This version of the page http://uatc.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-05. The original page over time could change.
uatc.kiev.ua - Web-Дизайн, розробка власного веб-сайту

uatc.kiev.ua допоможе

створити власний веб-сайт

Створення веб-сайту

Web-Сторінки можна створювати декількома способами - з нуля або на основі існуючого шаблона. В останньому випадку, втім як і в першому, у вас можуть бути проблеми при тестуванні створеного документа, тому що сгенерированным посиланням властиво помилятися. Вирішити цю проблему може вже не редактор, а звичайний оглядач WWW.

Якщо у вас є колекція картинок, фонів, маркерів і роздільників, то створення Web-Сторінок - досить захоплююче заняття. Крім усього цього, помнете, що вам обов'язково знадобиться софт для перетворення звичайних текстових файлів у файли формату HyperText Markup Language (HTML).

Гарний редактор Web-Сторінок повинен, з одного боку, дозволяти редагувати код HTML, а з іншого боку - переглядати зроблені в такий спосіб зміни в режимі безпосереднього перегляду

Якщо ви починаєте з нуля, то ви повинні ввести або імпортувати текст у документ, отформатировать абзаци, розмістити картинки. Всі картинки й текстові файли зберігаються в одному каталозі. Потім все це господарство відправляється до вашого постачальника Internet на його вінчестер, т.е потрібно скористатися послугами хостинга.

Розробка й створення сайтів будь-якої складності

Як створити веб-сторінку

Гіпертекстовий документ


Під гіпертекстовим документом розуміють документ, утримуючий так звані посилання на інший документ. Реалізовано все це через протокол передачі гіпертексту HTTP (HyperText Transfer Protocol).
Інформація в документах Web може бути знайдена по ключовим словам. Це означає, що кожний оглядач Web містить певні посилання, через які утворяться так називані гіперзв'язки, що дозволяють мільйонам користувачів Internet вести пошук інформації з усього світу.
Гіпертекстові документи створюються на базі мови HTML (HyoerText Markup Language). Ця мова досить проста, керуючі коди його, які, властиво, і компілюються оглядачем для відображення на екрані, складаються з тексту ASCII. Посилання, списки, заголовки, картинки й форми називаються елементами мови HTML.
Універсальний локатор ресурсу
Web може відкривати доступ до інших ресурсів Internet, наприклад до електронної пошти, FTP, Gopher, WAIS або конференціям Usenet. Один з таких засобів серфінгу по Web забезпечує убудований в Windows 98 оглядач Microsoft Internet Explorer 4.0.
Документ в Internet шукається по так званій адресі URL (Uniform Resource Locator), синтаксис якого наступний:
protocol://hostport/path
hostport - адреса сервера з відповідним номером порту. Цей параметр відображає так звану машинну адресацію. Машинна адресація може бути числовий або буквеної.

Початок

[далі...]