This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=473 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

19

Jun

Проходження іграшки Virtual Villagers 3 - The Secret City

Це друга частина запису про Проходження іграшки Virtual Villagers 3 - The Secret City (частина перша).

Проходження (solution) Virtual Villagers - The Secret City (загадки 9-16):

Загадка №9 Статуя | Statue

Необхідно: Restoration та Leadership 3-го рівня. Будівельник із найвищим рівнем уміння спершу повинен намалювати план у лабораторії алхіміка (Alchemy lab). Далі треба перетягнути будівельника до дороги, що веде що дверей. Він встановить “будівельне приладдя”.

Потім перетягни вождя до статуї. Він почне керувати відбудовою. Далі - ще декількох будівельників (кількість обмежена, тому краще вибрати більш досвідчених).

Загадка №10 Сад | Orchard

Для вирішення цієї загадки потрібно посадити три зернини. Перша з’явиться ще на початку гри (і на цей момент у тебе вже б мало бути одне бананове дерево). Дві наступні можна отримати скориставшись ліфтом. На початку дощу постав дорослого на ліфт та почекай поки він підніметься під дією води, тоді із дерева впаде зернина (банан, персик). Дорослий повинен її підняти та посадити.

Загадка №11 Акули | Banishing the Sharks

Оскільки сад не буде давати достатньо їжі, доведеться рибалити, але перед цим - позбутися акул. Для цього потрібен рівень 2 Nature або Magic. Я обрала  Nature, тому це спрацює тільки для тих, хто також обрав Nature.

Після відкриття другого рівня Nature (або Magic) з’явиться нова рослина, яку потрібно використати для зілля. У випадку Nature інгрідієнти для зілля такі: 1 Pitcher Plant + 2 Black Orchid. Після того як зілля готове, потрібно перенести його до океану.

Загадка №12 Аромотерапія | Aromatherapy

Для вирішення цієї загадки потрібен рівень 3 Medicine та master doctor (лікар із найвищим рівнем уміння). Перетягни лікаря до старовинної купальні (Ancient Bath). Лікар заповнить підставки навкруги квітами лотоса. Після цього перетягни лікаря до багаття - він запалить смолоскипи навколо купальні.

Ключі до дверей

Три ключі - білий діамант, рожевий діамант та перлина необхідні щоб відімкнути двері на вершині гори.

Перші два можна здобути після загадки №3 (Лабораторія алхіміка | Alchemy Lab).

Загадка №13 Діамант під багаттям | The Ash Key

Потрібно загасити багаття та охолодити діамант. Для цього потрібна вода із водоспаду. Перетягни дорослого для водоспаду і він почне носити воду до багаття. Продовжуй це робити доти, поки діамант не перестане димітися. Після цього його можна взяти та віднести до дверей.

Загадка #14 Діамант на скалі | Hanging Key

Щоб дістати цей діамант потрібно зробити зілля. Інгрідієнти - Cactus + Rose + Lotus. Дорослий повинен випити його та відчути себе легшим. Після цього перетяни його до діаманту і він підстрибне за ним.

Загадка №15 Перлина | The Clam Key

Перш ніж розгадати цю загадку, потрібно відбудувати статую (загадка №9). Перлина стане доступною лише після того як статуя буде завершена. Взяти перлину зможе лише будівельник 3 рівня (master builder), він повинен віднести її до водоспаду. Потім її повинен взяти вождь та віднести до дверей.

Загадка №16 Сонячний годинник | Sun Dial

Щоб розгадати цю загадку спершку потрібно відкрити двері (за допомогою 3 ключів). За дверима знаходиться сонячний годинник. Перетягни дорослого у кімнату. Промінь сонця опуститься на годинник та з’являться тіні (привиди). Перетягни дорослого на ці тіні і ти розгадаєш загадку таємного міста!

Tags: Virtual Villagers 3

  • Проходження іграшки Virtual Villagers 3 - The Secret City | LetrOdectUS Says:

    [...] Продовження - загадки 9-16. Підпишись! | Коментуй! (5)  [...]

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin