This version of the page http://www.library.kharkov.ua/lib_druk.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-20. The original page over time could change.
Харківська обласна універсальна наукова бібліотека :: бібліотечні видання
Наша адреса:
61003 Харків,
вул.Кооперативна,13
+38 (057) 731-25-16

Copyright © ХОУНБ, 2001-2009

останнє оновлення:
30.12.2008

Бібліографічні покажчики

Серед бібліографічних видань широким попитом користуються
«Література про Харківщину», «Календар знаменних і пам´ятних дат Харківщини». У покажчиках представлені книги, газетні і журнальні статті краєзнавчого характеру. Матеріали про визначні події історії, суспільно-політичного, громадського та культурного життя області, ювілеї уроженців краю та видатних діячів, життя і діяльність яких пов´язана з Харківщиною.

Методичні матеріали

Науково-методичний відділ готовить та видає:
«Примірна тематика районних і міських семінарів бібліотечних працівників», «Бібліотеки Харківщини в цифрах», а також матеріали з досвіду роботи бібліотек області, сценарії, методичні розробки семінарів. Найбільш цікаві видання можна знайти в електронному вигляді на сайті.

Інформаційні видання

Пропонуємо у електронному вигляді інформаційні видання.
«Хроніка культурного життя Харківської області», «Про культурне співробітництво Харківської області із зарубіжними країнами», «Нові пам´ятники культури та меморіальні дошки Харківської області», «Бібліотечна тема на сторінках періодичних видань»...

Вебліографія (Рекомендаційні списки веб-сайтів)

Тематичні списки ресурсів всесвітньої мережі Інтернет готуються фахівцями науково-методичного відділу та відділу автоматизації.
«Бібліотеки України», «Вивчення англійської мови», «Географія», «Довідкові видання», «Економіка», «Законодавча інформація», «Засоби масової інформації України», «Культурне життя Харкова», «Освіта за кордоном», «Пошук рефератів», «Пошукові системи»...