This version of the page http://www.mig.com.ua/events.php?eventID=17301 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-26. The original page over time could change.
MIG
 
   
МОЛОДІЖКА - МОЛОДІЖКА

Якщо залицятися, то професійно!
Щоби підчепити привабливу дівчину, пікапери* принципово не вживають банальних запитань типу “Котра година?” або ж “Як пройти до бібліотеки?”. До процесу знайомства вони підходять з професійного боку, де важливий не результат [“Я ваша навіки!”], а процес зваблення осіб протилежної статі. Віднедавна у Запоріжжі можна навчитися основам цього, без перебільшення, мистецтва.
Пікапери завелися спочатку в Америці – буржуазних штатах, де хлопці тільки й думають про те, щоб затягнути яку-небудь красуню в ліжко. Не сумніваюся, що в більшості наших пацанів такі самі жуки в голові, проте коли ця субкультура переступила кордони пострадянського простору, вона недовго слугувала задоволенню винятково основного інстинкту. Наші пікапери виявилися поряднішими і, вочевидь, культурнішими. Кажуть, що їм не лише тіло, але й розум важливий!
Цього року пікаперство прийшло і на нашу землю. Причому представники його не лише самі зваблюють дівчат, але й навчають цьому інших. У березні вперше відбувся набір до школи під назвою «Мистецтво ефективного зваблення». Його ініціатор – студент ЗНТУ Діма Підтикан. Маючи великий досвід знайомства з дівчатами на любительському рівні, він вирішив вдосконалити свою майстерність і довести її до професійного рівня. Хлопець усівся за книжки та Інтернет, прагнучи вивчити особливості жіночої психології, та розробити нові методи «підкату» – і… невдовзі народився спеціальний навчальний курс. Не думайте, що професійне залицяння – це раз, два і готово. Курс триває чотири місяці, чотиригодинні заняття відбуваються тричі на тиждень!
То ж чому навчають на курсі молодого звабника?
Скажу одразу: універсальних способів, як підчепити першу зустрічну дівчину, від Діми я не добився. Каже: “Все має бути спонтанно”. І саме цій спонтанності та неординарності він учить своїх підопічних.
Більшість дисциплін «школи» перегукуються з психологією. Адже майбутні казанови мають бути в міру розкутими, без комплексів і аж ніяк не з дерев’яними язиками. Аби позбутися страху перед знайомством, треба спробувати розбалакати три-чотири сотні незнайомих дівчат, зазначив ініціатор курсу. Учасники «Мистецтва ефективного зваблення» практикують це під час так званих «польових» занять, тобто виходять на вулицю і виконують певне завдання. Наприклад, взяти номери мобільних у десятьох дівчат. Або ж запропонувати панянці цукерку.
ДОК: “А в мене шнобель величезний, лисина чималенька, а ще я шкутильгаю… Як мені дівчину підчепити?”
На переконання професійних звабників, зовнішність – це далеко не головне. Пікапери навіть дослідження провели: повдягали на свої голови капелюхи з газет і гайда знайомитися. А ще якось взимку відправилися в «поле» у куртках навиворіт. І в першому, і в другому випадках дівчата не звертали уваги на незвичний гардероб, слухаючи лестощі ловеласів…
Тому все у ваших руках, навіть особисте життя. Якщо ж не маєте таланту до зваблення – йдіть учитися, це, згідно з народною мудрістю, ніколи не пізно.
Можу поділитися
кількома
способами
«підкату» :)
Макс АСАУЛЯК
6 сентября 2006

Архив:

2008 г. | 2003 г. | 2002 г.

   

Проект сайту здійснено за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Site project was supported by the U. S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U. S. Government
Адрес редакции
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152,
5-й этаж.
Телефон рекламного отдела
787-50-44, 787-51-94 (факс), 787-51-41
MIG © 2002 - Developed by InetLab