This version of the page http://www.torgsvit.com.ua/articles.php?article=42 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-02. The original page over time could change.
Цікаві статті: рецепти, історія продуктів, інтерв'ю - Інтернет-магазин "Торговий Світ"
Розширений пошук
Головна Журнал Маркет
 

Вже другий рік поспіль працює унікальний сервіс для клієнтів мережі "Торговий Світ" - доставка продовольчих та непродовольчих товарів клієнтам.
Ви можете запитати мене, що в цьому унікального? Доставкою продукції нікого не здивуєш тепер. Але у нашому випадку, шановний читач, клієнт сам може організувати своє замовлення та визначитись, куди й коли доставити товар.
Робить він це за допомогою сучасних методів - Інтернет-сайту "Торговий Світ" www.torgsvit.com. На нашому сайті можна переглянути товар за категоріями, ознайомитись з фото, описом, ціною на товар, зробити замовлення на потрібну кількість продукції, обрати зручний час доставки. Крім цього, якщо ви є власникам "Цінної Картки", отримати знижку на продукцію.
Якщо ж у Вас немає доступу до Інтернету, щоб переглянути всі товари, що пропонує мережа магазинів "Торговий Світ"? Не біда! У цьому випадку ви зможете зателефонувати на багатоканальний телефон 47-08-08 та зробити замовлення. Наші консультанти допоможуть підібрати потрібний вам товар.

Навіщо потрібна наша служба?

У кожної родини є улюблені продукти в кожній категорії (гастрономії, бакалії, консервації, молокопродуктах), і ці закупівлі Ви робите щотижня. Але ж на це витрачається стільки часу та енергії! Ми допоможемо Вам вирішити всі проблеми з проїздом, збором, оплатою, доставкою товару і зекономимо для Вас на цьому щонайменше 2 години часу. А якщо Ви ознайомитесь з нашим сервісом "Рейтинг Вашого споживання", де система записує у пам'ять всі товари, що ви купували у нас, то це дозволить прискорити і сам процес вибору потрібної продукції.
Наприклад, наші клієнти, що постійно роблять замовлення, витрачають 5-10 хвилин на закупку. Але при цьому отримують ті самі товари, що і раніше. Крім цього, товар сам "приходить" до дому чи офісу за допомогою кур'єрів, що доставляють продукцію.
Мене запитають, а що у нас з асортиментом? Ми маємо все те, що ви бачите на нескінченних полицях супермаркетів "Торговий Світ". Ми продаємо все те, що представлено у мережі "Торговий Світ", а це гарний, сертифікований та якісний товар відомих марок.

Скільки коштує доставка товарів до Вашого помешкання?

Якщо сума замовлення перевищує 100 грн. - товар укомплектують та доставлять вам БЕЗКОШТОВНО. Якщо сума замовлення менша за 100 грн. - доставка буде коштувати лише 5 грн.
А чи будете ви мати знижку? Так, звичайно. Якщо Ви власник "Цінної Картки", ви можете отримати від 1 до 4 % знижки на продукцію.

У Вас може бути ще багато запитань та сумнівів, але краще про нашу послугу розкажуть наші клієнти. Ось питання, на які дають відповіді незалежні експерти - наші користувачі:
1. Яким чином Ви дізналися про І-магазин ?
2. Чому ви користуєтесь послугами І-магазину?
3. Що би Ви порадили новим або потенційним клієнтам магазину?
4. Враження від персоналу І-магазину ?

1. Почула від знайомого, що в Тернополі вперше запрацював Інтернет-магазин. Вирішила спробувати, і мені сподобалося. 2. Економить мій час, оскільки роблю замовлення в перерві на роботі, а товар доставляють додому.
3. Вже і забула, коли останній раз носила важкі сумки з ринку чи з магазину; будь-які питання чи проблеми, пов'язані із замовленим товаром, зі мною завжди обговорюють та все узгоджують.
4. Замовляйте та отримуйте задоволення від сервісу. Відчуйте різницю.

