This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=34 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-02. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  25.12.2008 20:05:25 Остап
  Інше
  Хотелось бы поговорить про охрану труда и создание приемлемых условий для работы при ликвидации последствий гололёда, а вернее про отсуствие таковых. Или в таких ситуациях уже заложен процент пострадавших-стихия всё спишет. Где доблестные профсоюзы, инспектора и инженера по охране труда, санитарные врачи, пожарные инспектора... Поле деятельности для них огромное- нечеловеческие бытовые условия проживающих в вагоне людей прибывших в помощь для ликвидации последствий гололёда(негде готовить еду, негде сушить одежду, бензопилы и топливо хранится в том же вагоне где отдыхают люди...); работа под обледеневшими деревьями и проводами, с которых падают глыбы льда,без доплаты за риск(а ведь люди могут отказаться работать при угрозе их здоровью и жизни); никаких приказов на сверхурочную работу и работу в выходные; люди, работавшие на износ полный рабочий день, привлекаются к работе по устранению отказов в работе появившихся в ночное время, а днём вновь идут на работу...В погоне за очередными рапортами о героических усилиях наши горе-руководителями, готовы смешать своих рядовых подчинённых с землёй- зачем быдлу забота, они же никто!!!
  Відповідь: Шановний п. Остап. В період 19-21 грудня 2008 року в зв’язку з несприятливими умовами (ожеледиця, обмерзання проводів ЛЕП, контактної мережі, ламання дерев лісозахисної смуги) на Одеській, Львівській та Південно – Західній залізницях проводились роботи по забезпеченню руху поїздів. Особливо несприятлива ситуація створилася на Коростенський дирекції залізничних перевезень Південно – Західної залізниці де було припинено рух поїздів в зв’язку з поривом проводів ЛЕП та відказами облаштування електропостачання, телемеханіки та зв’язку, колії. В зв’язку з цим керівництвом цих залізниць було організовано проведення відновлювальних робіт на відповідних дільницях залізниць. Не зважаючи на терміновість відновлювальних робіт, при їх виконанні, повинно бути забезпечено безпечність виконання їх та відповідні санітарно – побутові умови проживання та відпочинку працівників. Ваше звернення носить загальний, емоційний характер, що не дає можливості перевірити факти наведених порушень в ході виконання відновлювальних робіт та у випадку їх підтвердження притягнути до відповідальності винних посадових осіб з метою не повторення їх у подальшому.

  25.12.2008 20:04:14 Остап
  Інше
  На примере гололёда обрушившегося на Одесскую, Винницкую области 18-22 декабря этого 20008 года видна должностная несостоятельность руководителей некоторых служб железной дороги Одесской области. По сути они расписались в своей несостоятельности обеспечить должную подготовку наших артерий к зимним перевозкам. По факту имеем халатность граничащую с преступной. Надо отдать должное - приказов, требований и отчётов накануне зимы было предостаточно. Только одни приказывали и требовали для вида, а другие отчитывались о выполнении невыполненного. Иначе как понять то, что в первые дни гололёда лесники и электрики напоминали обезумевшихся крестьян с вилами кидающихся на танк- одни бегали вдесятером по посадкам с парой бензопил, а другие выхватывали друг у друга одну единственную длинную лестницу. Имеющаяся, еле дышащая на ладан техника- трактора и мотовозы, оказались мало того что на грани сухих бензобаков, но ещё и поломанной. Люди, которые по долгу своей службы и должностным обязанностям должны бали при первых признаках гололёда, бросить все силы(удаление отложений гололёда с проводов механическим и другими способами, валка аварийных деревьев, мобилизация имеющихся средств) с замиранием сердца следили за наваливающейся бедой, как следят сердобольные старушки за переходящим оживлённую дорогу шатающимся, пьяным мужичком- перейдёт или машина собьёт?
  Відповідь: Надання Вам вичерпної, обгрунтованої відповіді, на жаль, неможливе через відсутність інформації про конкретні випадки недбалого та безвідповідального ставлення працівників господарств залізниці до організації проведення відновлювальних робіт (час, місце події).

  25.12.2008 19:50:11 Леся
  Інше
  Уже почти две недели пытаемся приобрести билеты до Симферополя на 30.12.2008г., но их просто нигде нет. Скажите, пожалуйста, они все проданы или есть еще бронь, которую не сняли?
  Відповідь: Неможливо надати відповідь. Ви не вказали станцію відправлення поїзду.

  25.12.2008 19:46:55 Валик
  Обслуговування у приміських поїздах
  23 декабря, поезд 6603 Помошная-Котовск. Экономия на чём и зачем. Из двух несчастных вагонов данного поезда посадка-высадка производилась в один. Пассажиры толкаются, машинист нервничает, зато проводник закрытого вагона балдеет- ничего не делает, а зар.плата капает.
  Відповідь: Шановний Валентин, Ваше звернення розглянуто керівництвом пасажирської служби. В ході розгляду даного звернення встановлено, що 23.12.2008 року на шляху прямування поїзду №6603 сполученням Помічна-Котовськ у вагоні №31399 вийшов з ладу фіксатор відкидної площадки, у зв’язку з чим посадка пасажирів проводилась через вагон №20262. По прибуттю поїзду №6603 сполученням Помічна-Котовськ в пункт формування, несправність у вагоні №31399 була усунена. Приносимо Вам свої вибачення за незручності, які виникли при Вашій поїздки.

