This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=155 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-26. The original page over time could change.
Дурка, дурка | Sidirom's Blog

Дурка, дурка


Ех, бачу треба продовжити тему моїх друзів… Проходили сьогодні медогляд за місцем прожиття до армії, і поппався нам дуже веселий психіатр (а хіба вони бувають інакші?), знайомий вирішив розвеселити публіку і себе, почав пертися коли лікар питав його щось (питання були не надто розумними, та все ж), на питання 3х7, відповів: двадцять з чимось… В результаті другу дали направлення в дурку Мдя, ніколи не жартуйте в психіатра на прийомі…

Рубрика: офлайн

Дізнатись більше про: армія, друг, офлайн, я

  1. 5 Коментарів до цього запису


  2. Опублікував Тарас о Dec 3, 2008

    У мого друга коли той проходив мед комісію у військкоматі психіатр запитав чи курив він траву Той відповів, що ні

  3. Опублікував arys о Dec 4, 2008

    дійсно дали направлення в дурку?))

  4. Опублікував Sidirom о Dec 4, 2008

    Так, сьогодні ходив туди, вони його провіряли (картинки різні показували), треба буде ще сьогодні спитати, чи написали, що він нормальний)

  5. Опублікував yAnTar о Dec 25, 2008

    Я коли проходив комісію, попереду мене був хлопець, який казав на всі питання не знаю.
    Психіатр (була жінка) дуже рознервувалась була і кричала йому, що закриють в дурку і диплом заберуть (той закінчив якийсь сільськогосподарський технікум).

  6. Опублікував LOG о Dec 25, 2008

    У нас взагалі над психіатрами виганялись напостой але потім приходилось купувати пачку паперу шоб відкупитись. Бо потім не тільки в армію а й на роботу нікуди не візьмуть

Залишити коментар

© 2009 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.