This version of the page http://www.ukrtechnomed.com.ua/info/666.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-17. The original page over time could change.
«GN ReSound» - производитель слуховых аппаратов. Статьи. Медицинская техника. Интернет-магазин «УкрТехноМед»

www.ukrtechnomed.com.ua
интернет-магазин
медицинской техники
тел. 8(044) 223 -52-11, 8(044) 332-53-80, 8(067) 538-79-75, 8(067) 354-77-99  
e-mail: info@ukrtechnomed.com.ua  
ICQ# 431-958-371 
главная прайс-листы оплата и доставка карта сайта информация контакты корзина
Каталог:
Слуховые аппараты
Физиотерапевтическая аппаратура
Косметологическая аппаратура
Увлажнители воздуха
Очистители воздуха
Кондиционеры
Мобильные кондиционеры
Гидромассажные ванны
Термотерапия
Мебель
УкрТехноМед » Статьи » «GN ReSound» - производитель слуховых аппаратов

<##1##>

Шановні пані та панове!

Дозвольте представити Вам компанію "GN ReSound"
Датський концерн "GN ReSound", найбільший виробник слухових апаратів і діагностичного обладнання, за останні три роки упевнено вийшов в світові лідери не тільки за об’ємами виробництва, але й у області високих технологій.
"GN ReSound" - частина корпорації "Great Nordic", яка має величезний авторитет на світовому ринку засобів інтелектуального персонального зв’язку.
Концерн "GN ReSound" нещодавно об’єднав у собі 5 провідних світових фірм з виробництва слухових апаратів, а також компанію "GN Otometrics", яка випускає діагностичне обладнання і друковані плати для нього. Він продовжує діяльність таких уславлених корпорацій, як "ReSound", "Danavox", "Beltone", "Philips" и "Viennatone", зберігаючи та примножуючи їх традиції. "GN ReSound" здійснює свою діяльність в глобальних масштабах: він має філії у 21 країні, а торгові представництва - ще у 60 країнах. Виробничі підприємства концерну розташовані у США (всесвітньо відома "Силіконова Долина"), Ірландії, Нідерландах, Данії та Китаї.
Що робить "GN ReSound" технологічним лідером? Насамперед, його благородна місія: за допомогою нових технологій створювати й розповсюджувати в усьому світі продукти та послуги, які дозволяли б суттєво поліпшити якість життя людей з вадами слуху. Багато колективів енергійних спеціалістів, кожний зі своїми унікальними можливостями, вносять свій внесок в цей творчий процес в усьому світі. Вони беруть участь зі своїм "ноу-хау" в створенні нових технологій та процесів виробництва, що забезпечує постійно зростаючий потік інновацій. Об’єднання технічних і конструкторських ресурсів зробило "GN ReSound" практично недосяжним для конкурентів.
Продовжуючи бізнес корпорацій, які увійшли до нього, "GN ReSound" пропонує широкий діапазон продукції та цін: медичне діагностичне обладнання буквально на всі випадки життя, слухові апарати на будь-який смак - від внутрішньоканальних слухових апаратів до потужних завушних, від повністю цифрових з просторовою обробкою звуку до аналогових слухових апаратів економічного класу. Фірма здійснює великі інвестиції в аудіологічні дослідження та розробки. Технологічне лідерство "GN ReSound", поміж іншим, виражається в безперервному впровадженні в слухові апарати нових унікальних можливостей.

Другие статьи:

  •   Гидроколонотерапия
  •   МАВИТ. Лечение предстательной железы
  •   Очистители воздуха
  •   Очиститель воздуха Daikin MC 707 VM
  •   Слуховые аппараты. Их виды. Преимущества.
  •   Увлажнители воздуха

  • Информация:
    Гидроколонотерапия
    МАВИТ. Лечение предстательной железы
    Очистители воздуха
    Очиститель воздуха Daikin MC 707 VM
    Слуховые аппараты. Их виды. Преимущества.
    Увлажнители воздуха
    «GN ReSound» - производитель слуховых аппаратов
    © 2007 УкрТехноМед
    Создание интернет-магазина — web-студия «Kenga»