Швидкий перехід






 

  Новини   Тарифи   Послуги   Територія   Де купити   Служба 0611   Beeline Бізнес


Як сплатити






Офіси Beeline







Як сплатити






У будь-якому місці, у будь-який час:

За допомогою скретч-карт поповнення рахунку Beelineтм. Скретч-карти бувають наступного номіналу:


Ваші дії:




обережно зітріть захисне покриття, щоб не пошкодити цифровий код поповнення



Наберіть на своєму телефоні наступну комбінацію й натисніть кнопку виклику *101*ХХХХХХХХХХХХХ# (де ХХХ - це цифри коду поповнення).



Переконайтеся, що ваш рахунок поповнений - інформація про це відобразиться на екрані вашого телефону відразу після введення коду, або наберіть комбінацію *102# і натисніть кнопку виклику, щоб проконтролювати залишок на вашому рахунку.

Пластиковою картою в банкоматах:

Абоненти Beelineтм також можуть поповнювати свій рахунок за допомогою електронних ваучерів, які можна придбати в банкоматах багатьох банків країни. Процедура поповнення рахунку аналогічна використанню звичайних скретч-карт. За додатковою інформацією звертайтеся в інформаційну службу вашого банку.

На сайті Beeline:

За допомогою послуги «Поповнюй легко!» ви можете оплатити послуги Beeline платіжними картами VISA або Eurocard / Mastercard  на будь-яку зручну вам суму від 1 грн. безпосередньо на інтернет або wap сайті Beeline. Поповнити можна як свій, так і будь-який інший рахунок предоплаченого або контрактного абонента Beeline в Україні. Послуга надається безкоштовно.

Щоб скористатися послугою досить зробити три простих кроки:




Відкрити вікно послуги «Поповнюй легко!».



Указати номер абонента Beeline, суму поповнення й дані вашої платіжної карти.



Підтвердити операцію.

Детальну інформацію про послугу можна знайти в розділі «Додаткові послуги».

В інтернеті:

За допомогою провідних платіжних систем «Приват24» і Portmone.com ви можете придбати електронні ваучери поповнення рахунку Beeline в будь-якому місці, де є підключення до мережі інтернет, у будь-який зручний для вас час. Додаткову інформацію можна отримати на офіційних сайтах: http://www.privatbank.ua і http://www.portmone.com

За допомогою терміналів поповнення:

Термінали поповнення – це зручний спосіб поповнення рахунку за готівку на будь-яку суму від 1 грн. Поповнювати можна як рахунки предоплачених, так і контрактних абонентів Beeline.

Користуючись підказками системи, введіть номер абонента, рахунок якого ви хочете поповнити, і вкажіть суму поповнення. Після цього опустіть в купюроприймач необхідну суму й підтвердьте операцію. Зарахування коштів відбувається протягом декількох хвилин. Не забудьте забрати ваш чек.

Готівкою:

Ви можете оплатити послуги зв'язку Beeline на будь-яку зручну вам суму від 5 грн. готівкою в касах Офісів продажу і обслуговування абонентів. Адреси Офісів можна подивитися в на сторінці «Офіси Beeline».

Послуга «Переказ коштів»:

Ви легко можете поповнити абонентський рахунок іншого абонента Beelineтм - вашого друга, знайомого або близької вам людини - за допомогою зручної послуги «Переказ коштів».

Для цього зайдіть у ваше Beeline Menu  і виберіть розділ „Rahunok”, опція „Perekaz Koshtiv”. Далі введіть номер абонента, рахунок якого ви хочете поповнити, у форматі 8068ХХХХХХХ і суму перерахування. Дана сума буде знята з вашого рахунку й зачисленна на рахунок абонента, номер якого ви вказали.

Шановні абоненти:

Щоб уникнути можливих випадків шахрайства, хочемо вас попередити про те, що: наша компанія не проводить рекламних акцій, пов'язаних з переказом грошей на інший рахунок за допомогою послуги «Переказ коштів» і наданням секретного коду карт оплати. За жодних обставин не рекомендуємо вам повідомляти будь-кому секретний код карти оплати, навіть якщо вас переконують, що ви виграли приз, і секретний код є умовою його одержання.
Про умови й подробиці акцій, які проходять у нашії компанії, інформацію ви можете одержати тільки у нас.




© 2006 - 2008 ЗАО "Українські радіосистеми"