This version of the page http://www.budmajster.com.ua/?p=ukr-smesi-naruzn.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-16. The original page over time could change.
Будмайстер - Будівельні суміші
 

 Група підприємств "ЛИС"

   

  Головна   |   Будівельні суміші   |   Залізобетонні вироби   |   Двері   |   Карта сайту  

 

пошук по сайту

введіть ключові слова

шукати в заголовках
шукати в тексті

наш банер



 опоряджувальні суміші для внутрішніх і зовнішніх робіт

Опоряджувальні суміші для внутрішніх і зовнішніх робіт



Суміш для мурування МУР-11/21 (FASAD)
цементна стандартна

Мулярська суміш «БудМайс­тер «МУР‑11/21» при­зна­че­на для зве­ден­ня лицьових фасадів з ке­ра­міч­ної і силікатної цегли, ке­ра­міч­но­го блоку і каменю, бутового каменю і бетонних блоків, а також для мурування стін, підвалів і фундаментів. Товщина шва від 6 мм. Кольори: сірий, білий, чорний, коричневий.
докладніше >>
Суміш для мурування МУР-160/260 (IZOFIX)
цементна теплоізоляційна для ніздрюватого бетону

Мулярська суміш «БудМайс­тер «МУР‑160/260» при­зна­че­на для зве­ден­ня внутрішніх і зовнішніх стін блоками з теплоізоляційних ні­зд­рю­ва­тих бетонів: газосилікатний бетон, пінобетон; а також із си­лі­кат­них блоків. Суміш застосовують для приклеювання теп­ло­ізо­ля­цій­них панелей з нізд­рю­ва­тих бетонів до бетонних і це­гля­них основ. Можливе використання в якості шпаклювальної су­мі­ші для ви­ще­вка­за­них матеріалів. Товщина шва від 2 до 5 мм.
докладніше >>
Ремонтна суміш ТИНК-10 (СС-1)
цементна проста

Ремонтна суміш «БудМайс­тер «ТИНК‑10» при­зна­че­на для ре­мон­ту поверхонь на бе­тон­них і це­гля­них основах, що мають від­ко­ли, вибоїни й щілини перед початком штукатурних, ли­цю­валь­них та інших робіт бу­ді­вель­ни­ми сумішами групи «БудМайс­тер». Тов­щи­на шару від 5 до 30 мм.
докладніше >>
Штукатурна суміш ТИНК-41 (СШ)
цементно-вапняна стандартна

Штукатурна суміш цементно-вапняна «БудМайс­тер «ТИНК‑41» призначена для підготовки і ви­рів­ню­ван­ня стін з цегли, бетону й ін­ших мі­не­раль­них основ усередині і зовні будинків перед на­не­сен­ням шпак­лів­ки або декоративної штукатурки. Товщина шару від 5 до 30 мм.
докладніше >>
Штукатурна суміш ТИНК-409 (TECHNO PR50)
цементно-вапняна проста для машинного нанесення

Штукатурна суміш легка цементно-вапняна «БудМайс­тер «ТИНК‑409» призначена для ме­ха­ні­зо­ва­ної високоякісної і швид­кої обробки цег­ля­них, бетонних та інших мінеральних основ усе­ре­ди­ні бу­дин­ків за допомогою насосомішалок, проточних мік­се­рів та ін­ших шту­ка­тур­них агрегатів. Товщина шару від 5 до 30 мм.
докладніше >>
Штукатурна суміш ТИНК-419 (TECHNO PR100)
цементно-вапняна стандартна для машинного нанесення

Штукатурна суміш легка цементно-вапняна «БудМайс­тер «ТИНК‑419» призначена для ме­ха­ні­зо­ва­ної високоякісної і швид­кої обробки цег­ля­них, бетонних та інших мінеральних основ усе­ре­ди­ні і зовні бу­дин­ків за допомогою насосомішалок, проточних мік­се­рів та ін­ших шту­ка­тур­них агрегатів. Товщина шару від 5 до 30 мм.
докладніше >>
Штукатурна суміш ТИНК-460   НОВИНКА
цементно-вапняна теплоізоляційна для ніздрюватого бетону