  25.12.2008 19:46:01 Валик
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Вперёд в прошлое! Внедряется на Одесской железной дороге, участок Котовск-Помошная. Вокзал и перрон на ст.Жеребково в тёмное время суток тупо не освещается. Экономили бы энергию с мозгами- отключать края станции, зачем над пассажирами издеваться. Мало того, что вокзал закрыт на замок после 17.00, ещё и со светом облом!!!
  Відповідь: Ваше звернення розглянуте керівництвом Одеської дирекції залізничних перевезень. З метою економії електроенергії на станції Жеребкове розроблено графік включення освітлення перону та платформ, який затверджено 03.11.2008 р. головним інженером дирекції . Освітлення включається черговим по станції за годину до прибуття поїзда та виключається за годину після відправлення. Проведеною перевіркою порушень дотримання графіка освітлення не встановлено. Скарг від пасажирів на незадовільне освітлення перону не надходило.

  25.12.2008 19:00:43 Віталій
  Пропозиції
  Чому досі немає альтернативи для проїзду за пільговим квитком(по студ.білету) у випадку, коли студентський втрачений(втрачений після придбання але до відправки поїзду)? Номер студентського квитка може посвідчити довідка з деканату. Чому ця довідка не дійсна???
  Відповідь: правила надання пільг студентам наведені в наступному розділі сайту http://uz.gov.ua/?m=speach.questions&f=Doc.View&p=answers&lng=uk#o1

  25.12.2008 18:23:52 Богдан
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрий день! У мене є скарги стосовно обслуговування потягу №623/624. Мені доводиться часто у ньому їздити і дуже не подобається те, що коли видають постільну білизну, майже завжди там розірваний пакет і в ньому немає пакетика із носовими хустинками. Мізер, але невже вони комусь потрібні? Навіщо кожен раз розривати пакетик і хто це робить?
  Відповідь: В усіх пасажирських поїздах формування Південно - Західної залізниці постільні речі повинні бути щільно упаковані. У разі виявлення будь-яких порушень просимо звертатись до провідника пасажирського вагону. Також повідомляємо, що носові хустинки в комплекті постільних речей передбачені у спальних вагонах фірмових поїздів.

  25.12.2008 17:24:19 Юлия
  Інше
  Спасибо за ответ на мой вопрос, но теперь у меня возникает еще один вопрос. Вы ответили: Вартість проїзду дорослого пасажира у вагоні І класу прискореного поїзду №175 сполученням Харків - Сімферополь від ст. Запоріжжя-1 до ст. Сімферополь становить 68 грн. 49 коп., у вагоні ІІ класу - 45 грн. 27 грн. відповідно. Тогда хотелось бы узнать, почему стоимость, по которой приобрела билет я на ст. Запорожье-2 составляет 56 грн. 59 коп. на поезд №175 от ст.Запорожье-1 до ст. Симферополь в вагон 2 класса. Причем приобрела его за три дня до отправления, т.е. сроки не должны повлиять на цену.
  Відповідь: Шановна Юліє! Дійсно, термін оформлення проїздного документа на вартість проїзду не впливає. Для можливості проведення детального розгляду Вашого звернення та надання вичерпної відповіді, а в разі необхідності повернення коштів, пропонуємо надіслати до пасажирської служби Придніпровської залізниці (49600, м. Дніпропетровськ, пр. К. Маркса, 108) заяву на ім'я заступника начальника залізниці по пасажирському господарству - начальника пасажирської служби, до якої прикласти оригінали проїзних документів, вартість яких викликала у Вас сумніви.

  25.12.2008 17:09:47 Юрій
  Зміни графіка руху
  Скажіть будь-ласка!Хто в Укрзалізниці займається скороченням маршруту та скасуванням приміських електропоїздів?На протязі багатьох років з Харкова до Краснограда о 12 год. відправлявся приміський електропоїзд за вищевказаним маршрутом,який проходив у Красноград перед відправленням приміського поїзду Красноград-Дніпропетровськ о 15 год.15 хвил.,якими користувалися чимало громадян,які на п"ятницю не могли придбати квиток на електропоїзд підвищенного комфорту № 803 Харків-Дніпропетровськ,через їх відсутність у касах.І от у 2008 році "раціоналізатори Укрзалізниці"вирішили скоротити маршрут приміського електропоїзду Харків-Красноград відправленням о 12 год.17 хвил з Харкова до Власівки.Скажіть будь-ласка невже в Укрзалізниці ніхто не займається вивченням можливого попиту на ті чи інші маршрути руху приміських поїздів та елетропоїздів підвищенного комфорту або цим займаються зовсім некомпетентні особи?Якщо квиток на автобус з Харкова до Дніпропетровська коштує від 47 до 60 грн.,невже не можна на вихідні дні призначити конкурентноздатний поїзд?
  Відповідь: Шановний Юрію! Головним управлінням приміських пасажирських перевезень уважно розглянуто Ваше звернення щодо графіку руху приміського поїзду № 6689 Харків – Красноград та повідомляється. З 15.01.2008 телеграфним розпорядженням керівництва Південної залізниці відновляється курсування приміського поїзда № 6689 Харків – Красноград, відправленням зі станції Харків – Пасажирський о 12.17, прибуттям до станції Красноград о 15.00.

  25.12.2008 17:03:24 Сергей
  Інше
  Стоимость бронирования через интернет составляет 20 грн. Будут ли эти деньги вычитаться из стоимости билета при его оплате? А то получается, что при бронировании билета на комфортную электричку ценой 20 грн., общая цена билета будет 40 грн, не много ли?
  Відповідь: Вартість послуги бронювання сплачується окремо, від вартості проїзного документа сума послуги не віднімається.
1... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ...793