1. Мені про нього розказав знайомий. Розповів саме тоді, коли магазин тільки починав свою роботу.
2. Тому що для мене це зручно і вигідно. Мені не потрібно бігати по магазинах і базарах. Не потрібно витрачати час. Із дружиною складаємо список продуктів і товарів (просто записуємо, що потрібно у найближчий час), а потім замовляємо. Оформлення замовлення займе максимум хвилин 10, а на такі ж закупки у різних магазинах я би витратив кілька годин. І ще що дуже і дуже важливо - доставка. Для прикладу, я замовляю 15кг цибулі і 30кг капусти. Щоб це довезти додому, мені потрібно замовляти таксі. А з Інтернет-магазину мені це все привезли прямо у квартиру.
3. Просто 1-2 рази спробуйте скористатися… і потім ви вже не зможете відмовитися від цих послуг. Я не хочу дуже хвалити Інтернет-магазин, щоби працівники не загордилися і не погіршили обслуговування, але наразі повинен віддати їм належне - хороша робота. Дуже задоволений самим фактом існування у Тернополі такої служби, як Інтернет-магазин.
4. Я помітив, що чим більш ввічливо я ставлюся до оточуючих, тим краще вони ставляться і до мене. І в даному випадку Інтернет-магазин (його персонал) не виключення. Наразі я дуже задоволений роботою персоналу. Як звичайна людина, я інколи можу припуститися помилки (для прикладу, замовити щось непотрібне), і працівники також звичайні люди, котрі можуть помилятися, але всі ці питання завжди вирішуються між нами дуже спокійно і напрочуд приємним шляхом - без зайвих непорозумінь. У наш час постійних стресів це дуже приємно.

1. Адресу підказав знайомий.
2. Дуже зручно. Не витрачається час на дорогу до звичайного магазину і назад, на чергу, на відволікання на ненагальні товари. Є можливість "запам'ятати" стандартний набір товарів та зекономити ще більше часу для сім'ї. Приємно, коли дзвінок у двері - і вдома на порозі з'являється все замовлене; часто замовляю і на роботу (чай, каву, цукерки, печиво, напої). І до того ж діє знижка за Цінною Карткою.
3. Економити власний час та гроші - користуватися послугами І-магазину.
4. Роботою персоналу задоволений. Коли немає чогось із замовленого, повідомляють про це на мобільний чи ел. пошту та пропонують інші варіанти.

Цікаві факти про Інтернет-магазин "Торговий Світ":

  • Наш сервіс - єдиний у Тернополі та Західній Україні.
  • Наші клієнти можуть безкоштовно користуватись сайтом "Торговий Світ" зі свого комп'ютера.
  • Ми можемо продавати та доставляти товари за готівку, по перерахунку, з оплатою по кредитних картах.
  • Ми працюємо без вихідних з 9-00 до 21-00.
  • Молоді мами дуже задоволені доставкою потрібного товару додому.
  • Нашими послугами користується дуже багато клієнтів, що мають проблеми зі здоров'ям, тому що наш магазин сам "приходить до дому"!

Гумор: "Корпорація бабусь"

Адміністратор служби побачив незвичні замовлення, що надходили з одної адресі. Кожного продукту постійно замовлялось по 5 шт. У розмові з замовником з'ясувалось, що п'ять бабусь з одного під'їзду роблять замовлення на невеличку суму для кожної. Після прибуття машини замовлення розподіляються бабусею-диспетчером між замовницями. При цьому нетреба виходити з дому, доставка продукції безкоштовна!

Коордінатор Інтернет-магазину: Сергій Кібіткін

Ім‘я:  Пароль: 
Реєстрація | забули пароль?



 на суму:  грн.
 знижка:  грн.

47-08-08,
43-38-41
 ICQ: 338208255
Зворотній зв'язок
Курс Webmoney:
  1 WMZ = 4,50 грн.
1 WMU = 0,85 грн.

Радимо придбати

детальніше....

Желе апельсин пет

Виробник: ДП КК Рошен
Вага: 90.0 гр., 1 шт

2.45 грн.