This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=strukturni_pidrozdily (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-04. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Новини Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька
Структурні підрозділи та їх функціональні обов'язки

Обласний рівень

Управління зведеної інформації , показників національних рахунків та координації статистичних спостережень
Начальник управління
Бабич Алла Валеріївна
Кімната № 401
36-16-89
    Відділ зведеної інформації та показників національних рахунків
Відділ забезпечує організацію зведених робіт, координує планування статистичної, економічної, перевірочної та організаційної роботи Головного управління статистики, здійснює розрахунки макроекономічних показників: валової доданої вартості регіону, доходів та витрат населення області. Забезпечує гласність і відкритість статистичної інформації: надає засобам масової інформації поточні та річні підсумки соціально-економічного стану області, видає зведені статистичні збірники, буклети та інші статистичні матеріали. Готує щомісячну комплексну доповідь та уніфікований бюлетень про соціально-економічне становище області.
    Начальник вiддiлу
    Горбатюк Наталія Володимирівна
Кімната № 401
36-16-89
    Відділ ЄДРПОУ та статистичних реєстрів
Відділ забезпечує ведення автоматизованого банку даних Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України в Черкаській області. Надає інформацію з реєстру на запити юридичних та фізичних осіб відповідно до законодавства. Надає послуги та статистичну інформацію користувачам на платній основі.
    Заступник начальника управління-начальник відділу
    Голуб Надія Віталіївна
Кімната № 104
36-06-84
Вiддiл статистики промисловостi
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації зі статистики промисловості, науки та інновацій. щодо обсягів виробництва та реалізації промислової продукції, виробництва та розподілення електроенергії, тепла, газу, води, аналізує результати наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності підприємств та організацій області. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
Начальник вiддiлу
Костяна Валентина Віталіївна
Кімната № 607
36-06-54
Вiддiл статистики будiвництва та iнвестицiй
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації зі статистики будівництва, інвестицій та основних засобів, здійснюють аналіз стану діяльності будівельних підприємств, введення в дію житлових будівель і інженерних споруд, незавершеного будівництва, а також обсягів інвестицій в економіку області, наявності та руху основних засобів. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
Начальник вiддiлу
Беспалов Олександр Олександрович
Кімнати № 706
36-16-88
Управлiння мiжгалузевої статистики пiдприємств
Начальник управління
Коваль Лілія Андріївна
Кiмната № 901
36-16-76
    Вiддiл структурної статистики
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації щодо розвитку малого підприємництва, структури витрат з реалізованої продукції, робіт, послуг; структурними зрушеннями і змінами у господарській діяльності суб'єктів підприємства. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
     Начальник вiддiлу
     Громенко Ніна Станіславівна
Кімната № 901
36-16-76
    Вiддiл статистики фiнансiв
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації зі статистики фінансів щодо активів, зобов'язань і власного капіталу суб'єктів господарювання: склад і структуру майна, ліквідність та оборотність активів, розмір власного і позикового капіталу, а також про результати їх фінансово-господарської діяльності. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної та фінансової звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
    Заступник начальника управління-начальник відділу
     Яковченко Ольга Олександрівна
Кімната № 903
36-06-59
Відділ статистики нефінансових послуг
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації щодо діяльності залізничного, автомобільного, річкового, повітряного, міського електричного транспорту і підприємств зв'язку та обсягів реалізованих нефінансових послуг за їх видами. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
Начальник відділу
Сурухан Ніна Михайлівна
Кiмната № 802
36-16-91
Вiддiл статистики соцiальних послуг
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації щодо статистики нерухомості, правової та політичної статистики, статистики освіти, охорони здоров'я, соціального захисту та культури. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами. Одержує та використовує в аналітичній роботі адміністративні дані територіальних органів міністерств та відомств України в області та управлінь облдержадміністрації з питань соціальної сфери.
Начальник вiддiлу
Пліс Наталія Миколаївна
Кімната № 701
36-16-77
Управління статистики ciльського господарства та навколишнього середовища
Управління забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації щодо стану розвитку сільськогосподарської галузі регіону, рибного, лісового та мисливського господарств. Створює і веде статистичні реєстри сільськогосподарських товаровиробників, забезпечує методологічне керівництво погосподарським обліком в сільських населених пунктах. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами. Напрямками роботи управління є, також, екологічна статистика та проведення обстеження домогосподарств області з питань сільськогосподарської діяльності.
Начальник управління
Ступацька Ніна Миколаївна
Кімнати № 705
36-16-80
    Вiддiл статистики виробництва сільськогосподарської продукції
     Начальник вiддiлу
     Приходько Валентина Іванівна
Кімната № 705
36-16-80
    Вiддiл зведених розрахунків у сільському господарстві та статистики навколишнього середовища
     Заступник начальника управління-начальник відділу
     Бойко Лариса Євгеніївна
Кімната № 704
36-06-58
Управлiння обстежень домогосподарств
Начальник управлiння
Яцина Лариса Степанівна
Кiмната № 905
36-16-98
    Вiддiл обстеження умов життя домогосподарств
Відділ забезпечує збирання та опрацювання матеріалів вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, які використовуються для комплексного дослідження рівня життя населення в цілому та окремих соціальних груп, для спостереження за диференціацією населення за рівнем добробуту, розрахунків макроекономічних показників, у тому числі при обчислені індексу інфляції за загальноприйнятою в міжнародній практиці методологією, для моніторингу стратегічних напрямів подолання бідності.
    Начальник вiддiлу
    Величко Тетяна Олександрівна
Кімната № 905
36-16-98
    Вiддiл органiзацiї вибiркових обстежень населення
Відділ здійснює комплекс робіт щодо організаційного забезпечення проведення вибіркових обстежень населення та координації роботи уніфікованої мережі статистиків. Проводить роботи з відбору територіальних одиниць вибірки, формування вибіркових сукупностей домогосподарств тощо. Організовує та здійснює контроль роботи статистиків.
    Заступник начальника управління-начальник відділу
    Долинська Наталія Андріївна
Кiмната № 906
36-17-03
Управлiння статистики торгівлі
Начальник управлiння
Фабриченко Світлана Олександрівна
Кiмната № 1106
36-06-50
    Вiддiл статистики роздрiбної торгiвлi
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства щодо обсягів роздрібного товарообороту підприємств, цін та обсягів продажу сільськогосподарських товарів на міських ринках області. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
    Заступник начальника управління-начальник відділу
    Кухаренко Вікторія Михайлівна
Кімната № 1101
36-06-56
    Вiддiл статистики товарних ринкiв та зовнішньоекономічної діяльності
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації зі статистики товарних ринків та зовнішньоекономічної діяльності, а саме: біржової торгівлі, оптової торгівлі, споживання матеріалів, енергоресурсів, палива та пально-мастильних матеріалів, утворення і використання брухту металів (дорогоцінних, чорних та кольорових), відходів виробництва, та формування регіональних обсягів експорту-імпорту товарів та послуг, обсягів іноземних інвестицій. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
     Начальник вiддiлу
    Куцовська Світлана Василівна
Кімната № 1105
36-07-04
Управлiння статистики праці
Начальник управлiння
Зоря Людмила Григорівна
Кiмната № 804
36-06-47
    Вiддiл статистики ринку працi
Відділ забезпечує збирання та опрацювання матеріалів вибіркового обстеження населення (домогосподарств) з питань економічної активності з метою отримання інформації щодо складу та структури робочої сили, вимірювання зайнятості та напрямків діяльності населення, визначення реального рівня безробіття. Здійснює контроль якості роботи статистиків.
     Начальник вiддiлу
    Гладченко Любов Григорівна
Кімната № 804
36-06-45
    Вiддiл соціально-трудових відносин
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичної інформації з праці підприємств, установ та організацій (крім статистично малих підприємств), здійснює аналіз розміру номінальної та реальної заробітної плати, стану її виплати, неповної зайнятості, використання робочого часу, умов праці та пов'язаних з ними пільг і компенсацій працівникам, підготовки та підвищення кваліфікації кадрів на виробництві, стану укладення колективних договорів, а також характеристики якісного складу окремих категорій працівників. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
     Заступник начальника управління-начальник відділу
    Харченко Тамара Василівна
Кімната № 804
36-06-45
Вiддiл статистики населення
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення інформації щодо чисельності та складу населення, природного руху та міграції; підготовку, проведення, обробку, узагальнення і публікацію підсумків переписів населення.
