This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=485 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

7

Jul

Secret diary of a call girl або Щоденник шльондри

Почала на днях дивитися новий серіал, оригінальна назва - “Secret diary of a call girl” в головній ролі - Billie Piper (також знялася у серіалі Doctor Who). На українську можна перекласти як “Щоденник шльондри“.

Вперше я почула про цей серіал з cosmoguyonline та відразу ж загорілася бажанням подивитися що воно таке (адже Секс і Місто я вже закінчила дивитися, а цей серіал судячи із трейлеру - на трохи схожу тематику).

Secret diary of a call girl - це британський серіал із винятово британським акцентом без вже приївшихся американських сленгів. Але… досить велике Але, дивитися його дуже важко (тобто розуміти вимову), все ж таки британці говорять вишуканою британською англійською.

Відверто кажучи, мені трохи дивно, що у Британії з її консервативністю зняли серіал про проституцію.

Серіал базується на блозі лондонської повії, що носить назву “Call Girl”. Він є жахливою спробою відтворити популярний американський серіал “Секс і місто” (джерело).

Серіал подається як щоденник висококласної проститутки, яка обожнює свою роботу:

“Why do I do it?” - чому я це роблю, запитує себе Бель. “Well, I love sex, and I love money.” -  я люблю секс і я люблю гроші.

Поки що я встигла переглянути перші 3 епізоди і відверто кажучи, вони мені не сподобалися. Паралельно дивлюся Gossip Girl, але про неї в цьому пості.

Tags: серіали

  • dv Says:

    Подивися трейлер супер
    Чулки на дівчині рулять ))))
    Я тут напевно найбільший прихильник жіночої краси

  • letrodectus Says:

    решта напевне сором’язливі

  • Sergoff Says:

    Очередная хрень американская для глупеньких девочек… Героиня совсем не понравилась… (сорри, что по-русски, для разнообразия :))

  • Серіал Gossip Girl | Плікарка | Сплетница - враження, | LetrOdectUS Says:

    [...] днях відкрила для себе два нових серіали. Один з них - британський серіал The Secret Diary of a Call Girl про який я писала раніше (переглянувши ще декілька [...]

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin