This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=474 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

21

Jun

Львів

Давно я не їздила українськими потягами. Можливо тільки мені так “щастить”, але гіршого виду транспорту я не знаю. Потяг Черкаси - Львів, купе, 8 година ранку і два вже/ще п’яних “пасажири”. Уникнути такої веселої компанії вдалося напрягши провідника і ми з горем-пополам у бруді та смороді (про туалети я взагалі мовчу) доїхали до Львова.

Мали 2 години вільного часу - поїхали погуляти в центрі (фото тут). Скористалися послугами загадкового львівського таксі із лічильником, що валяється між сидіннями у вимкненому стані.

А далі (власне чого ми ї приїхали до Львова) - конференція qBox.

Огранізатори чудово поєднали інформаційну і розважальну частини - всі залишилися задоволеними. Спершу - двогодинна перезентація торгової марки qBox, потім розіграш призів, фуршет та розважальна частина (про офіційну частину можна почитати на КомпБлозі).

Мені, як спершу єдиній представниці жіночої статі (навіть ніяково трохи було) без питань подарували сумку для ноутбука (а радості не було меж! Тепер у мого Логана (це я так свій бук називаю) аж дві сумки ). Серед інших подарунків - колонки, клавіатури, руль з педальками (ми вже встигли собі такий придбати ще того року), джойстики і т.д.

Офіційна частина закінчилася фуршетом з червоною рибою та ікрою (ням ням). Пару фоток:

{1} Постер у жіночому туалеті (пару разів мене таки спантеличив ). {2} напружено граюся. {3} декор у пабі. {4} наші Тернопільські конкуренти. {5} Ми. {6} Кожному дали такий зелененький пакетик {7} Каталог компанії.

Далі всі дружно грали в боулінг та попивали пивко. До кінця (а кінець планувався на 11 годину) ми не досиділи, натомість відвідали Львівський кінопалац та подивилися “Зохана” (Don’t Mess With Zohan). Не погана комедія, але чогось надто від неї марно очікувати.

Ну і опівночі поїхали додому. Тут знову ж стикнулися із “радістю” катання на українських потягах. Провідники розселяли всіх на власний манер. Спершу я навіть відчула себе як в одному із дорогих ресторанів, де адміністратор проводить Вас до столика…

Tags: подорож

  • Dyak Says:

    А якже криївка і мазох ? Їх стільки піарять а ви навіть не сфоткались коло нього.

  • letrodectus Says:

    перепрошую що?

  • LaSet Says:

    Щодо рулів, може хтось знає де у Львові можна купити кермо з педальками та к/п Logitech G25 Racing Wheel ? Найшов в Києві але хотілось б ві Львові

  • lesko Says:

    В Львові, вул. Федьковича 58, 2ий поверх, фірма “Неосервіс”. Зараз в наявності на складі такий руль. Детальніше про них на їхньому сайті http://www.neoservice.ua
    Доречі семінар проводився якраз спільно з Неосервісом.

  • Dyak Says:

    Я казав, що у Львові дуже популярні кафе криївка і мазохістське кафе. Ці місця дуже популярні серед туристів.

  • mr.petruccio Says:

    То твій Логан тепер модний, має парадне і на кожен день вбрання

  • letrodectus Says:

    Dyak аа, зрозуміло.
    mr.petruccio точно

  • dv Says:

    letrodectus Так Шкода, що не відвідала Краївку там гарна обстановка. Якщо хочеш поглянути подивись в контакті там в мене фотоальбом Львів і там я з другом з мушкетом
    Поздоровляю з новою сумкою

    Dyak мазохістське кафе, що це за місце? Я начебто там не був.

  • LaSet Says:

    2lesko, дякую, а щось з доставкою та за вебмані є?

  • dv Says:

    letrodectus після Львівського Урагану виглядає зараз місто ось так
    http://gallery.korrespondent.net/ukraine/662

  • letrodectus Says:

    dv і двоє людей загинуло

  • lesko Says:

    LaSet навряд чи Неосервіс торгує за вебмані і доставкою вони займаються лише оптовим покупцям. За вебмані можу хіба продати з нашого інтернет-магазину “КомпТорг”. За доставку теж можна подумати, наприклад курєрською поштою до Львова.

  • Dyak Says:

    dv ось їх сайт http://www.masoch-cafe.com.ua

  • dv Says:

    Dyak гарна обстановка, дякую за лінк. Це кафе теж в центрі знаходиться?

    letrodectus так сумно

  • Dyak Says:

    а які там офіціантки…

  • bohdaq Says:

    мля всі кажуть Львів класне місто а мені воно після 4 годин їзди електричкою не здавалось аж таким “білим та пухнастим”

  • letrodectus Says:

    будь-що не буде здаватися пухнастим після такого. я от тільки повернулася з Шацьку. ніц не хочу, тільки спати хоч зараз тільки 7 година.

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin