This version of the page http://www.jesuit-ua.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-23. The original page over time could change.
Єзуїти в Україні

ІСУС ХРИСТОС СПАСИТЕЛЬ --- IESUS CHRISTUS SALVATOR --- ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ --- JESUS CHRIST SAVIOUR --- ИИСУС ХРИСТОС СПАСИТЕЛЬ --- JEZUS CHRYSTUS ZBAWICIEL

Хто ми

Єзуїти (Товариство Ісуса), католицький орден, заснований в 1540 р. св. Ігнатієм Лойолою; головна мета: підтримка Папи у реалізації найважчих завдань Церкви; визначна освітня роль (найбільша в історії Церкви мережа середніх шкіл – колегіумів, і вищих – академій); особлива роль у справі реформи Церкви після Тридентського собору та в місійній діяльності.

УСЕ Універсальний словник енциклопедія, Київ, 2003.


Єзуїт є людиною, яка свідома своєї грішності, але, не зважаючи на це, відчуває покликання бути товаришем Ісуса, як був колись святий Ігнатій, котрий просив Марію молитися за нього до Отця, щоб той з’єднав його зі Своїм Сином. Бути товаришем Ісуса сьогодні – означає вступити у найважливіший бій нашого часу – бій за віру та справедливість, яка походить з віри.

32-а Генеральна конгрегація Товариства Ісуса

English

Історія

Новини та оголошення

Додано розклад
Духовних вправ
на 2009 рік

Духовність
Служіння
Покликання
Контакт
Зв’язки
 
Наша молитва
 
Реколекції 2009
 
Гостьова книга
 
jesuit-ua@mail.lviv.ua