This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=586 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

22

Jul

Приємна залежність

Приємна Залежність” - саме так називається стаття у останньому номері журналу “Новинар” за 14-18 липня 2008 (офіційний сайт novynar.com.ua) про популярні американські та британські серіали.

Серіали дедалі менше асоціюються з домогосподарками і латиноамериканським “милом”. Молодь “підсідає” на якісний британський та американський телепродукт - Віра Балдинюк

І дійсно, хіба не назвеш тягу до перегляду улюбленого серіалу своєрідною жаданою залежністю?

На початку минулого тижня, до мене звернулася авторка статті Віра Балдинюк із проханням відповісти на декілька запитань про серіали описані на LetrOdectUS (до речі на блозі я вже встигла розповісти про досить багато різних серіалів, серед яких Доктор Хаус, Пліткарка, Щоденник Шльондри чи Таємний Щоденник, One Tree Hill та інші). Тоді я і подумати не могла, що про мене згадають у журналі Новинар.

Напевне найбільшу увагу на блозі привертають огляди серій 4 сезону популярного серіалу “Загублені” (до речі, як тільки у січні-лютому розпочнеться 5 сезон готуйтеся читати огляди нових серій):

…Яна Смакула з Тернополя - завзята кіноманка. На власному блозі, де окремий розділ присвячений серіалу “Загублені”, вона ретельно готує огляд кожної серії нового сезону, розшукує саундтреки, збирає цікаві знімки епізодів і на перегляд нових серій не шкодує по кілька годин щодня.

…Серіали Gossip Girl та Gilmore Girls трохи нагадують мені моє американське життя, навіюють своєрідну ностальгію. Звичайно, я не вчилася серед еліти Нью-Йорка, але у всьому іншому студентське життя було досить схожим: періодами таким, як у Gossip Girl, - безтурботним, трохи безвідповідальним, з вечірками, гулянками, різноманітними пригодами, а часом таким, як у Gilmore Girls, - сповненим різних книжок, тестів, іспитів…

Стаття розповідає і про інші (раніше не відомі мені) американські та британські серіали. До речі у журналі також є своєрідний анонс серіалів та фільмів телеканалу ICTV, що чекають глядачів у новому сезоні (тобто з вересня).

Для любителів серіалів - стаття “Приємна залежність” must read!

  • dv Says:

    Проект Новинар цікавіше свого попередника Корреспондент, цікаво пишуть, а тут ще й у саму десятку про серіали

  • 3 плюс 2 плюс 1… Випуск #6 | Українська блогосфера Says:

    [...] Приємна залежність – саме так називається стаття про популярні американські і британські серіали, яка з’явилася у останньому номері журналу „Новинар” (14-18 липня 2008-го року). І для нас вона навряд чи мала б інтерес, якби в ній не згадувалося про одну з доволі відомих в українській блогосфері авторів Яну Смакулу (LetrOdectUS). Приємно, що робота українських блогерів не залишається непоміченою. Яна багато і цікаво писала про серіали. Тепер до неї звертаються як до експерта. І це не може не тішити! [...]

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin