This version of the page http://srk.kiev.ua/?page_id=13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-10. The original page over time could change.
» StudNews


StudNews

Дайджест студентських новин StudNews – електронний інформаційний ресурс про студентські події у вищих навчальних закладах Києва, студентське життя, некомерційні та розважальні міроприємства. Цікавий та корисний для студентів з активною життєвою позицією, учасників студентського самоуправління.

Головна риса цільової аудиторії StudNews - бажання ефективно проводити час та не втрачати жодної можливості для освіти та яскравого проведення вільного часу.
Впер?е найкращі події київських вузів стають доступними для всіх студентів столиці!
Для студентських та молодіжних організацій, StudNews – один з небагатьох засобів комунікації зі студентством Києва. Кожен може відіслати інформацію про свою подію до розсилки на адресу toStudNews@gmail.com.

Два рази на тиждень редактори StudNews формують дайджест студентських новин міста та розділяють на три розділи: анонси, конкурси та наукові конференції. StudNews розсилається електронною по?тою два рази на тиждень.

Щоб підписатися на дану розсилку, необхідно відправити листа на адресу StudNews-subscribe@googlegroups.com. Також кожен може надіслати інформацію про свою подію у розсилку на адресу toStudNews@gmail.com.

Архів випусків та біль?е інформації про StudNews - http://studnews.in.ua
Ком’юніті StudNews - http://studkiev.livejournal.com

Subscribe to Student`s News
Email:
Visit this group