This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=447 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

14

Jun

One tree hill

Продовжую тему популярних американських серіалів. Цього разу - це One Tree Hill, або як його називають у Росії - Холм Одного Дерева (на жаль, назви українською я поки що не зустрічала).

One Tree Hill це молодіжна телевізійна драма. Серіал вперше потрапив на екрани 23 вересня 2003 року. На даний момент є п’ять сезонів (+знімають шостий - вийде осінню 2008р).

The Ravens

Спочатку шоу задумувалося у вигляді двогодинного фільму під назвоню Ravens. Але згодом було вирішено зняти серіал. Tree Hill це вигадане місто (на честь пісні U2 “One Tree Hill”).

Сюжет:

На перший погляд, здається, окрім любові до баскетболу, у Лукаса та Нейтана (головних героїв серіалу) немає нічого спільного… За винятком великої таємниці - спільного батька.

Зарозумілий і упевнений Нейтан - зірка баскетбольної команди Ravens, син найбагатшої сім’ї у місті. Тихий і задумливий, Лукас - єдиний син у матері-одиночки. Із початком нового баскетбольного сезону їхні долі пересікаються.

Починається запекла боротьба не лише в баскетболі, але і у особистому житті…

18 років тому баскетболіст Ден Скотт, отримав стипендію в університеті, покинув свою вагітну дівчину Карен і поїхав вчитися, з баскетбольною кар’єрою не склалося, зате склалося із особистим життям - Ден обкрутив досить багату Деб, яка теж від нього завагітніла. Цього разу довелося терміново одружуватися, в результаті через 17 років обидва сини Дена - Лукас і Нейтан зустрілися в одному класі школи провінційного містечка Трі Хілл…

Думаю сюжет зрозумілий - повно кохання, зрад, сліз, баскетболу, суперництва і т.д…

І на завершення - шпалери для робочого столу One tree hill (а ще є Lost - обої для робочого столу)

Tags: One Tree Hill, серіл

  • dv Says:

    Сюжет досить стандартний.

  • Beauty Says:

    А МЕНІ СПОДОБАЛОСЯ.ДОСИТЬ ЖИТТЄВИЙ,СУЧАСНИЙ.ЧЕСНО КАЖУЧИ,ПОДИВИВШИСЬ,ЗАРЯДЖАЮСЬ ПОЗИТИВНОЮ ЕНЕРГІЄЮ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ,ЖИВУЧИ НАДІЄЮ І ВІРОЮ,ЩО І МЕНЕ ЧЕКАЄ ТАКЕ Ж СВІТЛЕ,ЯСКРАВЕ МАЙБУТНЄ.ДЯКУЮ УСІМ ТВОРЦЯМ!!!!

  • Lovesky Says:

    Brucas 4ever!!!
    подивись Вероніку Марс! якщо цей тобі серіал подобається, то від ВМ ти будеш у захваті

  • letrodectus Says:

    дякую за “наводку” буду дивитися

  • Romeo Says:

    Дуже класний серал, описані досить життєві історії хоча і трохи наіграний, але все одно дуже цікаво дивитися не можу відірватися!!!!!!!))))))

  • letrodectus Says:

    в п’ятому сезоні він починає набридати

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

jin - тебе теж :) podarok можна і бартером :)...
letrodectus

Про бартер не думала?...
podarok

а як же підтримка вітчизняної економіки? ;) ps: з новим р...
jin