This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/805.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-01. The original page over time could change.
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до повторного розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання «Про стан внутрішнього ринку України та заходи з підвищення ефективності його регулювання» - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
10.12.2008
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до повторного розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання «Про стан внутрішнього ринку України та заходи з підвищення ефективності його регулювання»

9 грудня 2008 року в Апараті РНБО України під головуванням Заступника Секретаря РНБО України Б.Соболєва відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до повторного розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання «Про стан внутрішнього ринку України та заходи з підвищення ефективності його регулювання».

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, керівник робочої групи Б.Соболєв поінформував учасників засідання, що за результатами обговорення проекту рішення РНБОУ „Про стан внутрішнього ринку України та заходи з підвищення ефективності його регулювання" на засіданні Ради, яке відбулося 30 травня ц.р., Глава держави доручив доопрацювати проект зазначеного рішення та підготувати його до повторного розгляду.

Відповідно до зауважень і пропозицій, висловлених у ході засідання Ради, Апаратом РНБОУ проведено роботу з внесення необхідних та узгоджених з Мінекономіки та НАН України змін і доповнень у проект рішення Ради. В той же час, розгортання світової фінансово-економічної кризи спричинило виникнення нових ризиків та загроз для економічної безпеки держави, а також необхідність розробки комплексу заходів, направлених на подолання її негативного впливу на національну економіку.

В ході обговорення члени робочої групи висловилися на користь повторного винесення питання „Про стан і перспективи внутрішнього ринку України та заходи з підвищення ефективності його регулювання» на розгляд РНБОУ, відзначивши необхідність корегування й актуалізації матеріалів до розгляду в описовій частині та конкретизації й посилення антикризових заходів в резолютивній частині.

За результатами засідання було прийнято рішення щодо внесення членами робочої групи пропозицій щодо можливої зміни формулювання питання, що буде винесено на розгляд Ради, актуалізації ілюстративних матеріалів та резолютивної частини проекту рішення РНБОУ.  

В свою чергу, Апарату РНБОУ доручено узагальнити надані пропозиції та підготовити оновлену редакцію проекту Рішення РНБОУ.

Наступне засідання робочої групи призначено на 15 січня 2009 року.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 7/2009
Про Положення про Міжвідомчу стратегічну групу з українсько-російських відносин
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 5/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 листопада 2008 року «Про виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України з питань регулювання земельних відносин, використання та охорони земель»
Інші
Інтерв’ю та коментарі
14.01.2009
Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
Інші
Брифінги
11.02.2008
Р.Богатирьова: ''РНБО – політика консолідації''
Інші
Фотоальбом
Інші