This version of the page http://www.slavutich.ua/news/Anatomiia_.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-09. The original page over time could change.
Новости-Славутич


10.07.08  Анатомія дружби від ТМ "Славутич"

8 липня на телеекрани України вийшов новий ролик ТМ "Славутич". Цього разу відомий український бренд вирішив розповісти споживачам, чому пиво кращих друзів "Славутич" з'явилося саме в Україні.

У ролику на прикладі чотирьох сюжетів розповідається про різні грані дружби, головними героями якої стали четверо друзів, знайомі глядачам з попередніх роликів "Славутича". Безкорислива допомога, довіра у вирішальну хвилину, взаєморозуміння без слів – ось що таке дружба для українців, тому недивно, що пиво кращих друзів з'явилося саме в нашій країні.

Дана робота була створена відомим голландським режисером Іво Мостерманну за підтримки продакшн-студії Adrenalin Brothers. Зйомки тривали практично дві доби, протягом яких знімальна група побувала на чотирьох різних локаціях, але результат виправдав всі вкладені зусилля. Команді вдалося передати в ролику глобальну ідею, але при цьому зберегти унікальну інтонацію бренду "Славутич" – теплу, щиру, повну гумору і близьку кожному, для кого Дружба – не порожнє слово.

"В процесі роботи над роликом ми вирішували важливу стратегічну задачу – вивчали особливості чоловічої дружби в розумінні українських споживачів. "Славутич" увійшов на комунікаційну територію "Дружнього спілкування" в 2007 році і перед нами стояло завдання продемонструвати яке поняття вкладають українці в словосполучення "Чоловіча дружба", – говорить Маркетинг Директор по локальних торгових марках Еліна Отліванська, – в результаті був створений надихаючий ролик, який не просто демонструє основи справжньої дружби, але і підносить її як елемент національної гордості українців".

Клієнт: ВВН Україна
Бренд: "Славутич"
Маркетинг Директор по локальних торгових марках: Еліна Отліванська
Бренд менеджер: Андрій Романюк

Агентство: Maxima Kiev
Креативний директор: Дмитро Самсонов
Копірайтер: Юлія Сторчак
Арт-директор: Ярослав Зайчук
Клаєнт сервіс: Ольга Кутузова,
Сергій Гєєв

Продакшн: Adrenalin Brothers
Виконавчий продюсер: Костить Салащенко
Режисер: Іво Мостерман (Голландія)
Оператор: Жан Поль Соренсен



13.01.09"Славутич" оголошує результати акції "10 років разом!"

13.10.08Нова акція від ТМ "Славутич" - 10 років разом!

20.08.08"Славутич" - перша преміальна пляшка в сегменті мейнстрім

30.07.08В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

18.07.08"Славутич"  виступив партнером молодіжного музичного фестивалю "Перлини сезону" 

10.07.08Анатомія дружби від ТМ "Славутич"

10.06.08"Славутич" збирає друзів в Запоріжжі!

19.03.08П'ять мільйонів гривень отримають прихильники ТМ  Славутич 

16.10.07У новому ролику ТМ "Славутич" з'явився син!

15.08.07Славутич  дарує справжні гроші






Архив новостей
19.03.08 – 13.01.09
13.03.07 – 16.10.07









Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей