This version of the page http://www.pib.com.ua/service/register1.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-23. The original page over time could change.
Prominvestbank - Реєстраторська діяльність
Prominvestbank
  

Реєстраторська діяльність

  • Послуги по формуванню системи реєстру
  • Послуги по веденню системи реєстру
  • Інші послуги
  • Послуги за рахунок зареєстрованих осіб або учасників операції.

Послуги по формуванню системи реєстру

Вид послугВартість (грн.)Порядок та умови оплатиДокументи
1. Відкриття та/або внесення інформації про випуск цінних паперів на емісійний рахунок та особовий рахунок Емітента 40-140 Оплата здійснюється при передачі документів Реєстратору (за домовленістю Сторін) Анкета емітента як юридичної особи; копія статуту засвідчена нотаріально чи органом державної реєстрації юридичної особи; копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідчена нотаріально чи органом який, видав свідоцтво; копії всіх свідоцтв про державну реєстрацію випусків цінних паперів емітента, засвідчені нотаріально чи органом, який видав свідоцтво; довідка з банку про відкриття розрахункового рахунку; засвідчена емітентом, копія документа який підтверджує призначення на посаду осіб, які мають право діяти від імені емітента без довіреності.
2. Відкриття та/або внесення інформації на особові рахунки зареєстрованих осіб (крім операцій за наслідками придбання цінних паперів в процесі приватизації) на підставі документів, що надаються Емітентом або іншим реєстроутримувачем 0.50(п)
0.15(е)

0.25(е)
за кожен відкритий рахунок
При наданні інформації відповідно до вимог, встановлених Реєстратором.При наданні неповних даних, даних російською мовою та/або в нестандартному форматі Перелік власників.
3. Адаптація реєстру Емітента, сформованого іншим реєстроутримувачем, під систему ведення та програмне забезпечення Реєстратора 100-500 За домовленістю Сторін в залежності від технічних особливостей та обсягу робіт  
4. Коригування даних особових рахунків зареєстрованих осіб в разі надання невірних даних 2.00
за зміни по кожному рахунку
Один раз по закінченню проведення операції (згідно з рахунком-фактурою) Лист емітента.
5. Оформлення та видача власникам сертифікатів (тимчасових свідоцтв) цінних паперів вперше та за результатами проведення корпоративних операцій від 0.50
до 1.0 *
за кожен бланк
Попередня оплата.Ставка може змінюватись в залежності від обсягу робіт Рішення загальних зборів; бланки сертифікатів.
6. Підготовка та видача виписки з особового рахунку Емітента 5 L* За додатковий примірник Лист емітента.

Скорочення в тарифах:
(е) - на електронних носіях, (п) - на паперових носіях,
N - кількість особових рахунків, L - кількість сторінок, * - без вартості поштових послуг