This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=zb_oh (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-05. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Новини Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька
Вийшов з друку статистичний збірник
"ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ" !
....Цей збірник пропонує Вашій увазі широкий вибір статистичних показників про демографічну ситуацію в Черкаській області, стан здоров'я та інвалідність населення, організацію лікувально-профілактичної допомоги, медичні кадри, підготовку медичних працівників закладами освіти, пенсійне забезпечення, соціальний захист населення, вплив господарської діяльності на стан навколишнього середовища, рівень оплати праці та зайнятість у галузі охорони здоров'я, експорт, імпорт товарів медичного призначення, тощо. Крім того, наведені підсумки опитування членів домогосподарств, що приймали участь у вибірковому обстеженні.
....Більшість показників наведена за 1995, 2000-2007 роки по Черкаській області та районах і містах області. Збірник містить окремі показники по Україні.
....До збірника залучені матеріали державної статистики, що узагальнені як Головним управлінням статистики у Черкаській області, так і Головним управлінням охорони здоров'я та медицини катастроф та Головним управлінням праці та соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації, Головним управлінням Пенсійного фонду в Черкаській області.
З питань придбання збірника
звертатись за тел. 36-06-49, 36-16-89







 © 2009. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 31 грудня