This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-05. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Платіжні картки

новини

04.02.2009

До уваги клієнтів! Не розголошуйте PIN-код своєї картки.

новини

03.02.2009

ПРАВЕКС-БАНК нагородив переможців акції “Автомобілі в подарунок”

Платіжні картки

З якою метою Ви відвідали наш сайт:

Платіжні картки

Платіжна карткa є універсальним платіжним засобом, що дозволяє мати доступ до грошових коштів 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Платіжна картка, на відміну від паперових грошей, може бути прийнята до оплати за товари та послуги практично в будь-якій країні світу без попередньої конвертації грошей, що знаходяться на картці, у місцеву валюту, конвертація проводиться автоматично.

Сучасна людина просто не уявляє своє життя без цього маленького шматочка пластику. Адже це набагато зручніше, надійніше й, звичайно ж, безпечніше готівки.

Розмаїтість видів платіжних карток дозволяє вибрати ту, котра найбільше відповідає Вашим потребам, можливостям, стилю життя. Ви можете самі обирати набір необхідних Вам послуг: встановлювати ліміти, надавати доступ до Ваших грошей близьким людям, оперативно одержувати інформацію про стан рахунку та виконаних операцій і т.д.

Більш докладну інформацію про можливості кожної платіжної картки, перелік послуг, особливості карток ПРАВЕКС-БАНКУ Ви зможете знайти в цьому розділі нашого сайту!

За станом на 1.02.2009

 

Випущено платіжних карток
більше 2,779,331Встановлено банкоматів*
3,945 Встановлено терміналів
1,103 Відділень Банку
596 Дисконтна програма
5,409 Кількість зарплатно-карткових проектів
2,371

 

* з урахуванням банкоматів АКБ «Укрсоцбанк», BAT АБ «Укргазбанк», BAT Банк «Фінанси та Кредит», АКІБ «УкрСиббанк».

надрукувати сторінку »