This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=462 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

16

Jun

Проходження іграшки Virtual Villagers 3 - The Secret City

Вийшла третя гра із серії ігор Virtual Villagers - The Secret City. На вигляд вона краща за дві попердні - першу (оригінальну) Virtual Villagers та другу Virtual Villagers 2: The Lost Children (офіційний вебсайт).

Проходження (solution) Virtual Villagers - The Secret City (загадки 1-8):

Перший вождь (загадка №1)

Щоб розгадати цю загадку потрібен один дорослий (або ж дитина) із найвищим рівнем уміння (master skill level). Треба щоб він приміряв рясу.

Вождь не працює, але він надихає інших. Коли він керує роботою, інші працюють більш ефективно. Вождь також може навчати дітей, дарувати іжу та вказувати на місце знаходження рідкісних речей для колекції.

Збирання меду (загадка №2)

Мед - це перше джерело їжі на острові. Щоб здобути мед, потрібно “викурити” бджіл із вулика. Для цього необхідне багаття. Суха трава розташована біля водоспаду, а суха деревина відразу ж біля вулика. Зібравши ці інгрідієнти, перетягни дорослого до місця розпалення багаття (він запалить багаття). Далі візьми факел, що знаходиться зразу ж під вуликом та підпали його. Викуривши бджіл можна збирати мед (меду буде всього 500 одиниць, тому на довго його не вистачить).

Лабораторія алхіміка | Alchemy Lab (загадка №3)

Потрібен дорослий із середнім рівнем уміння (adept skill level). Цього дорослого перетягуємо до горщиків, що розкидані по острову (червоний в білу полосу, жовтий і білу полосу, коричневий, сіра миска із ложками та короткий спис під цією будівлею).

Дошка померлих | Roster of the Dead (загадка №4)

Для цього потрібно прибрати листя із правого кута острова. В результаті маємо дошку померлих (імена, вік, причина смерті).

Племенні Танці | Weather Dancing (загадка №5)

Потрібна технологія Leadership 2-го рівня, 3 фермери із середнім рівнем уміння (adept skill level) та вождь. Треба перетягнути всіх чотирьох до багаття. Вони почнуть танцювати та навчаться контролювати погоду.

Ліфт | Lift (загадка №6)

Потрібна технологія Restoration 2-го рівня та 3 будівельника із середнім рівнем уміння (adept skill level). Треба перетягнути всіх трьох до поламаного ліфта, щоб вони його полагодили.

Печера | Rubble (загадка №7)

Потрібнв технологія Restoration 2-го рівня. Перетягни будівельників до купи каміння під “лікарнею”. Разом з цим, почнуть з’являтися шматочки stone tablet для колекції. Діти можуть їх збирати. Розгадавши цю загадку, відкриєш печеру.

Старовинна Купальня | Ancient Bath (загадка №8)

Потрібен Master Builder. Спочатку перетягни Master Builder до дошки в Alchemy lab, щоб він намалював план. Після того як план намальований, інші теж можуть допомагати відбудовувати Ancient Bath.

Продовження - загадки 9-16.

Tags: Virtual Villagers 3

  • Проходження іграшки Virtual Villagers 3 - The Secret City (частина перша) | LetrOdectUS Says:

    [...] Перші два можна здобути після загадки №3 (Лабораторія алхіміка | Alchemy Lab). [...]

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin