This version of the page http://www.slavutich.ua/news/Piat_milio.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-09. The original page over time could change.
Новости-Славутич


19.03.08  П'ять мільйонів гривень отримають прихильники ТМ  Славутич 

20 березня 2008 року починається грандіозна промо акція "Звикай бути у виграші", під час якої кожен покупець пива "Славутич" має реальні шанси виграти справжні гроші. У акції бере участь продукція ТМ "Славутич" в ПЕТ-упаковці з акційною етикеткою. Подарунковий фонд акції складає 5 млн. гривень, а це в 2,5 раза більше ніж в 2007 році! Подарункові капсули містять купюри номіналом 5, 10 або 20 гривень. Акція триватиме два місяці – з 20 березня по 20 травня.

Вперше в Україні промо акція з даною інноваційною механікою, була проведена ТМ "Славутич" в 2007 році. Акція пройшла успішно і завоювала величезну популярність у споживачів. Механіка акції проста, не вимагає особливих зусиль з боку споживача, а головне – дозволяє виграти "ідеальний приз". Всі люди різні, з різними потребами, бажаннями і прагненнями, і саме гроші є, мабуть, єдиним подарунком, який стане в нагоді всім і порадує кожного споживача. Подарунковий фонд акції в 2007 році склав 2 млн. грн.

"Славутич СуперПромо" проводиться із застосуванням інноваційних технології, запатентованих американською компанією Riverside Technologies. Можливість попереднього виявлення призу виключена. Спеціальні капсули для групи підприємств ВВН виготовила американська компанія Riverside Technologies на своєму заводі в США. 

Раніше аналогічні акції вже проводилися в різних країнах світу, зокрема в США, Угорщині, Росії. У більшості країн дана інноваційна механіка використовувалася для різних напоїв тільки в алюмінієвій банці. Група ВВН вперше в світі сумісного з компанією Riverside Technologies розробила та впровадила механіку, яка дозволяє вкладати капсулу з купюрою в ПЕТ пляшки. Використання ПЕТ тари для даної акції вимагає складного інноваційного устаткування.

Петро Чернишов, генеральний директор групи підприємств ВВН в Україні: "Славутич – інноваційний бренд, який постійно радує своїх споживачів різними новими технологіями. Враховуючи величезний успіх промо акції "Шукай гроші під кришкою" в 2007 році, ми ухвалили рішення знов порадувати наших споживачів простою, на перший погляд, акцією зі зрозумілим і близьким всім призом – грошовою винагородою. Реалізація подібної акції вимагає від нас ретельної підготовки. Цього року призовий фонд був істотно збільшений, а значить, шанси виграти гроші сильно зросли".

Для довідки: 
 
Про ТМ "Славутич":
"Славутич" - українська торгова марка з багаторічною історією. Пиво "Славутич" вариться на основі тільки добірних компонентів з використанням якнайкращих технологій пивоваріння, має дуже багатий і яскравий смак, що відрізняється одночасно і насиченістю, і легкістю. Дивовижний освіжаючий присмак дійсно якісного пива гарантує бадьорий настрій для компанії найкращих друзів. Це пиво для веселих друзів і приємного спілкування.
  
Про групу підприємств BBH:

Baltic Beverages Holding (BBH) заснований в 1991 році. Мета його створення – інвестування в пивобезалкогольну галузь країн колишнього Радянського Союзу. На сьогоднішній день власниками BBH є Carlsberg Breweries і Scottish & Newcastle, яким належить по 50% акцій.

BBH входить в десятку найбільших пивоварних компаній Європи із загальною кількістю співробітників більше 15 тисяч, штаб-квартира знаходиться в м. Стокгольм (Швеція). 

До складу групи підприємств Baltic Beverages Holding в наший країні входять: ВАТ ПБК "Славутич" в місті Запоріжжя, Київський пивоварний завод "Славутич" і ВАТ "Львівська пивоварня".

В Україні компанія представляє наступні бренди: "Славутич", "Львівське", "Tuborg", "Carlsberg", "Foster's", "Holsten", "Балтика", "Арсенал", "Хмільне", "Pepsi", "7 UP". 

За результатами 2007 року частка ринку групи ВВН склала 20,4%. "Tuborg" займає позицію N1, "Балтика" позицію N2 у преміум сегменті, а зростання основного локального бренду "Славутич" склало 125%.

Детальна інформація: www.bbh.ua



13.01.09"Славутич" оголошує результати акції "10 років разом!"

13.10.08Нова акція від ТМ "Славутич" - 10 років разом!

20.08.08"Славутич" - перша преміальна пляшка в сегменті мейнстрім

30.07.08В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

18.07.08"Славутич"  виступив партнером молодіжного музичного фестивалю "Перлини сезону" 

10.07.08Анатомія дружби від ТМ "Славутич"

10.06.08"Славутич" збирає друзів в Запоріжжі!

19.03.08П'ять мільйонів гривень отримають прихильники ТМ  Славутич 

16.10.07У новому ролику ТМ "Славутич" з'явився син!

15.08.07Славутич  дарує справжні гроші






Архив новостей
19.03.08 – 13.01.09
13.03.07 – 16.10.07









Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей