This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=zb_reg (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-05. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Новини Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька
Вийшов з друку статистичний збірник
"Регіональний розвиток Черкаської області за 2006 рік" !
....Статистичний збірник "Регіональний розвиток Черкаської області " пропонує широкий спектр статистичних показників соціально-економічного становища регіонів у 2006 році у порівнянні з попередніми роками. Показники у збірнику наведені у динаміці за 1995,2000-2006 роки.
....Збірник сформовано за такими розділами: фінанси, матеріально-енергетичні ресурси, промисловість, сільське господарство, мисливство, лісове та рибне господарство, інвестиції та будівельна діяльність, транспорт і зв'язок, зовнішньоекономічна діяльність, оптова й роздрібна торгівля, ресторанне господарство, послуги, населення, зайнятість населення, доходи населення, житлові умови населення, освіта, охорона здоров'я, санаторно-курортне лікування та пенсійне забезпечення, культура та відпочинок, правопорушення, природні ресурси та охорона навколишнього середовища. В збірнику надана загальна характеристика підприємств та організацій та в окремий розділ виділена інформація про розвиток малого підприємництва.
....У збірнику наведено показники в розрізі районів та міст обласного підпорядкування за основними видами економічної, промислової діяльності за національним класифікатором України "Класифікація видів економічної діяльності" ДК 009-2005 від 26.12.2005р. № 375, затвердженим наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики та чинним з 1 квітня 2006 року.
....До всіх розділів збірника надані методологічні пояснення.
З питань придбання збірника
звертатись за тел. 36-06-49, 36-16-89







 © 2009. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 31 грудня