This version of the page http://www.kneu.kiev.ua/publication/content/190.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-10. The original page over time could change.
Київський нацiональний економiчний унiверситет - Працевлаштування



Розширений пошук

Реєстрація



 

 

welcome@kneu.kiev.ua

 

 


укр | eng |

   Працевлаштування 


Дата: 24.10.06 11:20  


Центр зв’язків з роботодавцями та сприяння
працевлаштуванню студентів «Перспектива»

 

 

Керівник центру —
Корчевна Ольга

 

 

 

Керівник центру —
Корчевна Ольга

Менеджери по роботі з персоналом —
Компанієць Вікторія

Грабчак Катерина

Чуб Оксана

Петрашко Олександр (web-администратор)

 

 

 

 

 

 

 

 

Центр «Перспектива» є структурним підрозділом університету, який було створено в 1999 році з метою налагоджування тісної співпраці з роботодавцями та сприяння студентам і випускникам КНЕУ в працевлаштуванні.

 

День кар'єри. Що це таке?

 

 

 

Основні напрями роботи Центру 

 

Ø  СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ СТУДЕНТІВ:

 

o         інформування студентів щодо напрямів діяльності та потреби в кадрах підприємств, організацій, установ м. Києва;

o         організація прямих контактів між студентами і роботодавцями;

o         надання допомоги роботодавцям у підборі необхідних спеціалістів із числа студентів КНЕУ;

o         надання інформації студентам щодо можливостей тимчасового працевлаштування під час навчання, у літній та зимовий  періоди і на неповний робочий день;

o         організація ярмарок вакансій та презентацій підприємств, організацій, установ.

 

Ø   ПРОВЕДЕННЯ ТРЕНІНГІВ З ТЕХНОЛОГІЇ САМОСТІЙНОГО ПОШУКУ РОБОТИ:

 

         ефективна презентація себе на ринку праці;

         складання резюме (CV);

         поведінка під час співбесіди з роботодавцем тощо.

 

Ø   КОНСУЛЬТУВАННЯ СТУДЕНТІВ З ПИТАНЬ ПЛАНУВАННЯ ПРОФЕ­СІЙНОЇ КАР’ЄРИ:

 

         визначення способів та можливостей працевлаштування;

         допомога у виборі напрямку розвитку фахової кар’єри.

 

Наші студенти та випускники працюють на підприємствах з іноземними інвестиціями, вітчизняних підприємствах з масштабною зовнішньоторговельною діяльністю, у філіях промислових і торговельних зарубіжних корпорацій, у світових аудиторських фірмах, крупних українських банках, банках з іноземним капіталом, філіях зарубіжних банків, інвестиційних фондах і компаніях (вітчизняних та філіях іноземних), в органах державного регулювання: Procter & Gamble, Deloitte & Touche, Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers, British American Tobacco, UMC, Coca-Cola beverage Ukraine, Philips Ukraine, Kraft Jacobs Suchard Ukraine, Barents Group, Creditenstalt Ukraine, Arthur Andersen, KPMG, Промінвестбанк, Національний банк України, Ексімбанк, банк Аваль, банк «Фінанси і кредит», банк «Ажіо», АКБ «Укрсоцбанку», Всеукраїнський акціонерний банк «Вабанк», Державна податкова адміністрація, Державна митна служба, Господарський суд м. Києва, Арбітражний суд м. Києва, «Siemens», Інформаційні комп’ютерні системи, Департамент спеціальних телекомунікаційних систем та захисту інформації Служби безпеки України, Українська автомобільна Корпорація, Фонд Євразія, Фонд «Відродження», Мerx Ukraine, Computer Land, Gillette Ukraine, Perekhid Media, Reemstma Ukraine, Prospects Ukraine, Leo Burnett, Japan American Tobacco, Міністерство закордонних справ України, Міністерство економіки України, Рада з вивчення продуктивних сил України, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку; Комітет з нагляду за страховою діяльністю України, міська державна адміністрація м. Києва та ін.

Вони обіймають посади фінансових аналітиків, супервайзерів, маркетологів, менеджерів, особистих помічників, журналістів, аудиторів, бухгалтерів, перекладачів, копірайтерів та ін.

Контакти:

 м. Київ, пр-т Перемоги 54/1, КНЕУ, оф. 141
Тел/факс: 456-06-08, тел. 456-05-66
 perspect@kneu.kiev.ua
http://perspectiva.kneu.kiev.ua/




 Вгору
©  Київський нацiональний економiчний унiверситет webmasterkneu@kneu.kiev.ua