприяння Міністерства житлово-комунального господарства України, Донецької обласної Ради, Донецької обласної державної адміністрації і КП «Вода Донбасу». У роботі Форуму, її ділової програми взяли участь заступник міністра ЖКХ України Козленко А.М., керівництво області, галузеві структури.

Форум об'єднав роботу спеціалізованої виставки і науково-практичних конференцій і семінарів, присвячених сучасним методам водозабезпечення і водовідведення, очищенню і використанню шахтних і кар'єрних вод, створенню безстічних (замкнутих) оборотних систем водопостачання промислових підприємств, питанням впливу якості води на здоров'я населення, централізованого водопостачання і фасованих питних вод.

Так, були проведені традиційні для Донбасу:

  • Конференція «Вода і здоров'я»;
  • Конференція «Водопідготовка, водопостачання і водовідведення»;
  • Семінар «Вода, гігієна і санітарія — для всіх: проблеми і шляхи вирішення проблем водопостачання і водовідведення в сільській місцевості України»;
  • Науково-практичний семінар-тренінг на тему «Насоси і насосні станції, опалювальне устаткування, запірна арматура і системи управління як елемент забезпечення безпеки і енергозбереження».

Під час роботи Форуму також пройшли:

  1. Нарада, організована Донецькою обласною Радою і Донецькою обласною державною адміністрацією на тему: «Проблеми водо- і теплопостачання, управління відходами великого промислового регіону». На нараді були присутні керівники галузі та керівники підприємств водопостачання, водовідведення і ЖКХ Донецької області.
  2. VIII науково-практична конференція, присвячена Всесвітньому дню водних ресурсів «Вода заради життя, вода — це життя», організована КП «Вода Донбасу». У роботі конференції взяли участь керівники і технічні фахівці водоканалів всіх областей України.

У Міжнародному Водному Форумі взяли участь близько 100 підприємств з 10 регіонів України (Донецька, Харківська, Запорізька, Львівська, Дніпропетровська, Луганська, Кіровоградська, Київська області, Київ, Крим), а також з Росії, Латвії, Польщі, Чехії, Німеччини, Словаччини.

Серед учасників форуму відвідувачі могли зустріти такі відомі компанії як Липецький металургійний завод «Вільний сокіл» (Росія, виробництво чавунних труб), ТОВ ВИЛО Україна (Київ, насоси), ТОВ Інекс (Сочі, системи очищення води), ВАТ Сахгидромаш (Кіровоградська обл., виробництво насосів), Комунальне підприємство «Компанія “Вода Донбасу”», Корпорація «Енергоресурс-інвест» (Львів, трубопроводи) і багато інших.

Учасники Форуму представили численним відвідувачам нові технології, устаткування і матеріали для забезпечення водопостачання, водопідготовки, водовідведення, ресурсозберігання, раціонального використання і очищення природних водних запасів, промислових і комунальних стоків.

За чотири дні в заходах Водного Форуму «АКВА Україна» Донецьк-2008 взяли участь більше 3 000 керівників і технічних фахівців підприємств житлово-комунального господарства, енергетики, хімічної і нафтохімічної промисловості, машинобудування, будівництва, металургійної промисловості, транспорту, харчової промисловості і інших галузей економіки України.

Цей захід став грандіозною подією в галузі і привернув увагу провідних газет, журналів, радіо, телебачення і Інтернет-видань.

Запрошуємо Вас взяти участь в наступному Водному Форумі «АКВА Україна» Донецьк-2009, який відбудеться в березні 2009 року, де Ви зможете вигідно представити свою продукцію, встановити нові ділові контакти, обговорити під час ділової програми найважливіші проблеми, пов'язані з одним з основних джерел життєдіяльності людини, — чистою водою.

Чекаємо Вас на Водному Форуме «АКВА Україна» Донецьк-2009
і бажаємо плідної роботи!

  • Головна сторінка
  • АКВА-УКРАЇНА
    ДОНЕЦЬК 2008
  • Прес-реліз за ітогами виставки
  • Репортаж про виставку
  • Прес-реліз 2007
  • Регламент работи виставки
  • Ділова програма
  • Почесні гості виставки
  • Учасники виставки
  • Зворотній зв'язок
  • русский
  • українська
  • english

 

 



 

mailto:webmaster@expodon.dn.ua Copyright © 2004 «ЭкспоДонбасс»