Начальник вiддiлу
Куць Галина Михайлівна
Кімната № 702
36-16-83
Вiддiл статистики цiн
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз та поширення статистичних даних для подальшого розрахунку індексу споживчих цін (шляхом реєстрації цін і тарифів на споживчому ринку) та індексу цін виробників промислової продукції. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
Начальник вiддiлу
Кузнєцова Лариса Львівна
Кімната № 1103
36-16-99
Вiддiл підготовки та випуску статистичної інформації
Відділ забезпечує збирання, опрацювання, аналіз, поширення, збереження, захист та використання статистичної інформації щодо масових економічних, соціальних, демографічних, екологічних явищ і процесів, які відбуваються в Черкаському районі. Здійснює контроль за якістю та своєчасністю подання державної статистичної звітності підприємствами та організаціями. Вивчає стан первинного обліку і статистичної звітності та проводить перевірки первинних та статистичних даних, поданих респондентами.
Начальник вiддiлу
Щербакова Наталія Юріївна
Кімната № 101
37-28-93
Відділ фiнансового забезпечення, бухгалтерського облiку та звiтностi
Відділ здійснює організацію бухгалтерського обліку та фінансово-господарської діяльності Головного управління, контроль за економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, зберіганням власності.
Начальник вiддiлу-головний бухгалтер
Павличенко Валентина Андріївна
Кімната № 603
36-17-01
Управлiння iнформатизацiї
Управління забезпечує фунціонування системного програмного забезпечення, що складається з операційних систем, спеціальних програмних та технічних засобів. Забезпечує працездатність локальних мереж регіонального та районного рівня, супровід діючого програмного забезпечення, впровадженням новітніх технологій щодо обробки і поширення статистичної інформації.
Начальник управлiння
Точковий Валентин Іванович
Кiмната № 601
45-80-76
    Вiддiл інформаційних технологій та баз даних
     Начальник вiддiлу
    Савенко Тетяна Леонідівна
Кімната № 1001
36-06-51
    Вiддiл комп'ютерних мереж,телекомунікаційних систем та супроводження загальносистемних засобів
     Заступник начальника управління-начальник відділу
    Ковбасюк Олег Іванович
Кімната № 1006
36-16-92
    Вiддiл технічного обслуговування комп'ютерного обладнання та підготовки даних
     Начальник вiддiлу
    Куценко Іван Іванович
Кімната № 1104
45-03-09
Вiддiл кадрового забезпечення та державної служби
Відділ здійснює реалізацію державної політики з питань кадрової роботи та державної служби, задовольняє потреби в кваліфікованих кадрах та їх ефективне використання, проводить документальне оформлення проходження державної служби та трудових відносин, забезпечує належний рівень правової роботи, охорони праці, техніки безпеки та мобілізаційної роботи в Головному управлінні.
Начальник вiддiлу
Пилипенко Людмила Василівна
Кiмната № 501
36-17-02
Вiддiл документального забезпечення та контролю виконання
Відділ організовує діловодство та здійснює контроль за виконанням документів, організовує ведення архівної справи.
Начальник вiддiлу
Пекельна Ніна Павлівна
Кiмната № 502
36-06-44
Відділ господарського обслуговування
Відділ забезпечує підтримку в належному стані будівель, споруд, електро-, тепло-, водомереж, телефонного зв'язку, експлуатацію службового автотранспорту.
Начальник вiддiлу
Теслюк Микола Володимирович
Кiмната № 106
36-16-95
Режимно-секретний сектор
Сектор здійснює діяльність, пов'язану з державною таємницею, відповідно до компетенції та державних завдань.
Завідувач сектору
Дацько Анатолій Володимирович
Кiмната № 403
45-65-66
Відділ забезпечення реалізації платних послуг
Відділ надає поліграфічні послуги: комп'ютерний набір, друк, тиражування, ламінування тощо.
Начальник вiддiлу
Сумська Олена Анатоліївна
Кiмната № 306
37-62-60








 © 2009. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 31 грудня