This version of the page http://www.krainamriy.com/news.php?id=69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-03. The original page over time could change.
УКРАЇНСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ вирушають до Монмартру / Дійства від Країни Мрій // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
english info
Пошук у вістях


Свіжі надбання

V/A
Українська героїчна пісня (deluxe edition)
CD
Олег Скрипка
Відрада
CD
Воплі Відоплясова
Були деньки
vinyl LP


Новини поштою






  
Чільна сторінка ВІСТІДійства від Країни Мрій
УКРАЇНСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ вирушають до Монмартру

У неділю 14 грудня в галереї "Ательє Карась", що на Андріївському узвозі, фестиваль "Країна Мрій" на чолі з ініціатором Олегом Скрипкою презентували громадськості новий мистецький проект під назвою "АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ – МОНМАРТР – КУЛЬТУРНІ ПОБРАТИМИ".

Вражає схожість і близькість Андріївського узвозу та Монмартру. В кожній столиці світу можна відшукати історичний культурний куточок привабливий для туристів, – але лише Андріївський узвіз та Монмартр велично підіймаються вгору і завершуються святим храмом (відповідно Андріївська церква та Сакре Кьор), лише тут ми бачимо природне єднання майстрів, художників, музикантів і театралів, як авангардного люду, так і світського бомонду, лише тут стрічаються шляхетний шарм минулого та вир культурного життя й по сьогодні.

Фестиваль "Країна Мрій" укріпить той місточок та посприяє поєднанню двох традицій засобом культурного діалогу. Маючи досвід проведення вечорниць, "Країна Мрій" підтверджує свій міжнародний статус і вперше розгортає свої вітрила за кордоном, а саме у Франції – 17 січня 2009 р. в паризькій залі "Елізе Монмартр" проводить Українські Вечорниці, де презентуватиме французькому бомондові українську традицію: народні пісні, танці, частування та щирість.
 

16 грудня 2008   14:24

 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль