This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?5983 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-20. The original page over time could change.
Провадження господарської діяльності з виробництва, зберігання і реалізації племінних (генетичних) ресурсів,проведення генетичної експертизи походження та аномалій тварин \ Процедури ліцензування Мінагрополітики \ Нормативно-правова робота \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
15:08, вівторок, 20 січня 2009 
Головна / Нормативно-правова робота / Процедури ліцензування Мінагрополітики / Провадження господарської діяльності з виробництва, зберігання і реалізації племінних (генетичних) ресурсів,проведення генетичної експертизи походження та аномалій тварин

Провадження господарської діяльності з виробництва, зберігання і реалізації племінних (генетичних) ресурсів,проведення генетичної експертизи походження та аномалій тварин

01.04.2008 10:15

Перелік документів, необхідних для одержання ліцензії 
Процедура та строки прийняття рішення про відмову або видачу ліцензій  
Розмір плати за видачу ліцензій та порядок здійснення оплати 
Перелік посадових осіб, відповідальних за оформлення ліцензії 
Режим роботи міністерства (щодо видачі ліцензії)  
1.Заява про видачу ліцензії.
 
 
 
2.Засвідчена в установленому порядку  копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарської діяльності, або копія  довідки про внесення  до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.
 
 
 
3. Засвідчена в установленому порядку  копія атестату про присвоєння суб`єкту господарської діяльності статусу суб’єкта племінної справи у тваринництві.
 
 
 
4. Засвідчена в установленому порядку  копія свідоцтва про реєстрацію племінного стада в Державному племінному реєстрі .
 
 
 
5. Засвідчені в установленому порядку  копії документів, що підтверджують право власності суб`єкта господарської діяльності або оренди ним приміщень, де буде проводитися відповідний вид господарської діяльності.
 
 
 
6. Засвідчені в установленому порядку  копії документів, що підтверджують рівень освіти і кваліфікації фахівців відповідних професій, необхідних для провадження відповідного виду господарської діяльності.
 
 
 
7. Довідка Державного комітету ветеринарної медицини або його територіального  органу щодо ветеринарно-санітарного стану суб`єкта господарської діяльності.
 
 
 
 8. Відомость за підписом заявника - суб`єкта господарської діяльності  про наявність матеріально – технічної бази, необхідної  для провадження відповідного виду господарської діяльності.
 
 
 
9. Перелік видів генетичної експертизи племінних (генетичних) ресурсів та видів племінних (генетичних) ресурсів що будуть вироблятися, зберігатися та реалізовуватися, - за підписом заявника - суб`єкта господарської діяльності  для провадження відповідного виду господарської діяльності.
 
 
 
 
 
 
Опис документів – 2 екз.
 
 
 
(Затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2003 № 990 “Про внесення змін до переліку органів ліцензування та переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності”).  
Відповідно  до Закону України “Про
 
 
 
ліцензування певних видів господарської  діяльності” (стаття 11),
 
 
 
орган ліцензування приймає рішення  про видачу ліцензії  або відмову  у її видачі у строк не пізніше ніж десять робочих днів з дати надходження  заяви про видачу ліцензії та документів.
 
 
 
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.11.2000                № 1755 необхідно сплатити за видачу ліцензії 340 грн., за переоформлення ліцензії -85 грн., до територіального органу Державного казначейства (код бюджетної класифікації за доходами 14060200), із зазначенням у платіжному дорученні виду господарської діяльності.
 
 
 
 Наказами   Мінагрополітики України  від 15.08.2005                         № 380 “Про затвердження Положення про ліцензійну комісію з ліцензування провадження господарської діяльності з виробництва, зберігання і реалізації племінних (генетичних) ресурсів, проведення генетичної експертизи походження та аномалій тварин”, від 23.05.2007 № 345 „ Про внесення змін до складу   ліцензійної  комісії з ліцензування провадження господарської діяльності з виробництва, зберігання і реалізації племінних (генетичних) ресурсів, проведення генетичної експертизи походження та аномалій тварин”,                 
 
 
 
Вербицький П.І.. - заступник Міністра, голова ліцензійної комісії, Микитюк Д.М. – директор Департаменту ринків тваринництва з Головною державною племінною інспекцією, заступник голови ліцензійної комісії; Вігура М.В. – головний спеціаліст Департаменту ринків    тваринництва з Головною державною племінною інспекцією  – секретар комісії ;          
 
 
 
Члени ліцензійної комісії:      
 
 
 
Білоус О.В. - заступник директора Департаменту ринків тваринництва з Головною державною племінною інспекцією – начальник Головдержплемінспекції; 
 
 
 
Казімірчук  В.В. - заступник  голови Державного комітету рибного господарства;
 
 
 
Костенко О.І. – начальник відділу зоотехнії  і ветеринарної медицини УААН;
 
 
 
Зелінський М.Д. – заступник начальника управління, начальник протиепізотичого відділу інспектування Державного комітету  ветеринарної медицини;
 
 
 
Алєксєєнко А.Ю. - головний спеціаліст відділу правового   забезпечення                                                       
 
 
 
Департаменту правової та  законопроектної  роботи.                                               
 
 
 
 
 
 
Щодня, крім  святкових   та вихідних днів.
 
 
 
З  9.00 до 13.00, та з 14.00 до 18.00
 
 
 
 тел. 279-67-60,
 
 
 
 вн. 24-73
 
 
 
 Зразок ліцензії
 
 
© 1997–2009 Міністерство аграрної політики України
01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           


Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове