This version of the page http://www.slavutich.ua/news/V_Zaporizh.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-09. The original page over time could change.
Новости-Славутич


30.07.08  В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

27 липня 2008 року о 19.00 відбулася офіційна церемонія, що завершує перший етап масштабного соціального проекту Запорізької міської адміністрації і ВАТ "ПБК "Славутич". В урочистому заході взяли участь Євгеній Карташов, Голова Запорізької міської адміністрації і Петро Чернишов, Генеральний директор ВАТ "ПБК "Славутич" групи "Сarlsberg".

Даний проект є для України унікальним прикладом партнерства і співпраці між міськими властями і бізнесом. Завдяки дворічній співпраці і професійній підтримці з боку міської адміністрації запорізький стадіон став одним з найсучасніших стадіонів у країні і був оснащений новітнім електронним устаткуванням, а саме: новим світодіодним табло з кольоровим відео полем розміром 6х10 метрів, стрілочним годинником діаметром 3 метри, інформаційним рядком, "що біжить" завдовжки 4,6 метра і електронним полем рахунку. Зараз стадіон відповідає всім новітнім вимогам УЄФА. Розвиток стадіону не закінчується на даному проекті, значна частина суми, передбаченої договором про співпрацю, виділятиметься рівномірними траншами щорічно до 2021 року.

Святкування відкриття почалося о 17.00, вже на вході до стадіону – всі гості, що прийшли на дану подію, змогли взяти участь у цікавих конкурсах і отримати приємні подарунки від ТМ "Славутич". Потрапивши на територію спорткомплексу, всі відвідувачі змогли оцінити його новий вигляд, оформлений в єдиному стилі "Славутич".

О 18.45 відбулась офіційна церемонія відкриття за участю Голови Запорізької міської адміністрації Євгенія Карташова і Генерального директора компанії "Славутич" групи "Carlsberg" Петра Чернишова. Голова Запорізької міської адміністрації Євгеній Карташов в урочистій обстановці привітав усіх присутніх з офіційним відкриттям стадіону і відзначив, що цей проект є важливою подією для Запоріжжя та його городян.

Євгеній Карташов, голова Запорізької міської адміністрації: "Новий стадіон  вже став прикрасою міста. І ми вдячні компанії "Славутич" за вагомий внесок у створення цієї арени. За те, що компанія підтримала нас в такому потрібному не тільки уболівальникам, а і всьому місту справі. Це справжній подарунок для нашого регіону".

Петро Чернишов, Генеральний директор ВАТ "ПБК "Славутич": "Рішення підтримати запорізькі міські власті в бажанні відновити центральний стадіон було для ПБК "Славутич" природним. Торгова марка народилася в цьому місті і для неї воно є рідним. До речі, нове устаткування - не єдиний внесок "Славутича" в новий стадіон. П'ятнадцятирічний контракт про співпрацю передбачає виділення ще не одного мільйона гривень на розвиток "Славутич-арени". Сподіваємося, що оновлена арена стане місцем зустрічі справжніх друзів,  а для  "Металурга" стане заставою славних перемог".

Кульмінацією свята став матч між ФК "Металург" і ФК "Харків". Для ФК "Металург" ця гра в новому чемпіонаті стала першою, зіграною на рідному полі. Матч стартував о 19.00 і тримав серця уболівальників у напруженому хвилюванні до 21.00. Поєдинок порадував глядачів цікавими моментами і справжнім спортивним суперництвом, але обійшовся, на жаль, без забитих м'ячів і був закінчений з рахунком 0:0. Підтримати улюблені команди і разом відзначити свято на стадіоні "Славутич-Арена" прийшло більше 8 тисяч шанувальників футболу.
Родзинкою свята став розіграш 2 путівок на матч англійської прем'єр-ліги за участю футбольного клубу "Liverpool", володарями яких стали жителі Запоріжжя - Дрібноход Олексій і Косюк Сергій.

Потім святкування продовжилося запальним концертом популярної групи "Ляпіс Трубецкой". Народні улюбленці порадували виконанням своїх найвідоміших хітів.



13.01.09"Славутич" оголошує результати акції "10 років разом!"

13.10.08Нова акція від ТМ "Славутич" - 10 років разом!

20.08.08"Славутич" - перша преміальна пляшка в сегменті мейнстрім

30.07.08В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

18.07.08"Славутич"  виступив партнером молодіжного музичного фестивалю "Перлини сезону" 

10.07.08Анатомія дружби від ТМ "Славутич"

10.06.08"Славутич" збирає друзів в Запоріжжі!

19.03.08П'ять мільйонів гривень отримають прихильники ТМ  Славутич 

16.10.07У новому ролику ТМ "Славутич" з'явився син!

15.08.07Славутич  дарує справжні гроші






Архив новостей
19.03.08 – 13.01.09
13.03.07 – 16.10.07









Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей