This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=392 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-01-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

15

Apr

Скріпти до онлайн іграшки Трав’ян (Travian custom scripts)

Я впевнена багато хто грає у популярну онлайн гру Трав’ян (Travian), але мало хто знає, що для цієї гри існує безліч різноманітних скріптів, що полегшують та спрощують цю гру.

Перш за все, перед встановленням будь-яких скріптів Вам потрібно скачати аддон для браузера (Mozilla Firefox) - Greasemonkey. Качаєм тут. Встановлюємо.

Далі можна встановлючати скріпти. Скріптів існує досить багато, про всі писати не буду, перелічу лише ті, які я використовую сама.

1. Travian Common Links

Добавляє зображення найбільш використовуваних будівель у грі: ринок, бараки, конюшня, посольство та пункт збору. При натисненні на посольство - Ви перейдете до вікна Вашого альянсу безпосередньо. Скачуємо тут.

2. Travian: Attack builder

Скріпт посилає атаки автоматично у наперед визначений час. Можливо посилати декілька одночасних нападів з одного села (наприклад при атаках з катапультами є зміст посилати дві атаки по 20 катапульт ніж одну атаку з 40 катапультами). Качаємо тут.

3. Travian: Hero Status v1.3.7

Скріпт виводить більше інформації про статус героя (теперішню кількість очок, кількість очок для наступного рівня). Качаємо тут.

4. Travian QP Market 2.3

Скріпт розширює можливості ринку: можливість фільтрувати ресурси за багатьма параметрами (без включеного плюса). Скачати тут.

5. Travian: Battle Analyse v4.4.1

Думаю тут все ясно. Скріпт аналізує битви. Показує сумарну кількість втрачених ресурсів, кількість очок набрних героєм. Скачати тут.

6. Travian Uber Celebrations

Набираємо очки культури. Скріпт проводить святкування у всіх можливих містах. Скачати тут.

7. Travian Multi crop finder

Скріпт шукає кропери (9-тки та 15-тки) на карті поблизу Ваши міст. Дуже корисний скріпт на початку гри. Скачати тут.

8. Travian Mod Kit 1.8

Це взагалі мрія, а не скріпт. Показує сумарне виробництво ресурсів, сумарні ресурси, що є в наявності. Показує рівні будівель. Виводить інформацію, про те що будується в кожному місті і т.д. Качаємо тут.

Сподіваюся, вони Вам стануть у нагоді.

P.S. за використання будь-яких скріптів Ваш аккаунт може бути забанений .

На написання цього посту мене нидихнув наш черговий українськиій Флешмоб - 5 улюблених комп ігор. Не знаю хто його розпочав, але я прочитала про нього вже на декількох українських блогах (povnyi.bezpredel.com, ged.org.ua, blogosphere.com.ua).

Не по темі, але: відкрила для себе цікавий сервіс - онлайн мінялка www.promenyal.ru. Подивимося, що ж там можна поміняти .

Tags: Attack builder, crop finder, greasemonkey, Hero Status, script travian, travian, travian auto task, Travian Common Links, travian graphic pack, travian mod kit

  • Ms. Brightside Says:

    Нарешті у мене ручки дійшли до цієї іграшки%) Дивно, що я не знала про неї раніше, бо я ж фанат стратегій%)))Зараз буду освоювати цілину…

  • letrodectus Says:

    успіхів

  • Міша Says:

    Мені здається, що краще використовувати букву “и” - скрИпт. Якось більш рідніше звучить!

  • Akceptor Says:

    Друзі граються в неї, але мене щось абсолютно не поперло

Останні записи

Будемо по трошки заробляти
Dec, 31

Підсумки та банероманія (на січень)
Dec, 29

Дякую!
Nov, 27

Останні коментарі

знімати легко, важче надівати :) але і цьому з досвідом навч...
jin

я собі білі куплю щоб було за пів кілометра видно)...
сейтон

хм... а як знімати?))...
сейтон