Штукатурна суміш вирівнювальна «БудМайс­тер «ТИНК‑460» при­зна­че­на для ме­ха­ні­зо­ва­ної ви­со­ко­я­кіс­ної і швидкої обробки по­вер­хонь, виконаних з ніздрюватих бетонів (пінобетон, га­зо­бе­тон, силікатобетон), усе­ре­ди­ні і зовні будинків за до­по­мо­гою на­со­со­мі­ша­лок, про­точ­них мік­се­рів та інших шту­ка­тур­них аг­ре­га­тів. Тов­щи­на шару від 5 до 30 мм.
докладніше >>
Суміш для шпаклювання ТИНК-12 (Шп-3)
цементна фінішна

Суміш для шпаклювання сірого кольору фінішна «БудМайс­тер «ТИНК‑12» при­зна­че­на для внутрішньої і зовнішньої фінішної об­роб­ки всіх ти­пів мі­не­раль­них основ. Її можливо за­сто­со­ву­ва­ти для ремонту не­великих ушкоджень, тріщин і щілин глибиною не більш 5 мм. Суміш дозволяє одержати гла­день­ку, рівну й ес­те­тич­ну поверхню. Ре­ко­мен­до­ва­на для оз­доб­лю­валь­них фа­сад­них робіт. Розмір зерна ≤0,1 мм.
докладніше >>
Суміш для шпаклювання ТИНК-11 (Шп-2)
цементна стартова

Суміш для шпаклювання сірого кольору стартова «БудМайс­тер «ТИНК‑11» при­зна­че­на для внут­ріш­ніх і зовнішніх опо­ряд­жу­валь­них робіт по всіх типах мінеральних основ. Її можливо за­сто­со­ву­ва­ти для за­пов­нен­ня щілин і тріщин. Суміш до­зво­ляє одер­жа­ти гладеньку, рівну й ес­те­тич­ну поверхню. Особ­ли­во ре­ко­мен­до­ва­на для створення фактурного покриття при про­ве­ден­ні фа­сад­них робіт. Розмір зерна <0,3 мм.
докладніше >>
Суміш для шпаклювання ТИНК-21 (Шп-2Б)
на білому цементі стартова

Суміш для шпаклювання білого кольору стартова «БудМайс­тер «ТИНК‑21» при­зна­че­на для внутрішніх і зовнішніх опо­ряд­жу­валь­них робіт по всіх типах мінеральних основ. Її можливо за­сто­со­ву­ва­ти для за­пов­нен­ня щілин і тріщин. Суміш до­зво­ляє одер­жа­ти гладеньку, рівну й естетичну поверхню. Особ­ли­во ре­ко­мен­до­ва­на під покриття світлих тонів при про­ве­ден­ні фа­сад­них робіт, а також для створення фак­тур­ної по­верх­ні. Розмір зерна <0,3 мм.
докладніше >>
Суміш для шпаклювання ТИНК-22 (Шп-3Б)
на білому цементі фінішна

Суміш для шпаклювання білого кольору фінішна «БудМайс­тер «ТИНК‑22» при­зна­че­на для внутрішньої і зовнішньої фінішної об­роб­ки всіх ти­пів мі­не­раль­них основ. Її можливо за­сто­со­ву­ва­ти для ремонту не­ве­ли­ких ушкоджень, тріщин і щілин глибиною не більш 5 мм. Суміш дозволяє одержати гла­день­ку, рівну й ес­те­тич­ну поверхню. Ре­ко­мен­до­ва­на для оз­доб­лю­валь­них фа­сад­них робіт. Особ­ли­во ре­ко­мен­до­ва­на під покриття світлих тонів. Розмір зерна ≤0,1 мм.
докладніше >>