З Новим Роком і Різдвом Христовим!

…Бережіть «одиницю»
Фоторепортаж

День «Дня»
в Луцьку
Приєднуйтесь

Звернення української інтелігенції
до російського народу
  • Редакція
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти
  • Вакансії
ЩОДЕННА
ВСЕУКРАЇНСЬКА
ГАЗЕТА
№1, вівторок, 13 січня 2009

   понеділок, 12 січня 2009 року.    

Користувачам
Зареєструватися
Вхід
Поточний номер

Сторінка головного редактора

Головні теми

Фотоконкурс "Дня"

Бібліотека "Дня"

Острозький клуб

Гості "Дня"

Фоторепортаж "Дня"

Віртуальний музей

Історія "Дня"
Нагороди "Дня"

ТОП-"net"

Україна і світ

Потрібна допомога

Акція "Дня"

  Пошук
  Архів "Дня" з 1.06.1997 р.
січeнь 2009
Пн 
5
12
19
26
Вт 
6
13
20
27
Ср 
7
14
21
28
Чт
1
8
15
22
29
Пт
2
9
16
23
30
Сб
3
10
17
24
31
Нд
4
11
18
25
Попередні місяці
Рік: Місяць:
  Опитування
Чим закінчиться газовий конфлікт?





результатиархів опитувань
  Прогноз погоди
  Курси валют
Офіційний курс гривні щодо іноземних валют на 13.01.09
100 доларів США 770.0000
100 євро 1031.3380
10 рублів Росії 2.4840
     
 
   
Російською
English
  версія для друку

Нагороди "Дня"


Найкращим показником досягнення мети є людське визнання. Тільки тоді можна сказати собі - ми зробили це. Перша нагорода газети "День" свідчила про те, що ми досягли найвищої планки - у березні 1998 нас назвали "Газетою року - 97". Професор Григорій Почепцов, котрий тоді представляв переможця сказав у контексті жіночого дня, який наближався: "Газету можна порівняти із жінкою. Вона може бути привабливою, цікавою, нецікавою і, як і жінка, прагне завоювати серця. Причому на відміну від політика, котрий намагається добути нашу любов раз на чотири роки, газета повинна щодня торувати шлях до сердець. А щодня важко бути і красивою, й інтелігентною, і розумною, і чарівною. Лауреатам це вдається".

Досягнувши цієї вершини ми не дозволили собі спуститися з неї. Доказом може бути той факт, що вже через декілька років газету "День" читали у Ватикані. Широке визнання отримала і праця у "Дні" вже, на жаль, покійного нашого колеги професора Джеймса Мейса.

На сьомому році життя нагородна поличка нашої газети почала відливати золотом. Тоді ми стали одним з переможців національного конкурсу "Золоті торгові марки".

"А чому у газети, яка виходить трьома мовами немає нагород за це?", - запитає читач. Чому ж? Є. На конкурсі з української мови ім. П. Яцика за "активну громадянську позицію" "Подячними дипломами" було вшановано головного редактора нашої газети пані Ларису Івшину та кореспондента Ігоря Островського. А майже через два тижні після цього ми збагатили вітчизняну журналістику ще одним "заслуженим". До вищого ешелону майстрів пера увійшла Клара Ґудзик. Її авторська колонка, яка щоп'ятниці виходить на 8-й сторінці - це вже окремий жанр української журналістики.

Добувши нагороди у майже всіх престижних вітчизняних конкурсах, природно було б шукати визнання вже за кордоном. З цією задачею якнайкраще справився наш фотокор Микола Лазаренко, роботи якого перемогли на конкурсах "Пресс Фото Росії" та "Мій Canon".

І зовсім недавно ми отримали те, до чого прагнули із самого початку створення газети - громадське визнання. Диплом з такою назвою отримала головний редактор "Дня" Лариса Івшина на "Коронації слова" у позаконкурсній програмі за проведену історичну, культурну і сподвижницьку роботу, популяризацію української історії.

Не дивлячись на всі ці здобутки колектив "Дня" не знижує обертів і прагне до нових вершин. Тільки за таких умов наша нагородна поличка не запилюватиметься і даруватиме гордість за те, що ми працюємо у "Дні" для нашого відданого читача.

 
 
Російською
English